Jouw Summer of love

Jouw Summer of love De 5 geheimen voor meer zomersex...? Stop deze vijf geheimen uit de sensuele wetenschap in je bagage en laat elke vrouw voor je smelten.
We gebruiken bij deze vijf geheimen, de basis van: Heter = Beter.

Geheim 1: In de zon voor meer testosteron

In een hete stemming? Het zijn niet alleen de Prosecco's die naar je hoofd stijgen. Wetenschappers uit Boston beweren dat jouw testosteronniveau in de zomer met 120% omhoog schiet. 'De warmte zorgt ervoor dat je meer zweet, waardoor oestrogeen en testosteron vrijkomen,' voegt dr. Ian Kerner, auteur van He comes next toe. Dit riekt niet erg naar een recept voor romantiek, maar de Amerikaanse onderzoekers bevestigen dat deze twee hormonen je lustgevoelens aanwakkeren.

Heter = Beter

Verzin een aangename manier om de dosis testosteron die haar neus in zweeft te maximaliseren. 'Neem een bal mee naar het park,' stelt Siski Green voor, auteur van How to blow her mind in bed.

'Onderzoek door de Brock Universiteit in Ontario wees namelijk uit dat competitieve sporten je testosteron een boost geven. Tel daar de uitkomsten van ander onderzoek bij op, namelijk dat vrouwen mannen met een hoog testosteronniveau aantrekkelijker vinden. ’Ze zal zonder dat ze het zelf doorheeft de piek in jouw testosteronspiegel ontdekken in jouw zweetgeur en dat veroorzaakt bij haar, volgens de Smell & Taste Treatment and Research Foundation in Chicago meer opwinding dan een aftershave. Het shirtje dat je de avond ervoor tijdens je workout hebt gedragen werkt niet: je zweet moet vers zijn. Neem vervolgens samen een koude douche. ‘In tegenstelling tot wat men denkt, wakkert een koude douche de opwinding juist aan, omdat je bloedcirculatie door de kou goed op gang komt,’ legt Green uit.

Geheim 2: Zet je lichaam in de olie

En krijg een kleurtje. De universiteit van Arizona beweert dat de vrouwelijke radar biologisch geprogrammeerd is om haar aandacht op een man met een gebruinde huid te richten. Van mannen met een gezonde teint wordt nameljik gedacht dat ze ouder, rijker, en gevaarlijker zijn. Pas wel op voor het Dries Roelvink-effect.

Heter = Beter

Eet je huid Oranje. 'In wortels zit bètacaroteen, een stofje dat jouw huid beschermt tegen zonnebrand en het bruinproces versnelt,' zegt voedingsdeskundige Carina Norris. Uit onderzoek blijkt dat de oraal ingenomen lueïne (uit voeding als ei, broccoli, spinazie, courgette, wortel en fruit of via voedingssupplementen die luteïne bevatten zoals Centrum) de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling van de zon. Luteïne heeft een antioxiderende werking en kan straling filteren waardoor DNA in de cellen beter beschermd blijft.

Pas op: een grote hoeveelheid luteïne kan de huid wel geel/oranje kleuren. Daarbij gebruik je in de zon ook altijd een goede zonnebrandcrème. Woon je in een klimaat waar maar weinig te zonnenbaden valt, dan speel je een klein beetje vals met een Tan Accelerator van bijvoorbeeld DECLÉOR (125 ml - €32,-) en zorg je voor een strakke outfit. Het Britis Journal of Psychology kwam er achter at je maar liefst 790 keer meer kans hebt aangesproken te worden door een aantrekkelijke onbekende als een mooie jeans, t-shirt en sneakers draagt terwijl je je hond uitlaat. Bello wordt niet voor niets je beste vriend genoemd...

Geheim 3: Boek een verre vakantie

Vakantieliefdes doen het nog altijd goed: maar liefst 1 op de 6 vrouwen zegt op vakantie bereid te zijn tot sex tijdens de eerste ontmoeting/dat. Haar hogere testosteronniveau zorgt ervoor dat ze minder ontvankelijk is voor het hormoon oxytocine, dat er normaal gesproken voor zorgt dat ze zich eerst met je verbonden wil voelen.

