InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Beauty > Beautytips: zo zie je er altijd goed uit!

Beautytips: zo zie je er altijd goed uit!

Beautytips: zo zie je er altijd goed uit! De volgende beautytips zijn verdeeld in de categorieën make-up, kleding en huid en haar. Volg ze op en je ziet er altijd goed en verzorgd uit. Ook staan er diverse andere handige tips tussen.

Make-up

 • Meng altijd een beetje foundation door je dagcreme, zo zie je er net wat frisser uit. In de zomer, als je bruin bent, is dit meestal niet nodig.
 • Gebruik vanaf je 20e een goede anti-rimpelcreme om de eerste rimpeltjes zolang mogelijk uit te stellen.
 • Leg je oogpotlood voor je het gaat slijpen een kwartiertje in de koelkast, dan slijpt het veel makkelijker.
 • Zorg dat je altijd labello en een proefmonster dagcreme bij je hebt, velletjes zien er zo onverzorgd uit!
 • Gebruik altijd mascara, je ziet er dan een stuk frisser uit.
 • Vraag eens advies aan een make-up deskundige (vaak te vinden in parfumwinkels etc.) en vraag welke kleuren jou goed staan en welke niet. Je zult zien dat je er dan een stuk beter uitziet! Dit is ook aan te raden als je een bril hebt.

Kleding

 • Ga eens naar een kleurencursus, op zo'n cursus leer je welke kleuren je goed staan en welke absoluut niet. De uitkomst is meestal verbazingwekkender dan je denkt...
 • Investeer in goede basic kledingstukken die je kunt aanvullen met wat trendgevoeliger items, dan zie je er altijd goed uit.
 • Draag je een bril, investeer daar dan in. Vaak zijn er ook acties: 2 brillen voor de prijs van 1. Als je de kans hebt, neem die dan. Het is erg leuk om je bril af te kunnen stemmen op je kledingstijl. Zorg er ook voor dat het montuur dat je kiest, goed staat. Ben je niet zeker? Neem dan een 'unisex' bril, zonder onderrand. Die staat eigenlijk iedereen.

Huid en Haar

 • Maak je borstel regelmatig schoon in een sopje met afwasmiddel, borstels zijn vaak ontzettend vies en dat is niet fijn voor je haar.
 • Scrub je gezicht eenmaal per week om je huid te laten stralen.
 • Gebruik altijd een conditioner, als je vet haar hebt moet je het alleen in de puntjes smeren.
 • Gebruik elke week een haarmasker.
 • Gebruik elke week een gezichtsmasker.
 • Zorg ervoor dat je je handen goed verzorgt, niets ziet er zo onverzorgd uit als lelijke handen en nagels. Dus: scrubben, smeren en lakken!
 • Ga elke 6 weken naar de kapper om de puntjes bij te laten knippen. Dit voorkomt dode puntjes en dus een bosje stro. Let er ook op dat het model erin blijft en vraag de kapper om advies als je een nieuw model wilt. Staat het je wel?
© 2007 - 2020 Funkyfish, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Cosmetica: hoe lang is make-up, creme en parfum houdbaar?Cosmetica: hoe lang is make-up, creme en parfum houdbaar?Ook je mascara, parfum en dagcrème hebben een houdbaarheidsdatum, maar dat staat niet altijd op de verpakking. Cosmetica…
Beauty blundersBeauty blundersIedereen overkomt het wel eens, ook al ben je geen frequente make-up gebruiker. Het lichaam reageert namelijk zoals het…
Beauty: Uitgelopen make-upBeauty: Uitgelopen make-upIedereen die make-up gebruikt overkomt het wel eens. Is het niet een onverwachte regenbui, dan toch wel die welgemeende…
Drie handige beauty toolsDrie handige beauty toolsDit is een erg leuk artikel die een paar leuke beauty tools aan je voorstelt. Ken je dat gevoel wanneer je mascara aanbr…
Beauty: Mooie kleuren voor de ogenBeauty: Mooie kleuren voor de ogenIeder seizoen heeft zo zijn kleuren voor de ogen en natuurlijk zijn er altijd trends, maar er zijn nu eenmaal kleuren di…

Reageer op het artikel "Beautytips: zo zie je er altijd goed uit!"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Funkyfish
Laatste update: 06-01-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Schrijf mee!