Zo koop je snel een trendy bikini

Een bikini kopen kan een hele opgave zijn. Je gaat tientallen winkels af, op zoek naar de leukste bikini tegen de meest voordelige prijs. Daarnaast moet de bikini ook nog goed passen en leuk staan. Het is niet makkelijk om binnen een uur de juiste bikini te vinden. Gelukkig zijn er heel veel online winkels en zijn er ook heel veel tips om de keuze makkelijker te maken!

Koop je bikini online!

Vind jij het ook zo vervelend om winkel na winkel af te struinen naar de bikini die direct je hart steelt? Steeds weer die pashokjes in en net misgrijpen omdat nu juist dat ene model helemaal uitverkocht is in jouw maat? Koop je bikini online. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Bikini’s vergelijken

Een groot voordeel van online shoppen is wel dat je niet alle winkels langs hoeft om het juiste model te vinden. Via de vele vergelijkingssites op het net vind je niet alleen alle modellen, maar ook de prijzen en beschikbare maten. Vanuit je luie stoel vind je eenvoudig de bikini die je wilt hebben en je weet precies waar je deze het goedkoopst online kunt bestellen.

Korte levertijd

Steeds meer webshops stellen een 24-uurs levering in. Wie voor een bepaalde tijd besteld kan het pakketje de volgende dag al verwachten. Mocht je de bikini toch willen ruilen, dan wordt het pakketje opgehaald en binnen hooguit twee dagen heb je een andere kleur, ander model of aan andere maat in huis. Wat wil je nog meer?

Voordelen op een rij

Wanneer je je bikini online koopt, heb je dus eigenlijk de grootste keus, betaal je nooit teveel en je hoeft er de deur niet voor uit. Betalen gaat snel en betrouwbaar via diverse betaalmethodes waar je zelf uit kunt kiezen en ook wanneer je wilt ruilen is dit geen probleem. Online bikinishops zijn daarmee een superuitvinding.

Goedkope bikiniwinkels

Binnen de bikiniwereld zijn tegenwoordig zoveel aanbieders te vinden dat je bijna niet meer weet waar je nu het beste terecht kunt voor een betaalbare, maar o zo leuke bikini. Honderden bikiniwinkels prijzen zichzelf aan als de beste en de goedkoopste, maar wie heeft er nu gelijk?

De duurste bikiniwinkels

In de bikinispeciaalzaken ben je absoluut het duurst uit. Hier vind je voornamelijk grote merken en hier betaal je voor. Daarbij willen speciaalzaken vaak een zo breed mogelijk assortiment hebben, waardoor er slechts kleine partijen worden besteld. Zo kunnen ze veel verschillende modellen kwijt, maar betalen zij zelf meer bij de groothandel. Deze meerprijs wordt doorberekend aan de klant.

De goedkopere winkels

Binnen detailhandels die zich voornamelijk op andere producten richten betaal je al een stuk minder voor een leuke bikini. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze winkels alleen bikini’s bestellen wanneer hier een aantrekkelijke prijs aan vast zit. Het is namelijk extra bij het vaste assortiment. Zij zullen alleen bikini’s aanschaffen wanneer zij hier een topaanbieding van kunnen maken.

De goedkoopste winkels

De meest goedkope bikini’s vind je binnen de internetshops. Kledingwinkels op het net bieden vaak bikini’s tegen de laagste prijs. Dit komt omdat er via het internet veel betaalde tussenpersonen weggelaten kunnen worden uit het proces tussen fabrikant en consument.

Vergelijk honderden bikini’s

In vroegere tijden konden we slechts de bikini’s binnen eenzelfde winkel met elkaar vergelijken, maar tegenwoordig ben je met een klik op de muis op een site waar je honderden bikini’s met elkaar kan vergelijken. Ideaal wanneer je alle keus van de wereld wilt hebben en nooit bedrogen uit wilt komen.

Betaal nooit teveel!

Veel vrouwen zullen het volgende probleem herkennen. Je loopt een winkel binnen, vind de bikini van je dromen, neemt deze meteen mee en een dag later zie je precies dezelfde bikini in een andere winkel hangen voor een tientje goedkoper. Dat is natuurlijk balen! Tegenwoordig hoef je helemaal geen last meer te hebben van dit soort dompers. Op internet zijn tientallen vergelijkingssites te vinden met honderden bikini’s.

Kijk en vergelijk

Niet alleen kun je de prijs van bikini’s met elkaar vergelijken, maar ook de modellen, de kleuren, ervaringen met de verkopers en bijvoorbeeld de kwaliteit. Vind je de bikini van je dromen? Vergelijk deze dan met de gelijke modellen van andere aanbieders en kijk waar je deze droombikini het goedkoopst kunt krijgen. Je zult verbaasd staan hoe veel je kunt besparen!

Steeds meer bikinimerken in de handel

Bikini’s worden in steeds meer soorten, maten, vormen, kleuren en designs op de markt gebracht. Daarbij komen ook diverse bekende merken met een heel nieuwe bikinicollectie. Bikini’s zijn helemaal in en dat betekent dat producenten van bijvoorbeeld sportkleding besluiten ook bikini’s op de markt te gaan brengen.

Welke merken zijn er?

Bikini’s komen in honderden verschillende merken, van duur tot goedkoop, van exclusief tot algemeen en van bekend tot onbekend. Allereerst zijn er natuurlijk de specialisten op het gebied van badkleding, zoals O’Neill, Speedo en Brunotti. Deze merken houden zich al jaren bezig met het op de markt brengen van badkleding. Vervolgens zijn er de merken die eerder bekend zijn van sportkleding, zoals Adidas, Puma en Nike. Ook modemerken komen spontaan met bikini’s naar buiten. Dit zijn merken als Esprit, Lascana en Mexx. Tot slot zijn er de merken die wat minder bekend zijn, zoals Look, Zigga en Cakewalk.

