Astrologie: Wie past bij jou?

Astrologie: Wie past bij jou? Welk sterrenbeeld past bij jou? Twaalf tekens, twaalf mogelijkheden. Maar ben jij eigenlijk wel met de juiste partner of is je relatie enkel gebaseerd op aanpassing? Hoe beroerder de astrologische match, hoe meer moeite je hebt om je relatie in stand te houden. Gaan de dingen vanzelf en vraag je je af waarom anderen toch zoveel gedoe hebben, dan heb jij vast je astrologische soulmate. Wat zijn de knelpunten in de liefdeshoroscoop? Check meteen met wie je het best tot je recht komt.

Ram

Een andere Ram

Twee Rammen samen betekent oorlog en vuurwerk! Om de eindeloze rij problemen de baas te blijven controleer je best eerst je verzekeringspapieren, houd je je servies veilig achter slot en grendel en koop je vast een EHBO trommel. Om helemaal op safe te spelen houd je het telefoonnummer van de advocaat paraat. Sterkte gewenst!

Stier

Ram is tien keer sneller dan de gezapige Stier maar dat betekent niet dat hij of zij Stier dan ook de baas is, integendeel zelfs. Wil je als Stier veel spanning en sensatie, kies dan een Ram. In alle andere gevallen: niet doen. De combinatie vernietigt de harmonie en goede vrede. Dramakoning(in) Ram voelt zich goed bij de ruzies, maar Stier niet...

Tweelingen

Ram en Tweeling samen is goed voor een bijna perfecte relatie. Een hoop lol en hectische gezelligheid dat uiteindelijk als een zeepbel uiteenspat. Dat is op zich niet zo erg, de herrie schoppende Ram en de sluwe Tweeling 'weten' dit van te voren. Kort dus en krachtig!

Kreeft

Hopeloze relatie. Ram is onstuimig maar ook bot en kan met het gevoelige ego van de Kreeft helemaal niet omgaan. Gevolg: een immer tranende of nukkige kreeft die zich volledig in de steek gelaten voelt. Als Ram vervolgens met veel tam-tam kreeftensoep gaat bereiden pakt Kreeft de fles. Onbegrip nekt deze relatie.

Leeuw

Ram en Leeuw zijn twee voor elkaar gemaakte ego's. Een relatie tussen beide is in het gunstigste geval zinderend, prikkelend, heet... in het slechtste geval triomfeert de competitiedrang, oververhitting en egotripperij. Jammer, want de actieve Ram en machtige Leeuw vullen elkaar in beginsel goed aan.

Maagd

Maagd's zenuwstelsel krijgt het bij Ram flink te verduren. Een Ram-Maagd relatie zal dan ook vroeg of laat volledig uit de hand lopen. De klappen zijn voor de Maagd, die onder de tomeloze Ram verandert in een nerveus wrak. De relationele flop is een feit als Ram de benen neemt en Maagd uiteindelijk naar een herstellingsoord moet.

Weegschaal

Ram en Weegschaal zijn astrologische tegenpolen die elkaar aantrekken. Een pittige, gepeperde combinatie! Ram en Weegschaal hebben meer gemeen dan ze aanvankelijk denken. Gevolgen blijven dan ook niet uit, van vonken in bed naar romantische trouwbelofte, alles is mogelijk. Een relatie dus die gemakkelijk gaat.

Schorpioen

Ram blaft en Schorpioen bijt. Houden jullie van drama en gevechten, ga dan met elkaar in zee. Dit geldt zeker voor de roerige Ram die in de venijnige Schorpioen zijn meerdere ziet en zodoende een groot risico neemt. Maar of de veel volwassener Schorpioen zal blijven is de grote vraag.

Boogschutter

Volmaakt... en opvliegend. Hier en daar zullen er harde woorden vallen maar speelkameraden als de twee zijn, komt alles steeds weer goed. De onbesuisde Ram en kwieke Boogschutter vormen een hecht team en zetten zichzelf en hun omgeving in vuur en vlam. Een relatie op rolletjes dus.

Steenbok

Een onwaarschijnlijke combinatie. Ram en Steenbok zijn fundamenteel zo verschillend dat een rel niet uit kan blijven. Dan blijkt Steenbok toch heel wat veeleisender te zijn dan Ram dacht. En de rebelse Ram weigert te voldoen aan de basisvoorwaarden die de ijverige Steenbok stelt. Een relatie met een slinkse adder onder het gras!

