MAC Cosmetics: de make-up van topvisagisten

MAC Cosmetics: de make-up van topvisagisten Iedereen wil er goed uitzien, toch? Een goede basismake-up kan sterk bijdragen aan een sterke uitstraling. MAC Cosmetics is een cosmeticalijn die je de uitstraling kan geven van een topmodel.

Wat is MAC Cosmetics?

MAC Cosmetics is een cosmeticamerk dat sinds 1985 op de markt is en veelvuldig gebruikt wordt door diverse topvisagisten over de hele wereld. MAC is echter geen gewoon cosmeticamerk. MAC Cosmetics onderscheidt zich van andere cosmeticamerken door gedurfde, professionele doch bereikbare producten. MAC Cosmetics verkoopt inmiddels in meer dan 50 landen haar producten. MAC heeft meer dan 160 kleuren lippenstift en meer dan 150 kleuren oogschaduw.

De producten zijn onder andere te koop bij de Bijenkorf.

MAC aids fonds

Het MAC aids fonds is in 1994 opgericht door Mac cosmetics. Het fonds steunt mannen, vrouwen en kinderen die getroffen zijn door HIV of AIDS.

Producten

Studio Mist MAC Foundation

Deze foundation is licht en heeft een sprayvorm. Je kan het dus zowel op je handen als op je gezicht spuiten en het daar verder netjes aanbrengen. Het biedt een langdurige dekking en het kan ook alle huidtypen gebruikt worden.

Concealer Select Cover Up

Deze concealer zit in een tube en is een vloeibare camouflage voor de huid. Het geeft je huid een natuurlijke uitstraling terwijl het de probleemgebieden subtiel verhuld.

Multi-Purpose cream color base

Dit product heeft een veelheid aan gebruiksmogelijkheden. Je kan het gebruiken op je kale huid of op je foundation. Deze crème heeft geen chemische toevoegingen en is eenvoudig aan te brengen. De crème heeft verschillende effecten, afhankelijk van hoe je de crème aanbrengt.

Slimshine Lipstick

Dit is een geweldige lippenstift welke een crème-achtige textuur heeft een glans en voeding biedt. De lippenstift voelt aan alsof je slechts een lipgloss draagt en het plakt niet.

Pro Lash Mascara by MAC

Deze mascara verlengt en verdikt je wimpers zonder ze aan elkaar te laten kleven.
© 2008 - 2024 Melod, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De beste Make-up merken op een rijtjeDe beste Make-up merken op een rijtjeMake-up, welke vrouw kent het en gebruikt het niet? Make-up werd vroeger al gebruikt bij de Egyptenaren. Daarbij kun je…
Organiseren van je make-up tasjeEen make-up tasje is natuurlijk heel handig, want je kunt dan altijd en overal je make-up bijwerken. Toch is een make-up…
Blauwe mascara en de juiste make-upBlauwe mascara is niet iets dat we vaak zien, maar het is wel degelijk te verkrijgen en je kunt er leuke effecten mee cr…
Beauty: Uitgelopen make-upBeauty: Uitgelopen make-upIedereen die make-up gebruikt overkomt het wel eens. Is het niet een onverwachte regenbui, dan toch wel die welgemeende…

Verzorging handenHanden zijn alle jaargetijden in de weer en maken waarschijnlijk het meeste mee van alle lichaamsdelen. Toch zijn we er…
Omgaan met complexenEen vetrolletje rond de buik, te ronde billen, te kleine borsten ... Niemand is perfect, zelfs topmodellen niet! Maar wa…
Reacties

Angela, 13-05-2009
Waar kan ik make up artikelen van Mac in Nederland kopen? Reactie infoteur, 13-05-2009
In Rotterdam en Amsterdam sowieso in de Bijenkorf, mogelijk in meerdere Bijenkorfs in grotere steden, maar dat weet ik niet zeker.

Nazile, 17-01-2009
Hoi
Nou ik heb hem (strobe cream) hoe? zoonlief ging vandaag dagje uit naar rotterdam naar zijn vrienden, dus heb hem meteen een briefje met adres gegevens en het produkt gegeven, hij heeft mij net gebeld en zei : mam ik heb hem, maar wat is dat tube toch duur:) kan niet wachten tot vanavond dan is zoonlief erweer Reactie infoteur, 17-01-2009
Hahaha super Nazile!
Veel plezier ermee ;)

Nazile, 29-12-2008
Ik zoek ook de mac producten met name de strobe cream maar kan nergens vinden ook niet bestellen via een site, helaas en nu? :-)
Groetjes Reactie infoteur, 03-01-2009
Hoi Nazile,

Op onderstaande websites kan je enkele producten van MAC aanschaffen :)
http://www.bizrate.com/cosmetics/products__keyword--mac.html
http://oth.strawberrynet.com/makeup.aspx?BrandId=303&goChar=M

Groetjes MeloD, auteur van dit artikel

Sandrine, 19-10-2008
Ik heb gehoord dat ze MAC make up alleen verkopen in Nederland by V&D's. Maar niet in alle V&D's. Welke dan wel? Reactie infoteur, 25-10-2008
Hier durf ik je niet met zekerheid antwoord op te geven, sorry! In Den Haag ben ik het merk in elk geval nog niet tegen gekomen bij de V&D.

Melod (654 artikelen)
Laatste update: 19-06-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.