Beauty webshops & tips: snel cosmetica kopen

Beauty webshops & tips: snel cosmetica kopen Online aankopen doen wordt tegenwoordig steeds populairder. Het is makkelijk, handig als je geen tijd hebt om naar het centrum te gaan of als je liever de deur niet uit gaat. Via de Albert Heijn website kan je bijvoorbeeld boodschappen bestellen en laten bezorgen, kledingwinkels zoals Zalando komen ook steeds meer in trek en zelfs elektronica is zonder moeite te bestellen via internet. Elke maand komen er wel een paar nieuwe webshops bij. Er komen vooral steeds meer webshops online die gericht zijn op het verkopen van cosmeticaproducten en vaak verkopen zij producten met korting, hebben ze vaak bepaalde acties en sommige webshops rekenen er geen eens verzendkosten bij. Zeer voordelig dus!

E.L.F

Deze webshop wordt steeds bekender. Er is hier van alles te koop voor de ogen, lippen, huid, nagels en ze verkopen zelfs kwasten. Het leukste aan deze webshop is dat ze kwalitatief goede producten verkopen voor echt een heel klein prijsje en de producten zien er ook nog eens goed uit! Er zijn al producten te koop zoals lipsticks en kwasten vanaf €1,-! Het is het zeker waard om een keer te proberen. De spullen die hier te koop zijn, zijn niet in winkels te koop. Website: http://www.eyeslipsface.nl.

BB-cream shop

BB-creams, wie kent ze tegenwoordig niet? Deze zijn pas sinds een korte tijd populair in Nederland, maar in Azië is het al jaren lang één van de meest verkochte producten onder de vrouwen. De Nederlandse BB-creams zijn op zich wel oké, maar verschillen wel van de officiële BB-creams uit Azië. Gelukkig bestaat er een Nederlandse webshop (de winkel zelf is gevestigd in Amsterdam) die echte Koreaanse BB-creams verkoopt voor zowel lichte, als getinte huidjes. De kwaliteit is zeer goed en ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en voor verschillende huidtypen. Wanneer je twijfelt over een kleur of aankoop, kan je contact met ze opnemen en zullen ze je een paar testers sturen zodat je met zekerheid een aankoop kan doen. Ook is de levertijd zeer snel. Hele goede service dus. Naast BB-creams hebben ze ook andere cosmetica te koop zoals make-up producten, cleansers, toners en crèmes. Website: http://www.bbcreamshop.eu.

Sleek Make-Up

Wat elke vrouw wilt is kwalitatief goede make-up met goede pigmentatie voor een relatief lage prijs. Sleek komt hiervoor in aanmerking. Deze webshop verkoopt allerlei soorten make-up en hun assortiment is groot: ze hebben zo’n 30 tinten foundation, dus voor elke huidtint is er sowieso een foundation te verkrijgen! Het merk gaat mee met de mode, dus de meest hippe kleuren zijn hier te vinden. Sinds dit jaar verkopen ze ook nagellak. Website: http://www.sleekmakeup.com/.

Cosmania

Deze webshop heeft werkelijk van alles te koop van scrubs, crèmes en make-up tot haar en lichaamsverzorging. Ze verkopen de wat luxere (en dus duurdere) cosmeticamerken. Het handige aan deze site is dat ze per product aangeven welke (werkzame) stoffen erin zitten. Tevens hebben ze producten voor mannen. Website: http://www.cosmania.nl/.

Boozyshop

Deze webshop verkoopt allerlei soorten cosmetica, zowel bekende als minder bekende merken. Ze hebben vaak kortingen en naast dat ze cosmetica en make-upkwasten verkopen, zijn er ook andere accessoires zoals armbanden en ringen te koop. Website: http://www.boozyshop.nl.

Yves-rocher

Yves-rocher is op zich wel een bekend merk. Er zijn vele vestigingen die verspreid zijn over de grotere steden, maar ook zij hebben een webshop. Het merk staat bekend om de natuurlijke producten. Wanneer je een allergie hebt of liever een gewoon een mild product op natuurlijke basis wilt, dan is deze webshop wel iets voor jou. Website: http://www.yves-rocher.nl.

Tips

  • Bestel samen met een groep vriendinnen/familieleden: zo bespaar je op de verzendkosten door de verzendkosten te delen, óf je komt gezamenlijk op het bepaalde bedrag dat de webshop heeft gesteld vanaf waar de verzendkosten gratis zijn.
  • Schrijf je in voor hun nieuwsbrieven: zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, kortingen en acties.
  • Indien mogelijk, vraag samples aan als je nog niet weet hoe het product is of als je het wilt testen vóórdat je het daadwerkelijke product gaat kopen. Zo voorkom je mislukte aankopen. Je kan ook -wanneer de producten ook in de winkels te koop zijn- eerst testen in de winkels als je zeker wilt zijn van je beslissing voordat je een online-aankoop doet.
  • Wanneer je twijfelt over een aankoop, zoek recensies op via internet en lees hoe anderen het product ervaren. Er staan soms recensies op de site zelf. Ook kan je de mening van vriendinnen vragen hoe zij het product hebben ervaren.
  • Check goed de verzendvoorwaarden en kosten zodat je kan verwachten wanneer het product wordt geleverd en hoeveel extra kosten je hebt aan verzending bovenop je aankopen.
  • Sommige webshops hebben een aparte categorie: ‘koopjes’ of ‘sale’. Soms zitten daar producten tussen voor maar een paar euro! Zo kan je voor een bepaald budget meerdere producten kopen, in plaats van enkele producten kopen die niet in de uitverkoop zijn.
  • Sommige webshops maken gebruik van kortingscodes. Deze kan je op Google opzoeken met de trefwoorden 'kortingscode' of 'actiecode' of 'couponcode' + de naam van de webshop. Er bestaan namelijk aparte site's die deze kortingscode van alle webshops verzamelen. Misschien kom je kortingscodes tegen voor de webshop waar jij wilt bestellen zodat jij korting krijgt op je aankopen of de verzendkosten niet hoeft te betalen.
© 2013 - 2024 Sharonaudrey, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Lipstick aanbrengen voor de rijpere huidWanneer je al een beetje op leeftijd bent, wil je dat de make-up die je draagt je beste kanten laat zien. Je wilt niet d…
Make-up: mooie lippenMake-up: mooie lippenIedereen wil mooie lippen hebben. Dat kan iedereen krijgen. Maar hoe krijgt u mooie lippen met make-up?
10 tips voor shocking lips10 tips voor shocking lipsVoor welke make-up je ook gaat. Je lippen en ogen zijn een van de belangrijkste elementen in je gezicht! Daarom hier de…
Felle make-up kleuren: hoe gebruik je ze?Felle make-up kleuren: hoe gebruik je ze?Pimpelpaars, sinaasappel-oranje, smaragdgroen: de uitbundige kleuren die je vooral in de zomer (want gebruinde huid) ech…

Cosmetische chirurgie: wat het is en waar je op moet lettenCosmetische chirurgie: wat het is en waar je op moet lettenCosmetische chirurgie is anders dan de meeste chirurgische specialismen, omdat de patiënt meestal niet ziek is. De patië…
Maak je eigen huidlotion op eenvoudige wijzeMaak je eigen huidlotion op eenvoudige wijzeLotion is een product dat wordt gebruikt voor het reinigen, verzorgen of genezen van de huid of haar. In de cosmetica wo…
Sharonaudrey (24 artikelen)
Laatste update: 09-10-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.