Waterman

Ram en Waterman is haat-liefde. Krankzinnig en duizelingwekkend, met elke dag wel een drama. Wil je als Ram nog meer gekkigheid dan je zelf kunt bieden, neem dan een Waterman. En voor Waterman geldt dat hij of zij geen angst hoeft te hebben voor een leven vol sleur en voorspelbaarheid. Ram belooft voldoende uitspattingen.

Vissen

Ram en Vissen is goed voor complete uitputting. De Vis 'verdrinkt' en de Ram 'verbrandt'. Reddeloosheid, verwarring en verlies. Tussen Ram en Vis kan het nooit lang goed gaan. Pompen of verzuipen, de combinatie vereist teveel moeite. En noch Ram, noch Vis wil die moeite langdurig nemen.

Stier

Een andere Stier

Twee Stieren samen kan wat saai uitpakken, ondanks de dosis creativiteit en huiselijkheid. Samen koken, samen muziek maken, samen wat knutselen... gaap. Pas op dat de routine niet al te vervelend wordt!

Tweelingen

De rustige Stier en de snelle Tweeling matchen niet zo best. Eigenlijk is de combinatie dodelijk vermoeiend. Net als de bedaarde Stier denkt zich eens kalmpjes terug te trekken in zijn of haar fauteuil, wil de levendige Tweelingen het uitgaansleven in. Al met al weinig overeenkomsten.

Kreeft

Stier en Kreeft vormen een geweldig duo, goed voor een leven lang samen. Stier is precies de kalmerende factor die de tobbende Kreeft nodig heeft, en Kreeft biedt de zorgzame aard die de vredelievende Stier zo waardeert. Een perfecte combinatie.

Leeuw

Leeuw weet wel hoe hij of zij de relatie gaande moet houden en doet dit ook moeiteloos. Stier denkt meer in de trant van: 'We zien het allemaal wel', wat Leeuw op de kast jaagt. Leeuw houdt van poeha, opsmuk en spetterende liefde. Stier wuift dit alles weg. Waardeer elkaars verschillen en het gaat verrassend lang goed...

Maagd

Stier en Maagd kunnen het goed met elkaar vinden en de relatie is dan ook bevredigend. De pijlers zijn voorzichtigheid en eenvoud. Een basis vanwaar hun beider werelden moeiteloos worden gecombineerd.

Weegschaal

Veel aantrekkingskracht. Stier en Weegschaal vormen een lichamelijke combinatie, en het is dan ook liefde op het eerste gezicht. Dit betekent helaas niet dat het ook op de lange duur goed blijft gaan. Zodra de eerste vonken hebben geflonkerd kan de klad er in komen. Gelukkig zijn beide van goede wil om de boel weer leven in te blazen.

Schorpioen

Oei, dit is serieus. Hemel of hel, een tussenweg is er niet. Is het de hemel, dan kun je vele goddelijke momenten verwachten. Blijkt het hels, weet dan dat er niet veel voor nodig is om de ellende te doen omslaan in jawel, volmaaktheid. Ongelooflijk en onvergetelijk.

Boogschutter

Stier is koersvast en praktisch, Boogschutter houdt meer van afwisseling. Het natuurlijke enthousiasme van Boogschutter wordt hierdoor ingeperkt, waardoor deze niet het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn. Als louter vrienden kan de combinatie wel, maar in een liefdesrelatie pakt het problematisch uit.

Steenbok

Een langzaam startende relatie tussen de behoedzame Stier en Steenbok, met een veelbelovende toekomst. Geen uitzinnige liefde, wel gedeelde werkzaamheden en vrijetijdsbestedingen. Een mooie combinatie tussen twee gelijke zielen.

Waterman

Stier en Waterman hebben niets met elkaar gemeen. Stier houdt van voorspelbaarheid, maar aan Waterman valt geen touw vast te knopen. De start van een uitzinnige liefdesrelatie, die vooral een tijdelijk aspect heeft. Komt het toch tot een huwelijk, dan kun je het best alvast een goede advocaat uitzoeken.

