Recente reacties in Mens en gezondheid

Laura, 25-09-2020 10:59 (Bromelaïne (ananas) voor de gezondheid en spijsvertering)
"Hallo, Weet u hoeveel lager de bromelaïnehoeveelheid is wanneer men alleen ananas eet? Ik ben geen fan van supplementen, dus ik zou dat graag willen weten. Alvast bedankt!"
Fien Lamers, 24-09-2020 17:51 (Schaambeenontsteking: symptomen & behandeling osteïtis pubis)
"Ik heb al 4 jaar klachten aan schaambeen! en na 2 mri, s is echt duidelijk osteitis pubis, Nu lees ik dat orthopedisch chirurg cortison en anestheticum kan injecteren op lokale plek. Wat zijn de ervaringen hiermee. vraag me ook af waarom dat nog niet aangeboden is bij mij, Heb het met tennissen opgelopen ben een tijd gestopt maar ontsteking is n…"
E. Vermeer, 24-09-2020 16:23 (BPPD (Positieduizeligheid), symptomen en behandeling)
"Ik heb zelf al meerdere keren een aanval van BPPD gehad. De eerste keer was het schrikken omdat je duizelig bent en niet weet wat er aan de hand is. Na een juiste inschatting van de huisarts heb ik thuis zelf geoefend met de Epley-beweging (instructie nauwkeurig volgen!). In eerste instantie is dit lastig omdat je dan juist de duizeligheid opwekt e…"
Vh, 24-09-2020 15:23 (Doorbraakbloedingen - hoe ontstaan ze en wat doe je ertegen)
"Hey, Ik ben recent ziek geweest en heb hier antibiotica voor moeten nemen en nu sinds enkele dagen heb ik last van menstruatie tijdens dat ik de pil doorslik? Kan dit door de antibiotica komen? Ik heb ook wel een beetje in een zeer stress volle situatie gezeten."
A. Roelofs, 24-09-2020 13:18 (Ouderen en 55-plus met overgewicht of obesitas)
"Hallo heb haast alles gedaan om af te vallen. Een maagcorrectie ging niet te oud. Heb easy slim gedaan ging heel goed in combinatie sportschool Milon. Maar dit was veel te duur om dit continu te gaan doen. Nergens geen vergoeding bij de ziekenfondsen. Nu na enkele duizend euro lichter en i.v.m. de corona gestopt. als resultaat weer 10 kilo erbij me…"
Lia Vrancken, 23-09-2020 18:35 (Ik word altijd wakker met tintelende vingers, hand of arm!)
"Ik ben 65 jaar en ik heb Al jaren elke nacht last van tintelende handen, voeten, maar ook mijn mond en tong tintelen. Ik heb al eens onderzoeken gehad bij de neuroloog maar hij kon geen oorzaak vinden. Ik word er regelmatig wakker van en moet dan mijn bed uit anders gaat het niet over. Het maakt niet uit hoe ik lig. Overdag heb ik er geen last van.…"
Lidy, 22-09-2020 09:02 (Informatie over een zinktekort in het lichaam)
"Er wordt in het artikel gesproken over Zink Picolinaat, een goed opneembare vorm van Zink voor het menselijk lichaam. Artsen schrijven echter Zink Orotaat voor, ook een goed opneembare vorm van Zink. Kan iemand mij het verschil uitleggen van deze twee?"
Sil, 21-09-2020 15:32 (Opgezette lymfeklieren: meestal een onschuldig verschijnsel)
"Hoi, Ik heb nu al 5 jaar mijn lymfeklieren opgezet, in mijn hals, liezen en oksel. In totaal zijn dit er 15. Maar de dokter zei 2 jaar geleden dat dit niks was. Als het iets ergs was zoals hodgkin zou het dan nu al veel erger moeten zijn?"
Hashimoto, 20-09-2020 22:11 (De schildklier: schildklierproblemen komen heel vaak voor)
"Hallo, Mijn partner heeft sinds ruim een jaar Hashimoto. Naast het snel moe zijn, kwetsbaar haar en nog een hoop andere dingen heeft hij ook een zeer laag libido gekregen. Hij slikt thyrax 100mg per dag. Heeft het nog zin om naar de huisarts te gaan om te kijken of er mogelijkheden zijn om zijn libido te herstellen of is het een kwestie van accep…"
Maria Dam, 20-09-2020 14:07 (Plaspillen (diuretica): wanneer, waarom en bijwerkingen)
"Ik gebruik plastabletten (Furosemide teva 20 gram lichte dosis, maar ze werken helemaal niet, wat is daarvan de oorzaak?"
Schrijf mee!