Waar kan je goedkoop supplementen kopen?

Waar kan je goedkoop supplementen kopen? Supplementen in de winkel of bij de therapeut zijn soms behoorlijk aan de prijs. Gelukkig zijn er zeker via internet meerdere mogelijkheden om diezelfde supplementen goedkoper aan te schaffen. Wat heel veel geld kan schelen per maand. Daarom is het altijd een goed idee om de prijzen van supplementen met elkaar te vergelijken. En eens verder te kijken dan alleen in de winkel om de hoek. Ook via patiëntenverenigingen kan je soms aardig goedkoper uit zijn.

Algemeen

Veel winkels zoals drogisterijen en natuurvoedingswinkels of reformwinkels bieden in de huis aan huis krantjes aanbiedingen aan. Het loont ook zeker de moeite om hier goed op te letten. Maar daarnaast zijn er ook grotere internetwinkels die bijna constant aanbiedingen hebben en artikelen altijd met korting aanbieden. Hieronder volgen enkele internetadressen waar ze vaak (of altijd) supplementen met korting te koop hebben.

De Roode Roos

Om te kunnen bestellen bij de Roode Roos moet je lid zijn van een patiëntenvereniging die is aangesloten bij de Roode Roos of moeten de supplementen zijn voorgeschreven door een arts of therapeut. Op deze site kan je zien welke patiëntenverenigingen zijn aangesloten: https://www.derooderoos.com/catalog/create_account.php. De prijzen van de supplementen liggen ongeveer tussen de 15 en 25% lager als de verkoopprijzen in de winkel. De verzendkosten zijn er zeer laag. Voor de eerste bestelling bij de Roode Roos hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarna alleen 3,50 euro bij bestellingen onder de 25 euro, bestel je meer als 25 euro zijn er geen verzendkosten. Bij bestellingen die moeten worden geleverd aan een adres buiten Nederland, zijn de verzendkosten wel hoger.

Voedingssupplementen Nederland

Bij deze internetwinkel kunt je veel supplementen kopen met tussen de 10 en 25% korting. De verzendkosten zijn 2,99 euro en vanaf een bestelling van 50 euro of meer zijn de verzendkosten er gratis. Via e-mail kan je ook over supplementen advies vragen.

Vitaminen met korting

Deze site is een alternatief van een orthomoleculaire arts. De kortingen liggen tussen de 10 en 25% en zijn afhankelijk van het totaal bedrag waarvoor je supplementen bestelt. Hoe hoger het bedrag, hoe meer korting. Je kan hier supplementen bestellen van Orthica, Lamberts en Plantina. Een beperkt assortiment dus.

Gezond aan huis

Weer een internetwinkel die kortingen op supplementen aanbied. Kortingen zijn verschillend per merk. In hun assortiment zit onder andere dr.Vogel, Orthica, AOV, Bonusan, Biotics, Now en Vitals. Betaling is er ook mogelijk met Ideal en PayPal. Voor bestellingen onder de 45 euro zijn de verzendkosten 5 euro, boven de 45 euro zijn de verzendkosten gratis.

Iherb

Een buitenlandse site met grote kortingen is Iherb. Ze hebben naast de altijd al lage prijzen vaak ook goede aanbiedingen met nog meer korting. Het assortiment is er ontzettend groot. Inmiddels kan je er - naast met een creditcard - ook met Paypal betalen. Super handig dus. Wel moet je bij bestellen in landen buiten Europa altijd rekening houden met de mogelijkheid dat je er nog extra douanekosten over moet betalen. De verzendkosten zijn echter laag, als je boven de 40 dollar aan artikelen bestelt en er voor zorgt dat de bestelling niet zwaarder weegt dan 1,8 kg dan zijn de verzendkosten 4 euro. Bij een bestelling van boven de 60 dollar krijg je nog eens extra 5% korting. Maar dan wordt de kans op douanekosten wel groter.

Bij een eerste bestelling onder de 40 dollar krijg je dan 5 dollar korting, en boven de 40 dollar zelfs 10 dollar korting. Let op: geen euro's maar dollar. Om douane en inklaringskosten te voorkomen kan je het beste een bestelling plaatsen van onder de 60-100 dollar. Omdat de kortingen er hoog zijn is het echt de moeite waard om de supplementen daar te bestellen. http://www.iherb.com

Iherb zal in veel gevallen de goedkoopste prijzen hebben die zelfs met de verzendkosten lager zijn als wat Nederlandse winkels aanbieden. De eventuele douanekosten en de langere verzendingstijd zijn hier de nadelen. Heb je snel een supplement nodig, dan is kopen in Nederland gewoon handiger. Maar heb je meerdere supplementen nodig en hoeft het niet meteen de volgende dag in huis te zijn, dan is Iherb zeker een goede optie. De site staat ook goed bekend, ook bij buitenlandse bestellers. En de verzendtijd is soms nog korter dan als je iets in Nederland bestelt, soms is de bestelling al binnen twee à drie dagen in huis!

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijke internetwinkels die goedkoper supplementen aanbieden. Denk dan bijvoorbeeld aan www.vitatheek.nl, daar wordt bijvoorbeeld de peapure met 25% korting aangeboden. Toch een behoorlijk verschil als je dit supplement nodig hebt!
© 2013 - 2020 Zonne, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Voedingssupplementen PaardVoedingssupplementen PaardOm de gezondheid en positief gedrag van het paard te bevorderen zijn vele voedingssupplementen op de markt. Deze supplem…
Behandeling middels protocollen tegen de ziekte van LymeBehandeling middels protocollen tegen de ziekte van LymeSteeds meer mensen raken besmet met de borrelia bacterie. Dit is te wijten aan het toenemende aantal besmette teken in d…
Is het slikken van vitamines en supplementen wel zo gezond?Is het slikken van vitamines en supplementen wel zo gezond?Velen van ons zijn verslaafd aan het idee dat je de voedingsstoffen, die je vindt in eten ook kunt “samenvatten” in een…
Supplementen voor de bodybuilderKrachtsport is helemaal in! Steeds meer mensen beginnen met bodybuilding. Trainen is het belangrijkste, maar voeding en…

Hormoonstelsel onder de loep – de schildklierHormoonstelsel onder de loep – de schildklierDe schildklier maakt thyroxine aan, een hormoon dat een regulerende invloed heeft op tal van stofwisselingsprocessen. Bo…

Reageer op het artikel "Waar kan je goedkoop supplementen kopen?"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Zonne
Laatste update: 21-05-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!