Vissen

Stier en Vis is een zoetsappig sprookje. De bedachtzame Stier biedt de nodige zekerheid, de kunstzinnige Vis biedt fantasie en liefde. Het zijn enkel financiële moeilijkheden die een schaduw over de combinatie kunnen werpen. Het kan de wederzijdse bewondering echter niet verstoren. Een succes.

Tweelingen

Een andere Tweelingen

Vier (!) personen bij elkaar is goed voor een chaotische bende en een hoop verwarring! De natuurlijke leider mag opstaan, maar doet het niet. Veel gezwets, oppervlakkigheid en het geheim van een dubbelleven. En het klassieke verhaal van de bedrieger die zelf bedrogen wordt... het mag een wonder heten als dit goed gaat.

Kreeft

Deze combinatie is beperkend. De sentimentele Kreeft zoekt intimiteit, de luchtige Tweeling heeft vrijheidsdrang en wil ongebonden zijn. Op een dag is Tweeling verdwenen en laat de arme Kreeft met een gebroken hart achter. Wil deze relatie duurzaam zijn, dan moeten er van te voren heel duidelijke afspraken worden gemaakt.

Leeuw

Veel actie, vrijheid, feesten en uit de bol gaan. Een ideale combinatie van twee sprankelende zielen die het beste in elkaar naar boven weten te halen. Leeuw 'geeft' met gul hart, Tweelingen wentelt zich in een warm bad en verdubbelt de energie tussen beide. Oppeppend, gepeperd... sexy.

Maagd

De ideale ontsnappingsrelatie. Geen hand voor de hand liggende combinatie, maar met durf van beide kanten kan het een uitzinnig resultaat opleveren... zolang het duurt. Gedurende de hele 'trip' zal blijken dat de geestelijke band het sterkst is. Daarom is het ook geen probleem als de relatie weer uit is. Wederzijds respect is het geheim.

Weegschaal

Stormachtig en gelukzalig. Gemakkelijk om op de bekoorlijke Tweeling verliefd te worden en te blijven, dus Weegschaal zal langdurig in de ban zijn. Toch kunnen de pieken en dalen in de overigens verhelderende relatie op een dag teveel worden. Goed voor een knipperlichtrelatie, minder goed voor huwelijksgeluk.

Schorpioen

Oorbeschermers voor Schorpioen en pijnstillers voor Tweelingen. Want Tweeling ratelt de hele dag door en Schorpioen kan gemene steken uitdelen. De twee zijn niet erg aan elkaar gewaagd, integendeel. De wraakzuchtige Schorpioen laat niet met zich sollen, en de oppervlakkige Tweeling zal op tijd vertrekken.

Boogschutter

Tussen Tweelingen en Boogschutter zal elk probleem worden opgelost, desnoods in bed. Samen aan de zwier, een fysieke klik en verschillen die zonder moeite worden overbrugd. Een geslaagde combinatie.

Steenbok

De dynamiek en snelheid van Tweelingen is Steenbok gewoon teveel. Enkel op het terrein van werk kunnen ze elkaar waarderen, daarbuiten gaat het moeizaam. Een leuk probeersel voor tussendoor, maar voor de lange termijn kunnen beide tekens beter een ander uitzoeken.

Waterman

Eigenaardig, avontuurlijk... Tweeling en Waterman hebben een ongewone liefdesverhouding gekenmerkt door buitenissige ideeën, uitzonderlijk teamwork en een berg creativiteit. Een winnend, onverslaanbaar koppel.

Vissen

Tweelingen en Vissen leiden elkaar om de tuin maar zijn zelf de dupe. De liefde loopt groot gevaar als dingen volkomen uit de hand beginnen te lopen en de grip op het leven verloren raakt. Geen beste combinatie voor wie houdt van orde, zekerheid en regelmaat. Uiteindelijk dooft de relatie uit als de laatste centen verdwenen zijn.

Kreeft

Een andere Kreeft

Een zure combinatie van twee pessimistische zielen die elkaar totaal niet aanvullen. Enkel op het gebied van ouderschap kunnen de twee elkaar vinden, want op elk ander terrein zullen er problemen rijzen. Wederzijdse manipulaties kunnen de relatie de das omdoen. Een dubbel tranendal is het resultaat.

