Glitter nagels, stippeltjes nagels en meer!

Glitter nagels, stippeltjes nagels en meer! Tegenwoordig zie je steeds meer originele dingen verschijnen op de markt kwa nagellak en tools. Creëer zo een geheel eigen en originele stijl. Iedereen kent natuurlijk wel nagellak, tegenwoordig is het er in tientallen kleuren en van heel veel verschillende merken. Een aantal merken wil toch steeds vernieuwen en brengen dus ook steeds nieuwe artikelen op de markt, hieronder ga ik nog een aantal tips geven voor originele nagels.

Zelf glitternagellak maken

Zoals je wellicht weet zijn er verschillende soorten glitternagellak te koop, maar het is ook leuk en vooral erg mooi om het zelf te maken. Je hebt hiervoor 2 dingen nodig en dat is een potje losse glitters en een transparante nagellak. Je maakt eerst het potje met de glitters open, daarna ga je je nagels lakken met de transparante lak. Zodra dat erop zit doop je je nagel in het potje met glitters, doordat de nagellak nog nat is blijven de glitters eraan plakken. Sla nu zachtjes met je nagel op de rand van het potje, nu vallen de overtollige glitters eraf. Zoals je ziet heb je nu al mooie glitternagels. Maar omdat het natuurlijk wel de bedoeling is dat het een tijdje erop blijft zitten, ga je er nogmaals met de transparante nagellak overheen. Je kan ook een transparante base coat gebruiken.

Nagels met stipjes

De allernieuwste trend is stipjes op je nagels. Hierin kan je eindeloos variëren. Je hebt hiervoor twee of meerdere kleuren nagellak nodig en een zogeheten dotting tool, deze kan je bij de Kruidvat kopen van het merk Catrice of Essence.
Je brengt eerst een basislaag aan, dit kan je doen met een nagellak kleur naar keuze. Dan kies je welke kleur stipjes je wilt hebben, je kan kiezen voor 1 kleur, maar het kunnen er ook meerdere zijn. Dip je dotting tool in de nagellak, zorg dat er niet te veel op zit en zet dan een stipje op je nagel. Herhaal dit tot het gewenste resulaat. Als je meerdere kleuren gebruikt zorg dan wel dat je het puntje elke keer schoonmaakt.

Essence Nail Art

Sinds kort is het nagellakschap van Essence een stuk uitgebreider. Ze hebben een aantal erg leuke dingen voor heel weinig geld. Zo kan je lekker aan de slag en heb je straks ook mooie originele nagels.

Freestyle & Tip Painter

Deze is verkrijgbaar in 7 kleuren! Het is een flesje met glittertjes en een lange, dunne kwast. Je kan hiermee leuke decoraties aanbrengen of de tipjes van je nagels lakken.

Nail Art Pens

Dit is een soort stift met een hele dunne punt. Hij is verkrijgbaar is in 6 kleuren. Je kan hiermee leuke decoraties maken om je nagels nog meer te personaliseren. Gebruik een topcoat voor en beter resultaat.

Nail Art Stickers

Dit zijn kleine stickertjes die je op je nagel kunt plakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Voor het beste resultaat is het aan te raden ook hier een topcoat overheen te doen.

Nail Art Jewels & Stylist

Dit is een doosje met verschillende kristalletjes erin. Je kan je nagels extra mooi maken door deze kristalletjes op je nagels te plakken. Dit kan je doen met de bijgeleverde lijm. Het handigst in om de Nail Art Stylist hiervoor te gebruiken. Dit is een soort pincet met een magnetische tip waardoor je de kristalletjes makkelijk kan aanbrengen.

Special Effect Topper

Dit lakje is verkrijgbaar in zes verschillende soorten. Zo heb je onder andere een holografische versie, maar ook goud, zilver en meerkleurig. Heel erg leuk voor bijvoorbeeld een feestje of als je op wil vallen.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Alles over nagellakAlles over nagellakEen leven zonder nagellak, bestaat dat nog? Tegenwoordig heeft bijna iedereen nagellak op, je kunt het zo gek niet beden…
Krant-nagels, super gave en originele manier van nailartEen nieuwe en populaire trend onder de nail arts is Newspaper Nail Art, oftewel krantnagels! Probeer het nu en en ga ori…
Nagels lakken en Nail ArtNagels lakken en Nail ArtVroeger moest je al heel wat in huis hebben om een paar kunstige nagels te voorschijn te toveren, maar tegenwoordig kan…

Ontharen: OntharingscrèmeOntharen: OntharingscrèmeEr zijn talloze manieren om uzelf van ongewenst haar af te helpen. Het is zelfs zo erg geworden dat men de bomen door he…
Beauty: Een mooie zomerhuidBeauty: Een mooie zomerhuidDe zomer is bij uitstek een seizoen om de huid te laten zien. Goed beschermd dat wel, maar een mooie huid is wel een pre…
Linda1986 (240 artikelen)
Laatste update: 13-07-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.