InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Seksualiteit > De kamasutrabeurs 2015

De kamasutrabeurs 2015

De kamasutrabeurs 2015 De kamasutrabeurs is al jaren een succes. Deze erotische lifestylebeurs worden gemiddeld door zo'n 20.000 bezoekers bezocht. Er is voor ieder wat wils en men is er tot niks verplicht. Het is een leuk en spannend dagje uit voor zowel singles als stelletjes. De kamasutrabeurs is alleen te bezoeken door mensen die 18 jaar of ouder zijn.

De Jaarbeurs

Wat is de kamasutrabeurs?

De kamasutrabeurs is een erotische lifestylebeurs die eens per half jaar gehouden word in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens uw bezoek hoeft u niet verplicht te kijken naar zeer erotische voorstellingen of iets dergelijks. De shows in de algemene ruimtes zijn over het algemeen niet heel erotisch, deze blijven voornamelijk bij een stripact. De beurs wordt dan ook bezocht door allerlei verschillende soorten mensen en deze mogen de beurs niet naakt betreden.

Populariteit

De beurs wordt al georganiseerd vanaf 1999. In eerste instantie ging de beurs van stad naar stad, maar dankzij de grote belangstelling is werd er uitiendelijk voor gekozen om het enkel nog in de jaarbeurs van Utrecht te organiseren. De kamasutrabeurs was wat softer dan andere erotische evenementen, zo werd het na het vertrouwen van de bezoekers al snel drukker en drukker. Gemiddeld wordt de kamasutrabeurs door zo'n 20.000 mensen over een weekend verdeeld bezocht.

Indeling

Als u de beurs betreedt ziet u vooral veel stands met bijvoorbeeld sekspeeltjes en pornografische dvd's. Er zijn verschillende podia's en op de grootste kunt u de hele dag kijken naar verschillende acts. Tijdens deze acts worden mensen uit het publiek verrast met artikelen die weg worden gegeven. Uiteraard zijn er ook verschillende eet- en drink gelegenheden op de beurs aanwezig.

Aparte gedeeltes

In de kamasutrabeurs zijn verschillenden aparte gedeeltes met bepaalde thema's te vinden. U moet hiervoor extra betalen, maar als u wat meer seksuele handelingen wilt zien/meemaken is het absoluut de moeite waard. De volgende gedeeltes kunt u apart bezoeken:

Erotisch doolhof
Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor stellen aangezien de mannen zich vaak verkeerd gedragen op het moment dat er single vrouwen rondlopen. Het woord zegt het al, het is een doolhof maar hierin zitten spannende hoekjes verwerkt en een friemelwand waarbij u niet kunt zien wie zich aan de andere kant bevindt. De entree kost 5 euro per stel.

SexBox theater
Hier kunt u shows bekijken die een stuk verder gaan dan de shows op de andere podia's. Elk half uur kunt u een show bekijken en als u een kaartje koopt kunt u deze bewaren tot wanneer u de show in wilt, de entree kost 7 euro per persoon.

Swingerscafé
Dit is een veel bezocht gedeelte van de kamasutrabeurs. Hier kunnen stellen samen komen om van elkaar te genieten. Het kost tussen de 20 á 25,00 per persoon maar hierbij zitten twee consumptiemunten zodat u even kunt bijkomen.

Ladies club
Enkel vrouwen mogen dit gedeelte voor 7,50 betreden. Hier worden shows zeer dichtbij weggegeven door ervaren strippers. Bij de prijs zit één consumptiebon.

Voyeur
U vindt hier bedden, banken en privéruimtes echter als u wilt vrijen kunt u bekeken worden. U kunt er ook voor kiezen om alleen te kijken. Vanuit binnen ziet men spiegels maar vanaf de andere kant zijn het gewoon ramen. Op deze manier kunt u kijken zonder gezien te worden. Om het midden te betreden zult u via het swingerscafé naar binnen moeten. Als u alleen wilt kijken betaalt u 5 euro.