Waarom zoveel merken?

Er komen steeds meer bikinimerken op de markt omdat de bikini populairder is dan ooit. Iedere producent van kleding ziet ook mogelijkheden in de badkledingbranche en dit zorgt voor een scala aan merken in de handel. Het is ideaal voor de vrouw die graag iets te kiezen heeft. Daarnaast komt er een ander voordeel met de merkenboost mee; er is een leuke bikini te vinden voor ieder budget!

Grote verschillen in bikiniprijzen!

Bikini’s zijn populairder dan ooit en de markt weet hier goed gebruik van te maken. Bijna iedere maand wordt deze aangevuld met nieuwe modellen, bijzondere designs en de laatste trends. Wat opvalt zijn wel de prijzen van de bikini’s. Zo kan het zijn dat je voor hetzelfde model bij de ene winkel een tientje betaald en bij de andere vijftig euro!

Prijsverschillen

Waar komen de prijsverschillen vandaan? Dat is heel eenvoudig! Producenten van goedkope bikini’s nemen de modellen van de merkbikini’s over en brengen deze op de markt voor enkele tientallen euro’s goedkoper. Zo kan er tussen twee ogenschijnlijk gelijke bikini’s een groot prijsverschil zitten, omdat er op het label aan de binnenkant van het broekje een andere naam staat.

Is goedkoop duurkoop?

Natuurlijk zijn er veel goedkope bikini’s in de handel die snel slijten, scheuren of niet goed passend zijn. Toch zijn er ook ontzettend veel leuke en goedkope bikini’s te vinden voor het wat lagere budget. Sterker nog, sommige goedkope bikini’s zijn honderd procent hetzelfde als de merkbikini’s. De producenten gebruiken hetzelfde model, dezelfde stof en volgen hetzelfde productieproces. Enkel de merknaam zorgt voor de hoge prijs. Het is dus zeker mogelijk een goedkope bikini van topkwaliteit te kopen, het is alleen even zoeken. Goedkoop is daarmee lang niet altijd duurkoop!

Goedkope bikini’s maken de vrouw!

Wanneer de zomer weer in aantocht is en de zon zich steeds vaker laat zien gaat het bij vrouwen altijd een beetje kriebelen. Past mijn bikini nog binnen de nieuwe trends? Ook op het gebied van badkleding zijn vrouwen erg modebewust. niet alleen is het een trend om er zo hip mogelijk bij te lopen, ook de prijs van de bikini heeft te maken met een bepaalde trend. Zo is het helemaal hot om een trendy bikini zo goedkoop mogelijk te krijgen.

Merkopschriften zijn uit!

Voorheen maakte je de blits met grote opschriften van dure merken, maar tegenwoordig is het de kunst een trendy bikini te dragen die je slecht een paar centen gekost heeft. De crisis verandert de gedachtegang en dat is goed merkbaar. Vrouwen maken er een sport van de leukste kleding, en dus ook de leukste badkleding, zo goedkoop mogelijk te krijgen.

Waar vind je een goedkope bikini?

Natuurlijk kun je naar de markt gaan, maar de kans is groot dat je volgende week weer terug moet om deze te ruilen, als dat al toegestaan is. Internet biedt uitkomst. Tik bij elke willekeurige zoekmachine de woorden ‘goedkoop’ en ‘bikini’ in en je krijgt honderden resultaten. Vergelijk bikini’s van verschillende producenten en handelaren en ontdek een heel nieuwe wereld binnen de goedkope bikini’s. Honderden modellen, kleuren en designs liggen op je te wachten, ze worden bezorgd en eventueel ook weer opgehaald als je toch wilt ruilen.

Producent en concurrent

De crisis is ook te merken onder de producenten. Fabrikanten van goedkope bikini’s verkopen meer, terwijl de duurdere merken minder verkopen. Toch zijn de modellen van de duurdere merken nog altijd meer in trek en hier speelt de producent van de goedkope bikini mooi op in. Deze maakt precies dezelfde modellen voor de helft van de prijs, enkel omdat er geen merknaam op verwerkt is. Wie hier oog voor heeft kan binnen korte tijd een prachtig model aanschaffen zonder het dure prijskaartje dat de bekende producenten er altijd aan hangen!
© 2010 - 2024 Kilicaslan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke bikini past bij mijn figuur?Bikini's zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het moeilijk zijn om een bikini te vinden die er mooi uitziet en g…
De meest populaire bikini'sBikini's zijn er al jaren en ze blijven hip en trendy. Toch komen er steeds meer modellen bij en heb je ook steeds meer…
Bikini's voor grote en kleine borstenEen nieuwe bikini kopen is natuurlijk heel erg leuk, maar voor sommige vrouwen is dit niet zo plezierig als het zou moet…
Welke bikini bij wat voor lichaamstypeHet wordt weer steeds warmer in Nederland. Dit betekend dat het tijd is om zwemkleding te gaan kopen en heerlijk op het…

Tips bij kopen (online) laarzen. Waar moet je op letten?Hoe ziet de ideale laars eruit? Bij het uitzoeken van een nieuw paar laarzen moet je goed opletten. Enkele tips bij het…
Oranje WK outfitsOranje WK outfitsMet het Wereldkampioenschap voetbal (WK) of Europees kampioenschap voetbal (EK) in zicht maak je natuurlijk allerlei gez…
Kilicaslan (3 artikelen)
Gepubliceerd: 25-05-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.