InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Discussie: Mens en gezondheid

Recente reacties in Mens en gezondheid

Susan, 15-11-2019 13:46 (Schildklierwaarden: TSH, T3 & T4, normaal, te hoog & te laag)
"Goedemiddag Mijn dochter is heel erg moe zij heeft bloed laten prikken en daar kwam uit dat haar TSH waarde 8.8 was nu 2 maanden later is haar TSH waarde 3.5 maar ik lees hier nu dat het het beste is om 's ochtends te prikken zij heeft dit om 15.30 uur geprikt. Kan dit kwaad de assistente van de dokter zegt van niet maar ben er niet gerust op, o…"
Ina Bols, 15-11-2019 10:24 (Bloeddonor zijn: Wanneer mag je geen bloed geven?)
"In 2011 heb ik borstkanker gehad, waarvan na chemo goed genezen. Ik heb bloed gegeven, kan het alweer? Leeftijd 60 jaar, bloedgroep o-neg"
Jootje, 15-11-2019 08:48 (Slecht werkende hartklep)
"Mijn moeder is 88 jaar heeft alzheimer, en we weten sinds een week dat ze een niet goed werkende hartklep heeft. Ze houdt heel veel vocht vast, vooral rond de longen. Ze krijgt zuurstof en plaspillen. Gezien haar situatie kan en willen we er niks aan doen. Maar hoe lang is dan haar levensverwachting?"
Henk, 15-11-2019 07:01 (Maagverlamming: wanneer de maag niet meer werkt)
"Door een operatie aan het middenrif heb ik een maagverlamming gekregen. Na de operatie een tijd last gehad van extreme vermoeidheid, totdat ik in contact kwam met professor Dr. Witteman in het Gelders Vallei ziekenhuis in Ede. Daar kwamen ze achter de maagverlamming. Dr. Witteman was gepromoveerd op het medicijn Erythrocyne. Dit is een antibiotica…"
Eise Jongsma, 14-11-2019 19:14 (Bitewing: röntgenfoto's bij de tandarts)
"Is het onderscheid op een r-foto goed te zien tussen wortelpunt en echte of vermeende ontsteking?"
Jongen, 14-11-2019 10:11 (Gele tanden: Oorzaken van geelverkleuring van tanden)
"Mijn zus en ik hebben, net als mijn vader en 3 van mijn kinderen, zeer kleine en gele tanden, de tandarts noemde het "kaasmolaren". hij heeft de voortanden met facetjes kunnen verbeteren, maar nu hij op pensioen is en de tandarts waar ik ook nog terecht kon eveneens, ben ik genoodzaakt om bij zijn opvolgster te gaan, zij doet haar werk echter niet…"
Eve, 14-11-2019 01:01 (Ziekte van Parkinson: het verschil tussen mannen en vrouwen)
"Ik zag staan in het artikel dat niet begrepen werd waarom oestrogeen langer bescherming biedt tegen het krijgen van Parkinson. Via oestrogeen wordt choline aangemaakt in de lever en dat zorgt mede voor verbetering van je geheugen en je ontgifting. Choline is een verbindende factor als het gaat om dingen als autisme, Gilles de la Tourette en Park…"
Debruyne, 13-11-2019 21:42 (Verstopte talgklier: symptomen & behandeling talgkliercyste)
"Ik had een grote knobbel op mijn borstbeen wat dagelijks een enorme vieze geur afgaf dat zelfs mijn zoontje van 6 telkens hij me een knuffel gaf zei mama dat stinkt hier, ik schaamde mij dood. Hoeveel ik me ook waste en van alles probeerde niets hielp. Vorige vrijdag moest ik op de operatietafel omdat ze na een uitstrijkje slechte resultaten hadden…"
Elloo, 13-11-2019 17:17
"Een uiterst informatief artikel. Ik heb er wel een vraag bij: Het artikel legt geen verband tussen acetylcholine en (opkomende) dementie. Dat verband wordt wel "beloofd" door een Amerikaans product als RediMind (zie https://www.nutreance.com/products/redimind). Kunt u daarover wat meer duidelijkheid verschaffen?"
Adam, 13-11-2019 16:52 (Hoe lang mag je onder de zonnebank?)
""Over het algemeen kun je stellen dat een half uur onder de zonnebank per week gezond is voor de meeste mensen." Wat een onzin"
Schrijf mee!