Meiden van Holland theater
Hier worden shows gegeven door de meiden en mannen van het Holland theater. Kim Holland zelf zal ook op de beurs aanwezig zijn. Deze show zal een stuk intiemer zijn dan de shows op het hoofdpodium. De shows worden meerdere keren per dag gegeven en zijn te bezichtigen voor 10,- per persoon of 15,- per koppel.

Cinema Erotique
Tot slot is er de cinema, hier kunt u voor 5 euro een erotische film bekijken naar wens. Er zijn vier keuzes waar u plaats kunt nemen in een loveseat. De Cinema is enkel door stelletjes te bezoeken.

SM eiland
Dit gedeelte is voor iedereen vrij toegankelijk. U kunt hier genieten van een live SM spel op een podium. Er zullen shows worden gegeven door verschillende SM liefhebbers.

Rent a room
Rent a room is nieuw op de kamasutrabeurs. U kunt een kamer huren die gethematiseerd is zoals een klaslokaal of een verpleegkamer. Zijn alle kamers bezet? Dan kunt u nog wel de kamers ingluren.

Wanneer en entreeprijs

De volgende kamasutrabeurs word gehouden van 30 januari tot en met 1 februari. Vrijdagavond zal de beurs open zijn van 18:00 tot 24:00, zaterdag van 12:00 tot 24:00 en zondag is de beurs geopend van 12:00 tot 20:00. Voor vrijdag en zondag betaald u 20,00 en voor zaterdag 25,00. U kunt de kaarten bestellen via de website of kopen aan de kassa. Aan de kassa kunt u niet pinnen, houd er dus rekening mee dat u in het beursgebouw geld pint of op het station wegens de drukte. Via de website betaald u nog een klein bedrag aan verwerkingskosten.

Bereikbaarheid

De kamasutrabeurs wordt gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Het jaarbeursgebouw zit op loopafstand van het trein- en busstation Utrecht Centraal. In de buurt zijn eventueel genoeg hotels te vinden zodat u makkelijk in de buurt kunt overnachten. Wilt u met andere mensen afspreken? Op de website www.kamasutrabeurs.nl is momenteel een forum geopend.

Kamasutrabeurs Amsterdam

Nu de Autorai niet meer gehouden werd kwam er een gat in het programma van de Rai. Hier is sinds 2013 de kamasutrabeurs dan ook weer te vinden. Deze werd gehouden in maart 2013 en wellicht wordt het nog een keer herhaald.
© 2010 - 2015 Bembi, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Animal Event, het jaarlijkse dierenevenementAnimal Event, het jaarlijkse dierenevenementBen jij gek op dieren en wil je heel veel dieren weleens van dichtbij bekijken? Dan is Animal Event wel wat voor jou. Je…
Het seksleven spannend houdenHet seksleven spannend houdenNa een tijd samen zijn met dezelfde partner zal er steeds minder over seks gesproken en van seks genoten worden. U bent…
Vrijen, hoe vrij je romantisch?Vrijen, hoe vrij je romantisch?Vrijen is een gezellig woord voor aanhalen, knuffelen, vertroetelen, liefkozen… Met vrijen wordt over het algemeen het v…
De KreaDoe van 2011De KreaDoe van 2011KreaDoe is de grootste creatieve handwerkbeurs van Nederland. De beurs heeft nog steeds een wat suf imago, maar zo suf i…
Moederdag uittips 2008Zondag 11 mei is het weer moederdag. Alle moeders worden weer overstelpt met cadeaus. Misschien is het leuk om je moeder…

Reageer op het artikel "De kamasutrabeurs 2015"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reacties

Theo de Wreede, 28-01-2014 09:55 #2
Komt de kamasutra ook dit jaar in Amsterdam? hoor graag van jullie grt theo

Rovers, 11-08-2010 06:16 #1
Ik wil graag kaarten bestellen om kadoo te doen hoe doe ik dat?

Infoteur: Bembi
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Reacties: 2
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!