InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Astrologie > Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto? Het leven van de Leeuw wordt in 2017 helemaal opgevuld met verrassende nieuwe ontwikkelingen. Wees dus paraat om het gevecht met de eigen ideeën en opvattingen over je capaciteiten aan te gaan om voluit munt te kunnen slaan uit wat het universum in petto heeft voor een verbetering van je leven. Zo wordt het jaar een jaar van nieuwe en interessante dingen. Waar in dit artikel hij/hem wordt gebruikt kan ook zij/haar gelezen worden.

De algemene kenmerken van de Leeuw

Mensen behoren tot het teken van de Leeuw als ze geboren zijn tussen 23 juli en 22 augustus. De Leeuw is een persoon met een sterke wil die natuurlijk leiderschap uitstraalt. Hij is trots, zoekt aandacht en wil graag in de spotlights staan, wat soms als arrogant wordt ervaren.

Hij koopt graag speciale en extravagante dingen en kiest voluit voor een luxueus en afwisselend leven, want hij wil in de eerste plaats genieten. Hetzelfde verwacht hij van een partner. Romantiek is zijn ding. Als hij een relatie aangaat is hij loyaal, toegewijd en trouw.

Van nature is hij wispelturig en indien hij onvoldoende aandacht krijgt is de kans groot dat hij neerslachtig en verdrietig wordt, want hij is een gevoelige ziel. Als iemand hem plaagt en zijn trots op de korrel neemt, begint hij te piekeren, maar anderzijds zet hij er zich ook gauw overheen. Hij wordt snel boos maar vergeet en vergeeft even snel.

Zijn vriendelijkheid is legendarisch en hij is uitermate vrijgevig en behulpzaam. Anderen helpen is bij hem ingebakken en hij heeft een afkeer van onbetrouwbare personen. Van saaie persoonlijkheden keert hij zich af.

Zijn liefdesleven

De Leeuw is het huwelijk niet genegen. Relaties zijn voor hem leuk omdat ze hem plezier bezorgen. Als dat plezier niet meer aanwezig is, wil hij wegvluchten. Hij wil ten allen tijde de vrijheid behouden om een einde aan een relatie te maken. Huwt hij toch, dan is de Leeuw hondstrouw.

Als je op een Leeuw verliefd wordt is het uitermate belangrijk dat je hem een leuke tijd bezorgt. Onderneem veel activiteiten met hem zoals reizen, uitgaan in casino’s, clubs theaters of disco’s. Neem hem uit op restaurant en verwen hem met exquise maaltijden en uitgelezen wijnen. Het zijn dure verwennerijen, maar zeker de moeite waard en leuk om te doen. De Leeuw houdt van een actief liefdesleven en toont graag zijn gevoelens.

Optimistische naturen en pleziermakers zijn de favoriete partners van de Leeuw, maar ook met andere eigenschappen als ernst, intelligentie en onconventionaliteit scoor je goed. De ideale partner van de Leeuw is vaak politiek en sociaal geëngageerd en
libertair.

Zijn portemonnee

De Leeuw is een goede leider maar niet noodzakelijk een goede beheerder. Hij is beter in het algemene dan in het specifieke. Als hij door een goede manager geleid wordt, is hij de perfecte uitvoerder. Zijn uitstekende visie op zaken en een aardige dosis creativiteit maken hem gewild. Hij houdt van een zekere welstand omdat die zijn drang naar de pleziertjes van het leven vergemakkelijkt. Een weelderige levensstijl, pronk en glamour zijn hem niet vreemd.

Zelfs al beschikt hij niet over de middelen, dan nog leeft hij weelderig. De aldus veroorzaakte schulden kunnen een probleem vormen. Omdat de Kreeft vrijgevig van nature is, wil hij graag veel geld verdienen zodat hij anderen financieel kan bijspringen. Als hij over voldoende middelen en over een eigen bedrijf beschikt vindt hij er plezier in banen te scheppen en mensen een goed leven te bezorgen.

