InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Beauty > Zarqa: Verzorging voor de gevoelige huid

Zarqa: Verzorging voor de gevoelige huid

Een mooie huid, vergroot de uiterlijke schoonheid van de mens. Een mooie huid komt de meeste echter niet zomaar aanwaaien. Met een goede verzorging van gezicht en lichaam, kan het echter wel bereikt worden. Helaas kan het erg lastig zijn om het product te vinden waarbij u het meeste baat hebt. Misschien is het merk Zarqa wel het antwoord op uw huidsproblemen.

Wat is Zarqa

De slogan van het merk Zarqa spreekt over het in balans brengen van de huid. Dit wil Zarqa doen met de hulp van zout afkomstig uit de Dode Zee. Omdat de Dode Zee erg veel waardevolle zout soorten bevat, kan hij gunstig zijn voor de menselijke huid. Allereerst kan het helpen de mineralen van de huid in balans te brengen door het op en neer stromen van ionen door de huid. Verder staan veel bestandsdelen van de zouten bekend als zeer gunstig voor de huid. Zo werkt broom kalmerend en gaat magnesium allergische reacties tegen. Mensen met huidklachten als psoriasis hebben vaak baad bij het nemen van een Dode Zeebad.

De huid en zout

Het menselijke lichaam heeft zouten nodig. Het bestaat voor 0.9% uit zouten. Deze zijn nodig voor een mooie huid. De zouten die de mens nodig heeft komen voor in het water van de Dode Zee. Er zijn verschillende manieren waarop men deze zouten tot zich kan nemen. Allereerste kan dit door ze te verwerken in maaltijden. Een tweede wijze waarop dit kan, is door de huid ze te laten opnemen. Omdat het lichaam deze mineralen niet op kan slaan, is een eindeloze toevoer nodig.

Voor wie is Zarqa geschikt?

Zarqa is voor mensen van elke leeftijd geschikt. Mensen met een droge huid, variaties van eczeem, psoriases, couperose en zelfs acné zijn de doelgroep van het merk Zarqa. Verder heeft het merk ook crèmes ontwikkeld voor mensen die hun verouderende huid goed willen verzorgen.

Omdat de producten van Zarqa geen parfum, allergenen, kleurstof, parabenen en paraffine bevatten, zijn ze ook geschikt voor mensen die hier gevoelig voor zijn.

Producten

Zarqa heeft een grote hoeveelheid producten. Deze worden als volgt ingedeeld:
  • Salt
  • Hair Care
  • Feet Care
  • Face Care
  • Body Care
  • Young Care
  • Baby Care
  • Zero%

Op alle verpakkingen staat duidelijk aangegeven voor wie welk specifiek product geschikt is. Verder staan in de bijsluiter ook nog andere producten van Zarqa genoemd. Het is mogelijk om gewoon een enkel product te gebruiken, maar er zijn ook hele kuren beschikbaar.
© 2011 - 2019 Niamh, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Crème, het tovermiddel voor een mooie huidEen mooie huid willen we allemaal. Al van jongs af aan leren wij van ouders, kennisse, vrienden en vriendinnen en reclam…
Foundation voor een droge huid: Welke soort is het best?Er is niet zo vervelend als een huid die droog, trekkerig en schilferig is. Wanneer je foundation op zon huid aanbrengt…
Foundation voor gecombineerde huid: Welke soort is het best?Een gecombineerde huid is erg lastig te behandelen. Moet je een foundation kiezen voor een droge huid of voor een vette…
Weg met eczeem en couperose aan ons grootste orgaanWeg met eczeem en couperose aan ons grootste orgaanDe huid is het grootste lichaamsdeel van een mens en bovendien zn visitekaartje. Er bestaan helaas wel hinderlijke huid…
BB crème, het geheim voor een mooie huidBB crème, het geheim voor een mooie huidIn Azië is het al jaren een van de best verkochte beautyproducten en sinds kort is het ook in Nederland verkrijgbaar: BB…
Bronnen en referenties
  • http://www.zarqa.nl/

Reageer op het artikel "Zarqa: Verzorging voor de gevoelige huid"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Niamh
Gepubliceerd: 06-01-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!