Leeuw

Een wanverhouding maar niet in eerste instantie. Want Kreeft wordt blij van de vrolijkheid van Leeuw, en vergeet op slag het eigen ego. Maar na verloop van tijd komen de wrijvingen, het onbegrip en het doodzwijgen. Leeuw wil stralen, maar stuit op een muur. Elkaar tolereren is het enige dat erop zit.

Maagd

Een relatie die getekend wordt door piekeren, zorgen en doemdenken. Wie hier niets op tegen heeft, zit natuurlijk goed. Een combinatie als deze is een constante uitdaging voor allebei, maar als het goed gaat ontstaat er een knus samenzijn... niet opwindend, maar wel de moeite waard.

Weegschaal

Tussen Kreeft en Weegschaal zal vroeg of laat jaloezie opduiken. De amicale Weegschaal heeft vele vrienden, maar de narrige Kreeft vraagt voortdurend aandacht. Schipperen tussen vriendenkring en partner wordt de taak van Weegschaal, en zo is het te hopen dat Kreeft tevreden blijft.

Schorpioen

Kreeft en Schorpioen, da's alles of niets. Twee watertekens die elkaar zonder woorden begrijpen. Elkaar de ruimte geven is wel aan te bevelen, want te dicht op elkaars lip zitten maakt de intensiteit ondraaglijk sterk. En dat is niet altijd op een positieve manier...

Boogschutter

Kreeft en Boogschutter samen is ronduit dwaas. Boogschutter is een scharrelaar en Kreeft allesbehalve. Enkel voor een avontuurtje is deze combi geschikt. Maar ook dan zal de emotionele Kreeft blijven zitten met een liefdestrauma. Romantische spelletjes, harde woorden, de keiharde werkelijkheid. Kreeft zal huilen, Boogschutter niet.

Steenbok

Vaste voornemens, een uitgestippeld plan... Zowel de sensitieve Kreeft als de verstandige Steenbok zullen elkaar hierin vinden. De relatie komt niet vlug op gang, maar eenmaal samen zal diepgang de continuïteit waarborgen.

Waterman

Ongewoon, afstandelijk en weinig romantisch. Dat is Kreeft samen met Waterman. De neiging bestaat om voortdurend over problemen te praten, maar dat moet juist vermeden worden. In spoedgevallen moet er een derde aan te pas komen om de somberheid te doorbreken.

Vissen

Kreeft en Vis vormen een droomcombinatie. Veel gemeenschappelijke eigenschappen en doelstellingen... dezelfde creatieve instelling. Tussen deze watertekens kan het niet anders of dromen worden werkelijkheid. De partner voor het leven dus.

Leeuw

Een andere Leeuw

Dit is nu echt een koninklijke combinatie waarin beide partners zullen schitteren. Enige onenigheid is wel te verwachten, met name over wie het eerst over de rode loper mag. Soms tot een heus conflict aan toe. Maar opgeven past niet bij de volhardende Leeuwen, ze zullen altijd voor elkaar blijven vechten.

Maagd

Maagd wordt overladen door de liefde van de gulle Leeuw, maar weet er geen raad mee. De relatie is niet evenwichtig en ook niet gelijkwaardig. Resultaat: Een ongelukkige Maagd en een Leeuw die in 'zijn hempie' staat. Veel te veel haken en ogen voor dit rare combo.

Weegschaal

Weegschaal remt de royale Leeuw af en windt hem of haar tegelijkertijd op. Een goed passend koppel dat geniet van hartstocht, ontspanning en nieuwigheden. Typisch een combinatie waar muziek in zit, zowel voor de korte als lange termijn.

Schorpioen

Een afschuwelijk machtsspel staat Leeuw en Schorpioen te wachten. De gemoederen raken oververhit met een mogelijke gang naar de rechter als triest gevolg. Oorzaak: Twee ego's die willen overheersen. Leeuw door gebrul en leiderscapaciteiten, Schorpioen door op een stiekem moment aan de touwtjes te trekken. Liefde is nergens te bekennen.

Boogschutter

Boogschutter vindt in de joviale Leeuw de perfecte metgezel. Vermijd dan wel het wedijveren en geef de ander de ruimte om te zwerven (Boogschutter) en te schitteren (Leeuw). Sterk staaltje van juiste aanvulling, gelijke levenslust en gedeeld leiderschap.