De Leeuw is geen spaarder. Geld mag niet verstoffen in bankkluizen maar moet rollen, wat zijn lichtzinnigheid ter zake verklaart. Om problemen te voorkomen moet de Leeuw dus bewuster met centen leren omgaan. Hij wordt wrevelig als hij op zijn uitgaven moet beknibbelen, maar het is de enige manier om niet in schulden te vervallen.

Ambities

De Leeuw wil graag als welstellend te boek staan, omdat welstand ook macht betekent. Als hij het zich kan veroorloven woont hij in een kast van een huis met een grote tuin met dieren.

Op professioneel vlak voelt hij zich het best in een leidinggevende positie. De juiste beslissingen worden genomen, maar de details door anderen uitgewerkt. Hij wordt gerespecteerd door collega’s en werknemers, omdat hij nooit van zijn positie misbruik maakt, empathisch is en steeds een helpende hand wil reiken. Hij is een harde werker die zichzelf steeds wil verbeteren. Een Leeuw houdt er niet van om bevelen te krijgen of aangemaand te worden dingen te doen. Daarom wil hij zo snel mogelijk de top bereiken.

Verantwoording

Wie een horoscoop leest, doet dat soms voor zijn plezier en ontspanning, omdat hij vermoedt dat er weinig waarheidsgehalte achter zit. Toch zijn er sites op het net die verantwoorde voorspellingen doen. Horoscopes-love.eu is zo een site. Deze werd door David Zacik in het leven geroepen. De befaamde astroloog houdt zich onder andere bezig met de studie van de planeten en hun onderlinge stand op het ogenblik van de geboorte. Op basis daarvan kan hij wetenschappelijk onderbouwde conclusies trekken en geloofwaardige uitspraken doen. Zo ook voor de voorspellingen voor het jaar 2017.

De horoscoop van de Leeuw voor 2017

Carrière en werk

Dit jaar zal de Leeuw een rijk palet van mogelijkheden terugvinden in het zakenleven. Interessante projecten zullen zomaar in de schoot geworpen worden. Wees niet bang om de uitdaging aan te gaan, zelfs al zou die buiten je comfortzone vallen. Het is een prima gelegenheid om bazen te tonen uit welk goed hout de Leeuw gesneden is, wat mogelijk voor goodwill zorgt als de kans op promotie zich aanbiedt.

De Leeuw die altijd een eigen zaak had willen opstarten vindt in 2017 het geknipte moment om met vrienden, familie en buren overleg te plegen over het soort product of de dienstverlening die binnen je kennissenkring succes zou kunnen opleveren. De kans bestaat dat iemand zo interesse betoont om mee het idee te helpen uitwerken en misschien later een zakenpartner te worden. Vergeet niet dat mensen vaak geïnteresseerd zijn in wat je vertelt. Let wel op dat je uitspraken niet worden doorverteld of geretweet en zo onrealistische verwachtingen creëren. Wees dus diplomatisch in gesprekken en uiteindelijk zal deze strategie succesrijk blijken.

Op financieel vlak staat een aanzienlijke verbetering op het programma. Maak ervan gebruik om in opvoeding te investeren, meer bepaald op het ogenblik dat Jupiter de derde sector van het vierde kwart inkomt. Denk erover om smartphone, computer en auto te upgraden of in te wisselen voor een betere omdat ze hulpmiddelen zijn in het zakenleven.

Liefde en relaties

Een nieuwe maan in januari leidt veranderingen op relationeel vlak in. De Leeuw die op zoek is naar dates, een nieuwe partner of nieuwe vrienden, moet weten dat het ogenblik is gekomen om te beslissen waarnaar hij precies op zoek is en welke strategie hij dient te volgen om potentiële kandidaten aan te trekken.

