Victoria's Secret

Victoria's Secret Wie kent er tegenwoordig niet het lingeriemerk Victoria's Secret? Ze staan bekend om hun mooie modellen en hun prachtige lingerie, maar Victoria's Secret verkoopt veel meer dan dat. Wil je meer weten over Victoria's Secret? Lees dan snel verder. Victoria's Secret is officieel een Amerikaans bedrijf dat ooit begonnen is met lingerie, tegenwoordig verkopen ze ook veel kleding en zelfs schoonheidsproducten. Jaarlijks maakt Victoria's Secret een omzet van vele miljoenen. Victoria's Secret staat ook heel bekend om haar prachtige modellen als Doutzen Krous, Miranda Kerr, Adriana Lima, Heidi Klum en Alessandra Ambrosio. Natuurlijk horen daar ook de wereldberoemde catwalkshows bij.

Victoria's Secret is ontstaan in het jaar 1977. Het idee achter Victoria's Secret is ontstaan omdat het voor mannen vaak een lastig iets is om lingerie voor een vrouw te kopen. De oprichter, Roy Raymond, had daar een heel slim idee voor. Namelijk het ontwerpen van een catalogus. Jaarlijks worden er meer dan 400 miljoen verstuurd door de VS. Daarnaast zijn het door heel de VS ook nog eens ruim 1000 winkels van Victoria's Secret. Begin jaren negentig was Victoria's Secret dan ook de grootste lingerieketen met een omzet van meer dan een miljard dollar.

Victoria's Secret doet er daarnaast alles aan om niet over te komen als een ordinair bedrijf. Ze proberen alle viezigheid die lingerie met zich mee kan brengen te vermijden. Alles is erg netjes en vrouwvriendelijk, maar bovenal natuurlijk sexy. In 1990 is Victoria's Secret dan ook gebruik gaan maken van supermodellen, waardoor het bedrijf nog bekender werd, door heel de wereld.

Victoria's Secret Angels

Zo worden de modellen genoemd die meelopen met de modeshows. De modellen poseren ook in de webshop en in de catalogus. De Angels zien er mooi uit en moeten een krachtige persoonlijkheid hebben. Ons Nederlands model Doutzen Krous is ook een Angel, ze loop regelmatig mee in de modeshows. Daarnaast zijn er nog veel meer bekende namen zoals Tyra Banks, Adriana Lima, Gisele Bundchen, Heidi Klum en zo kun je nog wel even doorgaan.

Victoria's Secret Fashion Show

Deze wereldberoemde catwalk show was voor het eerst te zien in 1995. De jaren daarop werd het succes steeds groter en tegenwoordig wordt er naast de nieuwste collectie ook een MilliondollarBra geshowd, ook wel FantasyBra genoemd. De show trekt vele beroemdheden en heel erg veel fans. Een bekend kenmerk van de show zijn de prachtige vleugels die de Angels dragen. Dit kunnen engelenvleugels zijn, maar ook andere mooie vleugels of versieringen. In het beginstadium werd er lingerie geshowd die niet voor het grote publiek bestemd was, maar in 2005 veranderde dat en tot nu toe wordt er lingerie geshowd die je kan bestellen via de online winkel of via de catalogus.

Love Pink

Sinds 2004 is Victoria's Secret Pink uitgebracht, ook wel bekend onder de tekst Love Pink. Dit is een lijn met vrijetijdskleding, beddengoed en lingerie. Het is voornamelijk bestemd voor jongere mensen en de collectie bevat veel roze en glitters.

Victoria's Secret in Nederland

Helaas zijn er in Europa en dus in Nederland weinig tot geen winkels te vinden waar je de collecties kunt kopen. Je hebt wel de mogelijkheid om dingen te bestellen via de onlinewinkel. Je moet dan wel rekening houden met een langere levertijd en hoge verzendkosten. De enige winkel die in Nederland te vinden is kun je vinden op Schiphol. Het nadeel is dat je hier alleen accessoires kunt vinden en make-up. Daarnaast is de winkel na de paspoortcontrole dus niet iedereen kan daar zomaar komen. De winkel welke dan het dichtste bij is kun je vinden in Londen, in de Bond Street.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Winkelen bij Victoria's SecretVictoria's Secret verkoopt prachtige lingerie en nog veel meer. Het is van oorsprong een Amerikaanse bedrijf en daardoor…
Leren Lingerie - Iets Voor Jou?Leren lingerie is een van de meeste provocatieve lingerie die je ooit zult dragen. Ben je bescheiden of terughoudend? Da…
In vijf stappen succesvol lingerie voor vrouwen kopenIn vijf stappen succesvol lingerie voor vrouwen kopenHet kopen van lingerie voor je vriendin of vrouw is voor sommige een lastige opgave. Zo lastig dat het geven van lingeri…
Samen winkelen voor erotische lingerieVoor een stelletje is het samen op zoek gaan naar erotische lingerie een fantastische manier om jullie seksleven een nie…
Nepbont vaak toch echt bont(Nep)bont is elke winter weer een grote trend. Het is eigenlijk een blijvende trend. En het is natuurlijk ook lekker war…
Bronnen en referenties
  • Victoria's Secret
Linda1986 (240 artikelen)
Laatste update: 05-08-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.