InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Discussie: Mens en gezondheid

Recente reacties in Mens en gezondheid

Anja, 28-01-2020 15:57 (Purpura: oorzaak en behandeling)
"Ik zag vanmiddag dat ik boven mijn linkerooglid een rood vlekje heb wat lijkt op een bloeduitstorting. Ong. 0,5 bij 0,5. Voor zover ik weet heb ik mij niet gestoten. Ik leef gezond en probeer langzaam aan wat grammetjes weg te krijgen, alles lekker rustig aan. Heeft iemand enig idee? Ik zie ook geen wondje aan de buitenzijde. Ik slik geen medicati…"
C. Kruithof, 28-01-2020 10:37 (Tea Tree Oil, wat is het en wat kun je ermee?)
"Helpt tea tree oil tegen houtworm?"
Marjolein Plessen, 28-01-2020 09:08 (Kinderen met migraine)
"Ik heb een zoon met ernstige migraine. Hij is nu 7 maar heeft al migraine vanaf zijn 4e jaar. Echt elke week minstens een grote aanval. Wij willen hem liever niet aan de medicatie dus zijn we gaan zoeken naar triggers. Sinds een week of 5 eet hij geen geraffineerde suikers en geen zoetstoffen. Dus alleen soms natuurlijk suikers zoals fruitsuikers……"
T, van der Wulp, 27-01-2020 10:03 (Ooginfarct: Afsluiting bloedvaten in netvlies)
"Mijn broer van 77 heeft diverse kwalen en gebruikt o.a. bloedverdunners. Toch heeft hij 5 december een ooginfarct gehad. Na onderzoeken oogarts blijkt schade aan het oog blijvend. Eind februari gaat oogarts laseren ivm mogelijke problemen door aanmaak nieuwe vaatjes. Oogarts is moeilijk tussentijds te bereiken. Mag op korte termijn gevlogen worden?…"
Kaiet, 26-01-2020 23:39 (Een gebroken scheenbeen of kuitbeen en het herstel)
"Vreemd, net tegenovergestelde van wat er in het artikel staat bij mij. Dubbele breuk, scheen en kuit dus. Kuit is hervallen van een vorige breuk. Fietsen ging al vrij snel, zette aanvankelijk wel kracht met de andere voet. Stappen is veel moeilijker. Het gevoel dat het niet echt meer ok komt, liep voorheen al mank vanwege enkelbreuk, gescheurde men…"
C., 26-01-2020 15:33 (Wat is Arnica en wat kan je ermee?)
"Er is echt geen basis om de conclusie te trekken dat sceptisch zijn weinig reëel is, aangezien er veel bewijs is dat arnica niet werkt en geen enkel gedegen wetenschappelijk onderzoek dat laat zien dat het werkt. Bovendien werkt het niet zo dat je moet geloven in iets tot bewezen is dat iets niet werkt. Dan kan ik elk willekeurig ding beweren en d…"
Singalees, 25-01-2020 19:58
"Beste Berkhout, Als iemand kanker heeft gehad, mag hij of zij daarna geen bloeddonor meer zijn. Ook niet als het nu verder goed gaat."
Anoniem Xx, 25-01-2020 17:05 (Doorbraakbloedingen - hoe ontstaan ze en wat doe je ertegen)
"Ik slik momenteel al iets meer dan een jaar de pil. Ik heb deze altijd goed opgevolgd. Hiermee bedoel ik 21 dagen een pil en dan een stopweek van 7 dagen. Volgende week zou er terug een stopweek zijn, maar juist dan vertrek ik op reis. Het zou natuurlijk handig zijn om dan geen bloeding te hebben. Daarom dacht ik om de pil door te nemen. Op versche…"
Vanessa, 24-01-2020 20:28 (Mirena: 5 jaar of langer?)
"Ik ben 48 jaar reeds 8 jaar heb ik het Mirena spiraaltje. Ik heb op 1 jaar tijd twee keer een nierontsteking gehad. Kan dit van een spiraaltje? Volgens mijn huisarts is dat mogelijk."
Adrie, 24-01-2020 13:29 (Huig is dik en ontstoken (uvulitis): symptomen & behandeling)
"Ik heb mijn huig laten verwijderen en heb gigantisch veel klachten zoals slijm in de keel de hele dag door en soms stik ik er bijna door had ik de huig maar nooit laten verwijderen ook erg slordig weg gesneden. loop hier nou al vier maand mee (sinds 2019) er gaat elke keer slijm vast in me keel zitten propeen vol volgens de KNO arts licht het er aa…"
Schrijf mee!