Relaties die pas van start zijn gegaan lijken veel te traag te evolueren. Overhaast evenwel niets, want zulke relaties worden altijd sterker mits men geduldig blijft. Leer iemand grondig kennen vooraleer eeuwigdurende trouw te zweren. Het overgrote deel van het jaar zal door relaties en liefde in beslag worden genomen. Haast en spoed zijn evenwel zelden goed. Pak het rustig en met overleg aan om niets te verknoeien.

Tegen het einde van het jaar zal de behoefte groeien om meer tijd met vrienden door te brengen die verwaarloosd werden door de zoektocht naar de grote liefde. Zelfs al heb je nooit contacten laten verwateren, de pogingen om een diepgaande liefdesrelatie aan te gaan zijn ten koste van je vriendschappen gegaan. Haal de band met oude makkers opnieuw aan. Nodig ze uit voor een drink of ga samen naar de film en bewijs hen dat ze nog steeds een belangrijke plaats in je leven innemen.

Gezondheid

2017 zal voor de Leeuw een mix van goede en slechte gezondheidsmomenten brengen. Ernstig ziek wordt hij zeker niet, maar in prima conditie zal hij evenmin verkeren. Laat je met de stroming meevoeren. Word niet lui, maar verg ook niet te veel van jezelf. Zoek naar het ideale evenwicht in de fitnesszaal, niet te weinig inspanningen, maar ook niet te veel.

Er zullen dit jaar periodes met veel en weinig energie voorkomen. Maak gebruik van de periodes van een teveel aan energie om nieuwe dingen uit te proberen: sta vroeg op en ontspan je met yoga of Pilates. In periodes van minder energie besteed je eerder tijd aan bezinningsmomenten en spirituele oefeningen zoals meditatie of gebed.

In het tweede deel van het jaar, op het ogenblik dat de zon, Saturnus en Venus samenkomen, zal zich een fysieke boost manifesteren, maar de mentale en emotionele gezondheid zullen daarentegen zwakker zijn. Spits je toe op het positieve gevoel om te voorkomen dat je in een mentale crisis belandt. Vergeet niet dat de geestelijke gezondheid samenhangt met het fysieke welzijnsgevoel. Als een van beide uit balans valt, dreigt je hele leven uit balans te geraken. Zorg voor lichaam en geest en zij dragen zorg voor jou.

De horoscoop van de Leeuw voor 2016

Carrière en werk

De kennis en sterkte van de Leeuw zullen op het werk op de proef worden gesteld wat invloed heeft op zijn verdere carrière. Hij zal hieromtrent een aantal belangrijke beslissingen moeten nemen. Zelf een zaak opstarten is een mogelijkheid die moet worden overwogen. Als hij een groot project kan opzetten of een klant zijn project een succesvol zetje in de rug kan geven, is dat geen toeval maar zijn eigen verdienste. Er moet zorg voor gedragen worden dat anderen evenzeer betrokken partij zijn als hijzelf en dat niemand aan de kant staat, want enkelen beschikken over inzichten die van groot nut kunnen zijn.

De Leeuw zal de gelegenheid gegeven worden om zijn creativiteit, moed, vertrouwen en andere vaardigheden, die hij te lang heeft onderdrukt, te tonen. De financiën zullen stabieler zijn dan hij oorspronkelijk gedacht had. Hij zal op alle vlakken kunnen investeren wat zijn project enkel ten goede kan komen. Toch moet een slag achter de hand worden gehouden, want er zullen zich nog buitenkansen aandienen die perfect binnen zijn plannen passen. Hoewel de talrijke investeringen even een destabiliserend effect zullen hebben, zal het zijn algemene financiële toestand niet wezenlijk schaden. Aangezien het geluk aan zijn kant staat, mag hij op internationaal succes rekenen en bezoek uit het buitenland verwachten.

Liefde en relaties

Relaties schrikken de Leeuw enigszins af aangezien hij het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad heeft. Er heeft heel wat bewogen op relationeel vlak: vele mensen zijn gekomen maar ook weer gegaan. Dat is hard aangekomen en is er de oorzaak van dat hij het moeilijk heeft om nog iemand in vertrouwen te nemen. Dus zal hij geneigd zijn om aanvankelijk afstand te houden.

