InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Seksualiteit > De kamasutrabeurs 2016

De kamasutrabeurs 2016

De kamasutrabeurs is al jaren een succes. Sinds kort is de naam verandert in KamaSutrA Erotic festival. Deze erotische lifestylebeurs worden gemiddeld door zo'n 20.000 bezoekers bezocht. Er is voor ieder wat wils en men is er tot niks verplicht. Het is een leuk en spannend dagje uit voor zowel singles als stelletjes. De kamasutrabeurs is alleen te bezoeken door mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Wat is de Kamasutrabeurs?

De Kamasutrabeurs is een erotische lifestylebeurs die eens per half jaar gehouden wordt in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens uw bezoek hoeft u niet verplicht te kijken naar zeer erotische voorstellingen of iets dergelijks. De shows in de algemene ruimtes zijn over het algemeen niet heel erotisch, deze blijven voornamelijk bij een stripact. De beurs wordt dan ook bezocht door allerlei verschillende soorten mensen en deze mogen de beurs niet naakt betreden. Buitenom shows zijn er veel stands te vinden waar u van alles kunt aanschaffen. Wilt u niet alleen kijken? Er zijn ook mogelijkheden om zelf actief aan de gang te gaan.

Populariteit

De beurs wordt al georganiseerd vanaf 1999. In eerste instantie ging de beurs van stad naar stad, maar dankzij de grote belangstelling is werd er uiteindelijk voor gekozen om het enkel nog in de jaarbeurs van Utrecht te organiseren. De Kamasutrabeurs was wat softer dan andere erotische evenementen, zo werd het na het vertrouwen van de bezoekers al snel drukker en drukker. Gemiddeld wordt de Kamasutrabeurs door zo'n 20.000 mensen over een weekend verdeeld bezocht.

Indeling

Als u de beurs betreedt ziet u vooral veel stands met bijvoorbeeld sekspeeltjes en pornografische dvd's. Er zijn verschillende podia's en op de grootste kunt u de hele dag kijken naar verschillende acts. Tijdens deze acts worden mensen uit het publiek verrast met artikelen die weg worden gegeven. Uiteraard zijn er ook verschillende eet- en drink gelegenheden op de beurs aanwezig.

Aparte gedeeltes

In de Kamasutrabeurs zijn verschillenden aparte gedeeltes met bepaalde thema's te vinden. U moet hiervoor extra betalen, maar als u wat meer seksuele handelingen wilt zien/meemaken is het absoluut de moeite waard. De volgende gedeeltes kunt u apart bezoeken:

Erotisch doolhof

Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor stellen aangezien de mannen zich vaak verkeerd gedragen op het moment dat er single vrouwen rondlopen. Het woord zegt het al, het is een doolhof maar hierin zitten spannende hoekjes verwerkt en een friemelwand waarbij u niet kunt zien wie zich aan de andere kant bevindt. De entree kost 10 euro per stel.

SexBox theater

Hier kunt u shows bekijken die een stuk verder gaan dan de shows op de andere podia's. Elk half uur kunt u een show bekijken en als u een kaartje koopt kunt u deze bewaren tot wanneer u de show in wilt, de entree kost 7 euro per persoon.

Swingerscafé

Dit is een veel bezocht gedeelte van de kamasutrabeurs. Hier kunnen stellen samen komen om van elkaar te genieten. Het kost tussen de 15,00 tot 30,00 euro per stel afhankelijk van welke dag u naar de beurs gaat, maar hierbij zit wel een consumptiemunt zodat u even kunt bijkomen.

Ladies club

Enkel vrouwen mogen dit gedeelte voor 10,00 euro betreden. Hier worden shows zeer dichtbij weggegeven door ervaren, mannelijke, gespierde strippers. Als u ze niet wilt vergeten, kunt u ook met de mannen op de foto.