Steenbok

Geen romantisch intermezzo, maar wel een praktische, solide combinatie. Leeuw strooit met liefde, maar Steenbok is meer geïnteresseerd in ondernemerschap of anderszins zakelijke aangelegenheden. Kilte en warmte kunnen dus flink botsen, vandaar dat Leeuw en Steenbok zelden een relatie aangaan.

Waterman

Leeuw en Waterman samen is bijna krankzinnig te noemen. Leeuw spoort Waterman aan tot nog ongelooflijker dingen dan Waterman zelf zou bedenken. Beide karakters passen goed bij elkaar, waarschijnlijk TE goed, want verliefdheid tussen de twee weet van geen stoppen.

Vissen

Leeuw en Vis voelen totale fascinatie over de verschillen tussen beide. Leeuw ziet vooral de grote lijnen, Vissen houdt er niet van dat Leeuw over bepaalde zaken heen walst. Maar dat is niet het enige. Het mysterie dat rondom Vis hangt, zal Leeuw nooit kunnen ontrafelen. Ontgoocheld verlaat Leeuw daarop het liefdesnest. Of wordt zelf verlaten...

Maagd

Een andere Maagd

Niemand begrijpt Maagd zo goed als een andere Maagd. Een combinatie van twee Maagden is helaas wel excentriek te noemen. Twee Maagden samen zullen somberen, mopperen, zeuren en klagen. Geen wederzijdse aanvulling dus, wel veel herkenning. En soms is dat het enige dat de zwartgallige Maagd nodig heeft.

Weegschaal

Een vreemde combinatie. De besluiteloosheid van Weegschaal zal de scherpe Maagd tot wanhoop drijven. Toch kan deze combinatie best goed gaan, vooral als de soms slappe Weegschaal zijn of haar beroemde aanpassingsvermogen aanspreekt en Maagd ophoudt met vitten.

Schorpioen

Maagd en Schorpioen vormen een sexy combinatie waarin mysterie en passie fijnzinnig mixen. Klikt het tussen deze kieskeurige twee, dan is de relatie nagenoeg perfect. Een aan elkaar gewaagd stel dat ook nog eens toekomst heeft.

Boogschutter

Maagd en Boogschutter, dat werkt niet. Maagd zal eeuwig naar Boogschutter op zoek zijn omdat deze er gewoon niet is. Op een regenachtige dag leert Boogschutter een hoop van Maagd, maar trekt daarna weer de jas aan en verdwijnt naar een feestje. Er is niets tussen hen.

Steenbok

Maagd en Steenbok is als een aardverschuiving. Een kosmische combinatie die werkt in alle omstandigheden. Weinig woorden zijn nodig om elkaar te begrijpen want de twee lijken in beginsel zielsverwanten. Eventuele grenzen en verschillen vervagen of gaan in rook op. Een match made in heaven.

Waterman

Een eigenaardige combinatie. Na elke zottigheid en de confrontatie met het feit dat het toch niet werkt, proberen Maagd en Waterman het allebei weer opnieuw. En roepen vervolgens weer het beste en het slechtste in elkaar op. In vriendschap kunnen ze elkaar vinden, in de liefde stukken minder.

Vissen

Als de timing juist is, is Vis de juiste partner voor Maagd, en andersom. Het ultieme bewijs dat tegenpolen elkaar aantrekken. Vissen opent deuren die voor Maagd gesloten bleven, en Maagd is de rots in de branding van Vis. De liefde gaat onvermoeid door, ook als de relatie onverhoopt ten einde komt. Een mooie mix van gevoel (Vis) en verstand (Maagd).

Weegschaal

Een andere Weegschaal

Als twee Weegschalen bij elkaar komen en de relatie vervolgens ongelukkig is, blijven ze toch samen. Gemakzucht, besluiteloosheid, de snelle tevredenheid... het speelt allemaal mee. Ogenschijnlijk dus een goede combinatie, maar het oude gezegde 'Elk huis heeft zijn kruis' geldt hier meer dan ooit.