In 2016 is voor de Leeuw het moment aangebroken om het hoofd weer op te richten en voor zichzelf uit te maken wat hij wil, wie hij nog in zijn leven wenst en wie niet. Op relationeel gebied moet hij de eigenschappen bepalen waarover iemand moet beschikken om voor een relatie in aanmerking te komen. Teleurstellingen zullen er zijn, maar ten allen tijde moet hij beseffen dat hij de touwtjes in handen heeft!

Misschien voelt hij zich niet klaar om een verbintenis aan te gaan. Dus wordt het tijd om te beslissen wat hij nu eigenlijk wil en of hij klaar is voor een langdurige relatie. Zelfs als hij niet klaar is, moet hij zijn hoofd vrijmaken en alle pistes openlaten. Alleen dan kan hij in interessante situaties terechtkomen.

Voor bestaande relaties, de familiale bijvoorbeeld, zullen er nieuwe tijden aanbreken. De Leeuw is klaar om met zijn geliefde een nieuwe stap te zetten en kan hij zich over een tegenslag heenzetten staat hem goed nieuws te wachten! Thuis zijn er belangrijke veranderingen op til. Renovaties of een verhuis zijn mogelijk. De sterren staan goed. Het zal de relatie interessant houden en een aparte sfeer creëren. Reizen naar exotische plaatsen is een interessante optie. Misschien heeft de relatie dat nodig.

Gezondheid

De Leeuw moet oppassen want dit jaar wordt kritiek op het vlak van de gezondheid. Slechte gewoontes moeten niet alleen opgeschort, maar definitief beëindigd worden. Bij het begin van het jaar zullen er gezondheidsproblemen opduiken. Tegen mei zouden die min of meer moeten zijn opgelost. Nadien zal de toestand zich stabiliseren, maar de slechte gewoontes mogen na enkele maanden vooral niet worden hervat!

De Leeuw moet een dieet overwegen en zijn levensgewoontes wijzigen als hij zijn gezondheid onder controle wil houden. Hij moet naar zijn lichaam luisteren, een fitnessprogramma volgen en, indien dit niet mogelijk is, thuis aan zijn conditie werken. De moed mag niet verloren worden als de eerste maanden van het nieuwe jaar de gezondheid wat te wensen overlaat. Door vooraf de nodige maatregelen te nemen, kunnen hartproblemen voorkomen worden. Laat hij dat na kan dat zware gevolgen voor zijn gezondheid hebben. Het jaar optimistisch aanvatten, zich niet door tegenslagen laten teneerslaan en zorg dragen voor het lichaam moeten de nodige brandstof opleveren om het jaar gezond door te komen, niet alleen op fysiek maar ook op psychisch vlak.

Lees verder

© 2015 - 2018 Vosje, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Leeuw (Leo)De Leeuw is een enorm krachtig teken in de dierenriem, vol van trots en zelfvertrouwen. Het sterrenbeeld Leeuw wordt in…
De Leeuw of LeoDe Twaalf tekens van de Dierenriem. Ik ben een Leeuw, dat wil zeggen op het moment van jouw geboorte stond de Zon in het…
Het leven van een leeuwDe Latijnse benaming voor de leeuw is Panthera leo. Het is een groot roofdier, de op één na grootste van de katachtigen.…
De elementen in de Astrologie: Het vuurelementDe elementen in de Astrologie: Het vuurelementEen horoscoop bestaat uit 12 dierenriemtekens maar ook uit 4 elementen n.l. vuur, aarde, lucht en water. Elk dierenriemt…
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Bronnen en referenties
  • Horoscopes-love.eu

Reageer op het artikel "Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto?"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Vosje
Laatste update: 30-12-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Special: Horoscoop 2017
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!