Heter = Beter

Kies je lijdend voorwerp bewust uit. Ondanks dat de nietsverhullende zomerjurkjes van Nederlandse vrouwen vaak anders doen vermoeden, wijst onderzoek door Durex uit dat Noorse, Finse en Nieuw-Zeelandse schonen het meest open staan voor echte naakte passie. Let – nu je het allemaal goed kunt zien – op tatoeages: de Duitse Universiteit van Gottingen kwam er achter dat vrouwen met tatoeages makkelijker op sexueel avontuur gaan. Een laatste waarschuwing: het lijkt misschien uitdagend en spannend haar dan maar direct uit te nodigen voor een Little Sins feestje, maar volgens psychologen van de Temple Universiteit van Philadelphia is het weer nog altijd het beste onderwerp om een gesprek mee te beginnen. Het praten over goed weer maakt mensen vrolijk en deze gevoelens worden vervolgens op jou geprojecteerd.

Geheim 4: Eet horizontaal

Ze kunnen er niets aan doen. Vrouwelijke genen zijn geprogrammeerd een picknick romantisch te vinden..Liggen op het strand wordt eerder door vrouwen romantisch ervaren, dan door mannen. En daar zitten meer voordelen aan vast: De Australian University zegt dat mensen zich in een liggende positie meer herinneren, beter kunnen reflecteren en zich beter kunnen concentreren. Ze zal zich dus alles wat je zegt beter herinneren, wat ervoor zorgt dat ze zich meer met je verbonden voelt. Heb dus - voor het geval dat - altijd een fles Prosecco koud staan.

Heter = Beter

Vul je picknickmand met slimme voedingsmiddelen: In rauwe knolselderij, truffels en kaviaar zit het hormoon androsteron en dat zorgt bij vrouwen voor aantrekkingskracht en een goed humeur. Eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten tyrosine, dat het lichaam omzet in sex stimulerende stiffen zoals dopamine en noradrenaline. Voeg daar kip aan toe voor nicotinezuur, waardoor ze gevoeliger is voor aanrakingen. En een handje noten die je lichaam helpen met het produceren van prostaglandinen, stofjes die je nodig hebt voor een sexuele reactie. Kies voor paranoten, daar zit de sex booster mangaan in. Spoel alles weg met een flinke slok sinaasappelsap, dat bevat veel sexueel stimulerend foliumzuur plus vitamine A & C.

Geheim 5: Zing een toontje lager

Het vaak zompige festivalterrein is vruchtbare grond. Op Harvard kwamen onderzoekers erachter dat lage bastonen bij vrouwen voor sexuele opwinding zorgen en de University of Leicester kwam met de conclusie dat hiphop fans vaker sex hebben dan liefhebbers van andere muzieksoorten.

Heter = Beter

Dans met haar. Dansen verhoogt de bloeddoorstroming in je hele lichaam, en dat zorgt voor opwinding. Danse veroorzaak een gigantische endorfinerush, dus als je haar een beetje in actie krijgt op de dansvloer is jouw werk al voor de helft gedaan. Dat wil dus niet zeggen dat jij dan maar langs de kant moet blijven staan: Wetenschappers van de Amerikaanse Rutgers Universiteit lieten weten dat mannen die dansen 70% meer kans op sex hebben dan barhangers.
Let daarbij op je lichaamstaal, gebalde vuisten vertellen bijvoorbeeld dat last van stress hebt. Raak als je een potentiële danspartner benader, haar arm lichtjes aan. Het tijdschrift Social Influence beweert dat je zo 50% meer kans hebt op een 'ja' dan als je het zonder enige lichamelijk contact zou vragen.
© 2009 - 2024 Wise-tree, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
SOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligSOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligBinnenkort gaan we weer massaal op vakantie. Seks tijdens de vakantie overkomt je soms onvoorbereid, hoe voorkom je dat…
Psychologische en spirituele vakantiewensen: onderzoek KuoniPsychologische en spirituele vakantiewensen: onderzoek KuoniWat willen we op vakantie? Een psychologische én zelfs een tikje spirituele invalshoek bij een internationaal onderzoek…
Paardrijden op het strand: toegankelijkheidPaardrijden op het strand is voor veel paardenliefhebbers het ultiem uitje, de wind in de haren en lekker door het water…
Met de kinderen op vakantie: hoe doen andere ouders dat?Met de kinderen op vakantie: hoe doen andere ouders dat?Met de kinderen op vakantie. Hoe pakken andere ouders dat aan? Wat zijn populaire bestemmingen? Wat mogen de kinderen we…

Leren Lingerie - Iets Voor Jou?Leren lingerie is een van de meeste provocatieve lingerie die je ooit zult dragen. Ben je bescheiden of terughoudend? Da…
Ondeugende spelletjes om je relatie spannend te houdenEr zijn van die momenten dat je relatie in een dip zit. Of dat het niveau van het seksleven gedaald is tot ver beneden h…
Wise-tree (10 artikelen)
Laatste update: 31-10-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.