Voyeur

U vindt hier bedden, banken en privéruimtes echter als u wilt vrijen kunt u bekeken worden. U kunt er ook voor kiezen om alleen te kijken. Vanuit binnen ziet men spiegels maar vanaf de andere kant zijn het gewoon ramen. Op deze manier kunt u kijken zonder gezien te worden. Om het midden te betreden zult u via het swingerscafé naar binnen moeten. De entree is per stel 10,00 euro. Als u alleen wilt kijken betaalt u 5 euro.

Cinema Erotique

Tot slot is er de cinema, hier kunt u voor 10 euro een erotische film bekijken naar wens. Er zijn vier keuzes waar u plaats kunt nemen in een loveseat. De Cinema is enkel door stelletjes te bezoeken.

SM theater

SM is niet voor iedereen weggelegd, vandaar dat de shows op een afgesloten theater plaatsvinden. Er zijn geen vaste tijden van shows, maar voor 2,50 krijgt u een stempel waarmee u de hele dag in- en uit kunt lopen.

Sex on the beach

Dit deel is voor de wat minder ervaren stellen. Alles gaat ongedwongen, niet moet en alles mag. U kunt aan de bar hangen, gezellig wat kletsen of gebruik maken van één van de strandhuisjes. De entreeprijs ligt tussen de 10 en 20 euro afhankelijk van welke dag u de beurs bezoekt. U krijgt hierbij wel een consumptie.

Wanneer en entreeprijs

De volgende Kamasutrabeurs wordt gehouden van 30 september tot en met 2 oktober. Vrijdagavond zal de beurs open zijn van 18:00 tot 24:00, zaterdag van 14:00 tot 24:00 en zondag is de beurs geopend van 12:00 tot 19:00. Als u voor 23 septemer via internet kaarten koopt betaalt u voor vrijdag en zondag 22,50 en voor zaterdag 30,00. U kunt de kaarten bestellen via de website of kopen aan de kassa. Aan de kassa betaalt u 2,50 extra voor de vrijdag en de zondag.

Bereikbaarheid

De Kamasutrabeurs wordt gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Het jaarbeursgebouw ligt op loopafstand van het trein- en busstation Utrecht Centraal. In de buurt zijn eventueel genoeg hotels te vinden zodat u makkelijk in de buurt kunt overnachten. Wilt u met andere mensen afspreken? Op de website www.kamasutrabeurs.nl is momenteel een forum geopend.

Kamasutrabeurs Amsterdam

Nu de Autorai niet meer gehouden werd kwam er een gat in het programma van de Rai. Hier is sinds 2013 de Kamasutrabeurs dan ook weer te vinden. Deze werd gehouden in maart 2013 en wellicht wordt het nog een keer herhaald.
© 2010 - 2019 Bembi, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Het seksleven spannend houdenNa een tijd samen zijn met dezelfde partner zal er steeds minder over seks gesproken en van seks genoten worden. U bent…
Vrijen, hoe vrij je romantisch?Vrijen, hoe vrij je romantisch?Vrijen is een gezellig woord voor aanhalen, knuffelen, vertroetelen, liefkozen… Met vrijen wordt over het algemeen het v…
Bronnen en referenties
  • https://www.kamasutrabeurs.nl/artikel/spannende-items
  • https://www.kamasutrabeurs.nl/artikel/20-tickets

Reageer op het artikel "De kamasutrabeurs 2016"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Bernhard Baarn, 17-09-2015 15:37 #3
Er zitten 300 vluchtelingen opgevangen in de jaarbeurs en het volgende evenement is de kamasutra. Zal me dat even een cultuurshock zijn.

Theo de Wreede, 28-01-2014 09:55 #2
Komt de kamasutra ook dit jaar in Amsterdam? hoor graag van jullie grt theo

Rovers, 11-08-2010 06:16 #1
Ik wil graag kaarten bestellen om kadoo te doen hoe doe ik dat?

Infoteur: Bembi
Laatste update: 03-08-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 3
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!