Schorpioen

Schorpioen is geestelijk sterker en vreet de Weegschaal desnoods op als ontbijt. Een combinatie die bol staat van de stiekeme dingen, maar Schorpioen laat pas los als zijn of haar interesse is bekoeld. Tot die tijd zal Weegschaal in de greep zijn van Schorpioen, en lichamelijk uitgeput een uitweg proberen te vinden.

Boogschutter

Speels, amusant, flirterig, zo kun je de combinatie Weegschaal en Boogschutter omschrijven. Boogschutters hebben een 'vrijheid blijheid' instelling die Weegschaal wel bevalt. Dat wil zeggen, totdat Boogschutter zijn of haar ogen op een derde laat vallen, en Weegschaal gemakshalve hetzelfde doet. Uit met de pret.

Steenbok

Flinke verschillen van inzicht. Het dralen van de Weegschaal kan Steenbok behoorlijk kwellen. Steenbok wil graag zelf alles in de hand hebben, Weegschaal laat de dingen gewoon op hem of haar afkomen. Het resultaat is een onevenwichtige relatie waarbij een van de twee het gevoel krijgt zich te moeten terugtrekken.

Waterman

Krachtig, inspirerend en vruchtbaar. Zeer geschikt voor allerlei relatietypen, want Waterman weet het vermogen van Weegschaal om alles van twee kanten te bekijken op waarde te schatten. Waterman doet daar nog een schepje bovenop en komt met verrassende wendingen... en zo blijken er niet 'twee kanten' te zijn, maar drie, of vier... of vijf.

Vissen

Laat het geld maar wapperen met deze combinatie. Een relatie Weegschaal en Vissen eindigt platzak na eerst een hoop plezier te hebben gehad. En dan komt ook nog eens het punt van misleiding... beide hebben er een handje van de ander beet te nemen. Lol met een prijskaart dus.

Schorpioen

Een andere Schorpioen

Twee Schorpioenen, dat is een interessante combinatie. Van al die mensen die ervoor kiezen bij hun eigen teken te blijven, slaagt de slinkse Schorpioen er het best in om er ook een succes van te maken. Een unieke ervaring tussen twee gepassioneerde zielen die allebei gefascineerd zijn door seks, gevaren en de dood.

Boogschutter

Een heftige combinatie, vooral als een van de twee merkt wat de ander uitspookt. Geschikt voor een korte relatie, maar wankel op de lange duur. Want zowel Schorpioen als Boogschutter dwalen langzaam af...

Steenbok

Het is altijd lastig om te ontdekken wat de verraderlijke Schorpioen van plan is. De combinatie Schorpioen-Steenbok lijkt weliswaar formidabel en welvarend, toch blijft het een 'alles of niets' affaire. De nuchtere Steenbok moet steeds op de hoede zijn, en zo'n spelletje kan hem of haar wel eens gaan vervelen.

Waterman

Waterman is te excentriek voor Schorpioen, en Schorpioen stelt hoge eisen. Veel onstuimige uitstapjes zijn te verwachten, onverwachte belevenissen, maar ook een harde leerschool. Op een gegeven moment kan het voorkomen dat de vriendschappelijke Waterman de Schorpioen met al zijn of haar geheimen maar liever uit de weg gaat.

Vissen

Sentimenteel en nostalgisch, de passievolle Schorpioen en dromerige Vis vinden de juiste liefdespartner in elkaar. Wel oppassen met jaloezie. Tijdens en na een verhouding met Schorpioen zal Vissen nooit meer hetzelfde zijn. Een eeuwigdurend effect dat met ringen bezegeld moet.

Boogschutter

Een andere Boogschutter

Veel vertier, promotie van het eigen 'ik' en het opzoeken van kicks. Boogschutters haten sleur en gaan tot het uiterste om hier vanaf te komen. Loyaliteit aan de partner is er dus ook niet bij. De relatie tussen twee schutters zal uitgaan om een kinderachtige reden. Of gewoon omdat ze het allebei wel gezien hebben.

Steenbok

Dit lijkt nog het meest op een ouder-kind relatie, dus gelijkwaardigheid is met een loep nog niet te vinden. Steenbok vervult de rol van vader of moeder, en probeert de wispelturige Boogschutter in toom te houden. Want deze blijft enkel als er voor hem of haar voordeel te behalen valt.

