Flip in Hair, 100% veilige hairextensions

Ontdek de Flip-in hairextensions. Krijg prachtig lang en vol haar met deze mooie extensions. Je brengt ze binnen 1 minuut in, ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en lengtes. En het allerbelangrijkste is dat je haar er totaal niet mee beschadigd. Flip in Hair is de allernieuwste revolutie in hairextensions. Deze extensions veroorzaken absoluut geen schade aan het eigen haar. Het is de snelste en eenvoudigste manier om een mooie bos haar te creëren. Leuk voor een avondje stappen of als je al een tijd droomt van mooi en vol haar.

Hoe werkt het?

Er zijn vele soorten extensions op de markt en van de meeste beschadigd je eigen haar flink. Met deze extensions is dat echter niet het geval. Deze extensions worden vastgezet met een onzichtbaar draadje. Dit draadje komt onder je eigen haar te zitten en op die manier zie je er niets van. Flip in Hair is gemaakt van 100% origineel haar en je kan het zelfs stylen zoals jij wilt. Het inbrengen kosten ongeveer 1 minuut en het uithalen kan nog sneller.


Is mijn haarkleur beschikbaar?

Als je interesse hebt kun je het beste even langsgaan bij een salon bij jou in de buurt. Hier kan je kijken of je het systeem wat vind en of het mooi staat bij jou haar. Daarnaast kun je ook gelijk kijken welke kleur het beste bij jou kapsel past. Flip in Hair is sowieso verkrijgbaar in twee modellen, dat is met zijkant of zonder zijkant. In de meeste gevallen is met zijkant mooier, aangezien dit beter aansluit bij je eigen kapsel. Je hebt ook de mogelijkheid om het haar te laten bijknippen of snijden in jou haarstijl. Laat dit wel altijd door een goede kapper doen en ga er niet zelf mee aan de slag. Er zijn zo'n 40 kleuren beschikbaar dus er zit zeker wel een geschikte haarkleur bij. Daarnaast heb je ook nog keuze of je stijl, met slag of gekruld haar wilt. Natuurlijk kun je ook kiezen uit verschillende lengtes. Van 30 cm tot 50 cm.


Verzorging van de extensions

Flip in Hair is gemaakt van 100% echt haar en je hebt dus de mogelijkheid om het te wassen en te stylen zoals je gewend bent. Zorg wel dat je het haar voor het wassen goed hebt uitgekamd. Begin altijd onderaan het haar met kammen. Wrijf tijdens het wassen niet het haar tussen je handen, maar verdeel de shampoo en conditioner zachtjes over het haar en spoel het af met lauwwarm water. Leg het haar daarna op een handdoek zodat het ergste vocht eraf kan lopen. Als je extensions koopt van het merk krijg je een speciale kam en een hanger erbij. Aan de hanger kan je het haar verder laten drogen. Als het haar droog is kam of borstel je het voorzichtig netjes. Doe dit nooit met nat haar, want nat haar beschadigd snel.
Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je niet moet gaan zwemmen met je extensions en ook niet ermee gaan slapen. Kleur of bleek het haar ook niet. Als je je extensions goed verzorgd kunnen ze jaren meegaan.

Tip voor het opbergen van je extensions

Als je je extensions niet heel vaak draagt is het aan te raden om de netjes weg te hangen. Je kan ze hangen aan de bijgeleverde hanger, maar als je nog wat extra bescherming wilt kan je er nog een kledinghoes omheen doen. Dit is zo'n doorzichtige zak die je voor een paar centen kunt kopen bij de Blokker of de Action. Op deze manier blijven je extensions beschermd en komt er ook geen knik in.

Kosten

Flip in Hair aanschaffen is vrij betaalbaar. Voor andere extensions betaal je net zoveel of zelfs nog meer, omdat je deze om de zoveel tijd moet laten vervangen. Flip in Hair kan met de juiste verzorging jaren meegaan. Je moet denken aan prijzen tussen de € 150,- en € 250,-. Hoe duur het precies kost ligt aan wat jou wensen zijn kwa lengte, model en stijl.

© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hairextensions: clip-in's, haarverlenging en de weaveWelke dame wilt nou geen mooie volle bos haren? Helaas heeft niet iedereen van zich zelf een goede haar structuur om een…
Synthetische hair extensions, voor- en nadelenSynthetische hair extensions, voor- en nadelenWelke vrouw droomt er nu niet van een bos mooi en vol haar? Helaas zijn veel mensen niet gezegend met zo'n mooie bos haa…
Hairextensions: Soorten, voordelen en prijs van extensionsIs je haar veel te kort en wil het maar niet groeien? Wil je haar maar niet goed zitten, omdat er te weinig volume in zi…
Veelzijdige haarverlenging: de haarweftVeel vrouwen dromen van lang en volumineus haar. Helaas hebben maar een aantal vrouwen dit in hun genen zitten. Extensio…
Verschil tussen Eau de cologne, toilette en parfumVerschil tussen Eau de cologne, toilette en parfumEau de parfum, Eau de toilette en Eau de cologne: wat is het verschil tussen deze drie? Wie een parfum of geurwater wil…
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 01-10-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.