InfoNu.nl > Mens en Gezondheid > Astrologie > Twee Rammen in een relatie

Twee Rammen in een relatie

Twee Rammen in een relatie Als twee Rammen elkaar ontmoeten mag je je direct verwachten aan vuurwerk. Toch mogen hun negatieve karaktertrekken niet de overhand halen want anders is een kortsluiting wel degelijk mogelijk.

Twee sterke karakters

Rammen hebben een sterk karakter waarin onafhankelijkheid en dominantie een hoofdrol opeisen tegelijk met een intens streven om de eigen behoeften zo snel mogelijk te kunnen bevredigen. De mate van comptabiliteit tussen twee Rammen en of ze al dan niet tot een relatie kunnen komen hangt altijd af van de mate waarin ze met elkaar kunnen communiceren en elkaars opinies willen respecteren. Om succesrijk te zijn en een harmonieus samenzijn te kunnen ontwikkelen moeten ze in elk geval in staat zijn om hun uitgesproken verlangen om te domineren opzij te schuiven en elkaars opvattingen en verlangens te respecteren. Daaruit volgt dat ze de moeite moeten doen om elkaars hart en geest te leren kennen. De liefdesband ten allen tijde voeden zal helpen om een sterke relatie te bewerkstelligen. Vergeet en vergeef wordt dé sleutel tot succes.

Ideaal op voorwaarde dat

Een Ram accepteert kritiek nooit op een sportieve manier en deze negatieve karaktertrek kan voor serieuze aanvaringen zorgen tussen twee Rammen. Een succesvolle relatie tussen twee Rammen moet steunen op een harmonieuze mix van grootmoedigheid en vergevingsgezindheid. Twee Rammen kunnen elkaars wezen, lichaam en geest, compleet vernielen in een meedogenloze strijd om de overhand te halen. Twee agressieve Rammen kunnen elkaar ofwel verafgoden ofwel verafschuwen als iets in hun voordeel of nadeel uitdraait. Maar vast staat alleszins dat als ze met elkaar optrekken en de ruzies met de mantel der liefde kunnen bedekken ze een fantastisch koppel vormen waaraan niemand kan tippen! Omdat ze beiden bijzonder actief en alert zijn vormen ze als het ware een eenheid en brengen ze met elkaar de beste momenten van hun leven door. Als ze hun gekibbel onder controle kunnen houden kunnen ze een langdurige en hechte relatie hebben.

Tips voor een betere verstandhouding

Geduld: beide Rammen moeten voldoende geduld aan de dag leggen om hun woede en impulsieve aard onder controle te krijgen. Geduld verliezen kan verwoestend zijn voor hun relatie, zeker als alles uit de hand dreigt te lopen.
Creativiteit: Rammen zijn bijzonder creatief en vindingrijk in alles wat ze ondernemen. Een Rammenkoppel is het sterkste stel ter wereld. Door hun positieve en dynamische energie te bundelen kunnen ze grootste dingen verwezenlijken.
Jaloezie: twee uitermate jaloerse Rammen zullen het nooit bij elkaar uithouden. Dit gebrek kunnen beheersen is een conditio sine qua non om de relatie op de sporen te houden.
Enthousiasme en optimisme: Rammen zijn van nature extreem optimistisch en enthousiast. Als ze deze eigenschappen ten volle benutten kunnen ze hun doelstellingen supersnel bereiken. Het zal hun gemeenschappelijk leven ten goede komen en voor tevredenheid en voldoening zorgen.

Bekende Rammenkoppels zijn Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick en Steve McQueen en Ali McGraw.

Lees verder

© 2013 - 2019 Vosje, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Basisinformatie over astrologieBasisinformatie over astrologieAstrologie is een eeuwenoude methode. Vele geleerden hebben zich gebogen over dit fenomeen. Een sceptische persoon zegt…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Twee Schorpioenen in een relatieTwee Schorpioenen in een relatieAls twee mensen van hetzelfde sterrenbeeld met elkaar optrekken heeft dat grote voordelen maar evengoed zijn er aan zon…
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Leeuw?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Leeuw?Leeuw-huisdieren zijn fysiek hele mooie dieren en op karakterieel vlak zijn ze lief en vriendelijk, maar omdat ze heel v…
Overeenkomsten tussen Ram en LeeuwOvereenkomsten tussen Ram en LeeuwOp het eerste gezicht spettert en spat het in een relatie tussen Ram en Leeuw, maar er zijn een aantal werkpunten om te…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu

Reageer op het artikel "Twee Rammen in een relatie"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Vosje
Gepubliceerd: 02-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Special: Ram
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!