UGGs accessoires

Wie kent ze niet, de hippe UGG laarzen? De schapenleren boots worden over de hele wereld gedragen en zijn ongekend populair. Of je ze nu mooi vindt of niet, comfortabel zijn ze zeker. Veel nepvarianten zijn er op de markt gebracht, maar de originele UGG’s worden gemaakt door UGG Australia. Goed nieuws voor de fans: deze firma brengt nu ook UGG jassen, tassen en andere accessoires op de markt. Dat wordt rennen naar de winkel!

UGG Australia

Omdat de echte Hollywood celebraties alleen op de UGG’s van UGG Australia rondlopen, heeft deze fabrikant het origineelrecht in handen. In 1978 begon hun succes toen een jonge surfer uit Australië een tas vol met de laarzen meenam naar Californië in Amerika. Al snel werd het merk daar bekend. Nadat er een celebrity in Hollywood met de laarzen werd gespot, ontstond er een enorme run op het merk. Het label is nu onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Deckers.

UGG accessoires

Sinds het ongekend succes van de laarzen, heeft de firma UGG Australia niet stilgezeten. Dit najaar is de collectie uitgebreid met accessoires. Het gaat om jassen, shawls, mutsen en handschoenen. Alles in de typisch ruige en tijdloze uitstraling. Stoer, maar zeker ook van kwaliteit door het echte schapenbont dat gebruikt wordt. Het voorkomt het verlies van warmte, maar zorgt ook voor de nodige ventilatie. De accessoires, gemaakt van verantwoorde bont, zijn uiteraard leverbaar in de bekende UGG kleuren.

Jassen

De jassen worden verkocht onder twee collecties: puffy coats en sheepskin and leather. Ze zien er niet alleen heel modisch uit, maar zijn ook nog eens zó gemaakt dat ze lichaamswarmte goed vasthouden. De gewatteerde jassen zijn leverbaar in verschillende grijstinten, wit en zwart. De leren jassen en parka’s worden verkocht in de kleuren camel en een aantal bruintinten. Perfect passend bij de UGG laarzencollectie.

Mutsen, handschoenen en shawls

Ook deze collectie ziet er geweldig uit. Mutsen uitgevoerd in de bekende schapenvacht stukken met smalle repen wit bont ertussen, precies als de laarzen. Zachte bontmutsen, gebreide uitvoeringen en grote oorwarmers. Alles in perfecte kwaliteit en erg goed combinerend met de jassencollectie.

UGG tassen

De tassencollectie van UGG Australia kenmerkt zich door diverse versierselen, superzachte schapenhuiden in natuurtinten, gevlochten leren schouderbanden en opvallende bontdetails. Superhip dus! Het logo van de fabrikant komt op al de tassen prominent naar voren. Een aantal tassen zijn uitgerust met een handig binnentasje voor de portemonnee. Natuurlijk passen de tassen perfect bij de UGG laarzen. En het grote voordeel: hoe meer en vaker je de tas draagt, hoe mooier het wordt. Een echte musthave!

Herenlijn

Ook de mannen zijn niet vergeten. Een complete herenlijn met accessoires is opgezet. Bontmutsen, leren handschoenen en prachtige lederen portefeuilles maken de collectie compleet. Ook deze lijn past perfect bij de herenboots van UGG.

Voor meer informatie, de collectie en dealers: www.uggaustralia.nl

Conclusie: UGG Australia timmert hard aan de weg met deze complete UGG collectie. Als het met de populariteit van de jassen en accessoires net zo verloopt als de laarzen, gaat de firma gouden tijden tegemoet. Groot pluspunt is de perfecte kwaliteit en de prachtige materialen die gebruikt worden. Daar moet dan wel wat voor neergelegd worden, maar met de prijs/kwaliteitverhouding zit het wel goed.
© 2009 - 2024 Nicolette, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
UGG, wat is het en waar komt het vandaan?UGG, waar komt het vandaan? Waarom heet het zo? Waarom zijn UGG laarzen zo hip? Dit artikel verschaft u alle antwoorden…
Uggs: Hoe herken je echte Uggs? Hoe moet je ze schoonmaken?Iedereen heeft er wel eens van gehoord: Uggs. Het zijn die laarzen van schapenleer, die zo lekker lopen dat je ze altijd…
Uggboots, blijvend populair en tijdloosUggboots, blijvend populair en tijdloosUgg laarzen zijn immens populaire laarzen van schapenvacht. Het leer zit aan de buitenkant en de vacht zit aan de binnen…

Alles over Sapph lingerieSapph is een lingeriemerk die alsmaar populairder word. Binnen 3 jaar is dit merk ontzettend snel gegroeid in Nederland…
Vintage Parijs: de beste vintage winkels in ParijsVintage Parijs: de beste vintage winkels in ParijsParijs is niet voor niets de stad van de mode en heeft dan ook voor de vintage adepten vele leuke vintage winkels, die j…
Nicolette (61 artikelen)
Laatste update: 27-02-2014
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.