Calendulis Plus Crème: samenstelling en prijsvergelijking

Grahams Calendulis Plus Crème is een huidverzorgend product van Grahams en werkt tegen een rode, ruwe en prikkelbare huid. Ook verlicht het de aandoening psoriaris. Het product is vrij van chemicaliën, parabenen en is hypoallergeen. Door deze samenstelling is de crème over het algemeen goed te gebruiken door mensen met een gevoelige huid. Lees onderstaand alles over het product.

Grahams Calendulis Plus Crème

De Calendulis Plus Crème van Grahams Skincare is samengesteld uit louter natuurlijke ingrediënten. Het product is geschikt om ruwe, geprikkelde en rode huid te verlichten. Ook de aandoening psoriaris kan worden verlicht. Het gebruik zal zorgen voor een gladdere en zachtere huid. Voor de meeste gebruikers is het twee à drie maal per dag insmeren voldoende voor het bereiken van een goed resultaat. Grahams Calendulis Plus Crème wordt verkocht in drie hoeveelheden, namelijk 50 gram, 120 gram en 240 gram. De tubes worden verkocht in de kenmerkende geel met blauwe kleuren. Na gebruik kan de tube weer worden hersloten. Wanneer de huid gevoelig reageert op Grahams Calendulis Crème kan eventueel worden gekozen voor Grahams Eczeemcrème, wat iets milder qua samenstelling is. Om te weten of je gevoelig bent voor de crème kan je eerst wat crème op een 'gezond' stukje huid smeren. Wanneer je hier goed op reageert weet je dat je zonder problemen verder kunt smeren.

Prijs

De winkeladviesprijzen voor Calendulis Plus Crème bedragen respectievelijk € 19,49 (50 gram), € 34,49 (120 gram) en € 65,95 (240 gram). Wanneer je een tube koopt in één van de winkelverkooppunten zullen over het algemeen deze prijzen worden aangehouden. De webwinkel van Grahams rekent zelf ook de winkeladviesprijzen. Andere webwinkels zijn echter wel voordeliger, de prijzen liggen tot wel 25% onder de winkeladviesprijzen.

Prijsvergelijking Calendulis Plus Creme (50 gram)

De prijzen van enkele bekende verkopers van Grahams Calendulis Plus Creme zijn (peildatum januari 2015):

Prijsvergelijking Calendulis Plus Creme (120gram)

De prijzen van enkele bekende verkopers van Grahams Calendulis Plus Creme zijn (peildatum januari 2015):
  • Koopjesdrogisterij.nl: € 27,59
  • Bol.com: € 27,99

Door wie te gebruiken?

Calendulis Plus Crème kan door elk type persoon worden gebruikt, ook door kinderen. Het product is zoals eerder beschreven ontwikkeld voor het zoontje van de bedenker. In geval van baby's en zwangeren is het aan te raden om eerst een arts te raadplegen. Overigens is het product geen geneesmiddel, maar een gezondheidsmiddel. Dit verklaart dat het product zeer breed te gebruiken is.

Overige Grahams producten

Grahams heeft meerdere producten op de markt gebracht. Naast de Calendulis Plus Crème zijn er ook Grahams eczeemcrème, badolie, bodywash, shampoo, conditioner, zeep, balsem en zonnebrand. Vooral de eczeemcrème en badolie zijn erg populair. De zonnebrandcrème heeft in Australië diverse prijzen gewonnen. Gezien het feit dat Australiërs veel waarde hechten aan het smeren tegen de schadelijke zonnestraling, zijn dergelijke prijzen erg prestigieus.

Grahams Skincare

Het Australische merk Grahams Natural Alternatives richt zich op huidverzorgende producten die bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Het meest bekende product is de Calendulis Plus Crème. Dit product is door Geoff Graham ontwikkeld voor zijn zoon, die te kampen had met een ruwe en geïrriteerde huid. Wat de producten onderscheidend maakt van de meeste mainstream producten is dat ze geen chemicaliën bevatten, vrij van parabenen en hormonen zijn en nooit op proefdieren zijn getest.

Lees verder

© 2014 - 2020 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Grahams Badolie: verkooppunten en prijsvergelijkingGrahams Badolie behoort tot het productassortiment van het snelgroeiende Australische merk Grahams Skincare. Grahams bad…
Psoriasis een auto-immuunziektePsoriasis een auto-immuunziektePsoriasis is een veelvoorkomende erfelijke, niet besmettelijke, chronische auto-immuunziekte, die als kenmerk heeft drog…
Shampoo zonder sulfaten als toevoegingShampoo zonder sulfaten als toevoegingBij de drogisterijen is de voorraad aan diverse shampoos vaak erg groot. De keuze is daarbij dan ook nog eens enorm. Je…
BB crème, het geheim voor een mooie huidBB crème, het geheim voor een mooie huidIn Azië is het al jaren een van de best verkochte beautyproducten en sinds kort is het ook in Nederland verkrijgbaar: BB…

Smetplekken in huidplooien zelf homeopathisch behandelenSmetplekken in huidplooien zelf homeopathisch behandelenSmetplekken in huidplooien van liezen, oksels, onder de borsten, onder de buik, enzovoort zijn een lastig probleem, waar…
Chakra's en gerelateerde organenChakra's en gerelateerde organenHet energiesysteem omvat naast meridianen en auralichamen, de chakra's. Dit zijn poorten tussen de meridianen en de aura…
Bronnen en referenties
  • www.grahams.nl

Reageer op het artikel "Calendulis Plus Crème: samenstelling en prijsvergelijking"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Advies-eb
Laatste update: Juli 2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Natuurgeneeswijze
Special: Beauty
Bronnen en referenties: 1
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!