Waterman

Een relatie tussen Boogschutter en Waterman is gekenmerkt door actie. Beiden hollen van hot naar her op zoek naar vermaak, contacten, amusement en activiteiten. De onrust die in deze relatie geworteld zit kan daarom ook 'vreten'. Net als de een eindelijk tot bedaren is gekomen wil de ander op pad. Moeilijk!

Vissen

Vele leugentjes om bestwil tussen Boogschutter en Vissen. En: Veel woorden, weinig daden. Deze combinatie neemt het er van en laat de boel de boel. Fascinatie brengt het stel samen, onschuld en wereldwijsheid mengen zich moeiteloos...tot de dag dat de een door de charmes van de ander heen kijkt.

Steenbok

Een andere Steenbok

Veel geruzie tussen twee Steenbokken, juist omdat ze zo verwant aan elkaar zijn. Deze combinatie doet daarom nog het meest denken aan een broer/zus relatie. Moeten er praktische zaken geregeld worden, dan zijn de twee het perfecte koppel. In liefdesuitingen is het allemaal wat magerder.

Waterman

Een Waterman zoekt ongewoon gezelschap, maar Steenbok kan daar niet aan voldoen. Deze combinatie werkt voornamelijk goed in business matters, waar de twee elkaar goed aanvullen. Privé is het moeilijker, en wat ze in elkaar zien is een vraag die onbeantwoord blijft...

Vissen

Steenbok maakt de dromen van de Vis waar, maar dan moet Vis de Steenbok wel blijven opbeuren, stimuleren en de natuurlijke voorzichtigheid helpen omzeilen. Potentiële partners, ook wat betreft de fysieke aspecten. De spaarzame Steenbok moet wel de hand op de knip houden om schulden te voorkomen.

Waterman

Een andere Waterman

Twee Watermannen samen is kolderiek, onvoorspelbaar en uniek. De wereld op zijn kop als deze twee samen zijn. Opgepast dat beiden niet in lachen uitbarsten als het aankomt op intieme momenten... voor de rest is het een veelbelovende band, vriendschap door dik en dun.

Vissen

Tussen Waterman en Vis komt het aan op het raken van de juiste snaar. Waterman moet zijn of haar fantasie gebruiken om zich aan de Vis aan te passen. En dat lukt meestal wonderwel, want Waterman kent vele wegen naar Rome. Een wereld van stimulerende ervaringen.

Vissen

Een andere Vis

Een merkwaardige relatie waarbij de lamme de blinde leidt. Of er sprake is van overleving is een zaak voor filmmakers, die een dergelijke combinatie als enorme inspiratiebron zouden zien. Veel mystiek, zwelgen in cultuur, poëzie of literatuur, maar weinig notie van de praktische kant van het leven. Niet dat het hen uitmaakt...

"Astrology is a language. If you understand this language, the sky speaks to you" ~ Dane Rudhyar
© 2010 - 2024 Astrid-d-g, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie past bij wie volgens de Chinese astrologie? Welke Horoscopen: Dierentekens (vgl. sterrenbeelden) passen goed bij elk…
Sterrenbeelden aan de hemel: indeling en dierenriem (zodiak)Sterrenbeelden aan de hemel: indeling en dierenriem (zodiak)Vele volkeren hebben zich in de geschiedenis beziggehouden met de bestudering van de sterrenhemel, in het bijzonder de v…

Liefde & astrologie, kies je partnerLiefde & astrologie, kies je partnerHet geheim van liefde zit deels in astrologie. Je dierenriemteken bepaalt hoe jij tegen de liefde aankijkt. Rauw en gepa…
Astro TV: Wat is het en hoe werkt het?Heeft u ook zoveel vragen die u zelf niet kunt beantwoorden? Over de toekomst bijvoorbeeld. Wilt u ook graag weten wanne…
Bronnen en referenties
Reactie

Leos, 22-11-2012
Hallo,

Ik mis het hele complete hoofdstuk op deze pagina
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/astrologie/59941-astrologie-wie-past-bij-jou.html

van de Vissen

Groet Leos Reactie infoteur, 23-11-2012
Hi Leos, dit staat natuurlijk gewoon binnen de tekst, verdeeld over de overige sterrenbeelden. Grt, A.

Astrid-d-g (270 artikelen)
Laatste update: 25-11-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.