Overeenkomsten tussen Stier en Tweelingen

Overeenkomsten tussen Stier en Tweelingen Stier en Tweelingen zijn tegenpolen en verschillen vooral in de manier waarop ze willen leven. Er zijn mogelijkheden voor mensen van goede wil, maar er zal serieus water in de wijn moeten worden gedaan om een relatie een serieuze kans op slagen te geven.

Persoonlijkheid van de Stier

Stieren zijn ervan overtuigd dat je met gelijkmatige trede moet vooruitgaan in het leven om er het beste uit te halen. Ze blijven kalm en gefocust. Toch zijn ze ook rusteloos en verliezen makkelijk hun evenwicht. Als tegengestelde karaktertrekken bij hun partner tot uiting komen kan dat spanning in de relatie teweegbrengen, maar dankzij hun flexibiliteit leidt dat niet tot een breuk. Ze zijn er immers van overtuigd dat partners van elkaar kunnen leren.

Leren van elkaar

In een relatie met Tweelingen betekent dat dat Tweelingen consequent gedrag kan leren van de Stier en de Stier op zijn beurt van Tweelingen compromissen leert sluiten om problemen op te lossen. Hun relatie is een schoolvoorbeeld van tegenpolen die elkaar aantrekken aangezien ze elkaar dingen te bieden hebben die de ander ontbeert. Stieren zijn doorgaans zwijgzaam terwijl Tweelingen een spraakwaterval is. Dus kan je je best voorstellen wie het gesprek voert in hun relatie.

Mogelijk raakt Stier verward als hij geconfronteerd wordt met de oppervlakkige natuur van Tweelingen. Toch voelt hij zich aangetrokken door dit sterrenbeeld vanwege diens multidimensionale persoonlijkheid.

Visie op het leven

Het hoofdkenmerk van hun relatie is de snelheid waarmee ze het leven tegemoettreden: Stier staat voor langzaam, rustig terwijl Tweelingen snel en haastig symboliseert. Ze dienen elkaar te aanvaarden zoals ze zijn en mogen nooit proberen hun partner te veranderen omdat dat hun verhouding in gevaar kan brengen. Een typische Tweeling heeft de kracht om de weerbarstige aard van Stier onder controle te houden.

Op lange termijn lijken de partners Stier en Tweeling twee verschillende richtingen uit te gaan. Stieren zoeken stabiliteit in het leven terwijl Tweelingen verandering in hun levensstijl nastreven en het doorbreken van de routine. Hun band moet dynamisch zijn willen ze erin slagen de kloof die tussen hun twee verschillende werelden gaapt te overbruggen.

Tips voor een betere verstandhouding

Of een relatie tussen Taurus en Tweelingen kans op slagen heeft hangt af van de wil om een aantal dingen in hun persoonlijkheid te veranderen. Willen ze een langetermijnrelatie moeten ze compromissen sluiten, zoniet is hun relatie een verloren zaak. Ofwel worden ze uitstekende partners en beleven ze een schitterende romance, ofwel worden ze aartsrivalen. Aan hen de keuze. Alles hangt af van hoe ze de ander aanvoelen. Als het om emotionele problemen draait blijft Stier open en eerlijk en handelt hij vanuit de grond van zijn hart, maar Tweelingen van zijn kant vindt het moeilijk om hetzelfde begrip op te brengen als zijn Stierpartner.

De geduldige Stier wordt bewonderd door Tweelingen, terwijl Stier de indruk heeft dat Tweelingen in hogere sferen leeft. Stieren verlangen onafgebroken naar de fysieke nabijheid van hun partner, terwijl Tweelingen minder voeling hebben met de fysieke noden van Stier. Dit is een zwaarwegend kenmerk van hun relatie waaraan ze beiden hard moeten werken.

Bekende Stier-Tweelingenkoppels zijn Andre Agassi (Stier) en Steffi Graff/ Brooke Shields (Tweelingen), Koningin Elizabeth II (Stier) en Prins Philip (Tweelingen) en Donald Trump (Tweelingen) en Melania Knauss (Stier).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeelden aan de hemel: Orion, Stier, TweelingenSterrenbeelden aan de hemel: Orion, Stier, TweelingenOrion is zonder twijfel een van de meest mooie en opvallende sterrenbeelden aan de hemel. Het sterrenbeeld, dat omgeven…
Sterrenbeeld Stier (Taurus)Het sterrenbeeld Stier is een teken uit de astrologie dat wordt gekenmerkt door een persoonlijkheid vol van vastberadenh…
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Stier?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Stier?Als je huisdier onder het sterrenteken Stier is geboren, heb je een dier dat zowel vriendelijk en loyaal als koppig kan…

Overeenkomsten tussen Stier en KreeftOvereenkomsten tussen Stier en KreeftStier en Kreeft vinden bij elkaar perfect wat ze bij een liefdespartner verwachten. Ze zijn een mooi paar, hoewel ze moe…
Het jaar van de slangDe Slang is het 6e dier van de Chinese dierenriem. Hoewel ze bekend staat als deskundig in veel onderwerpen en gemakkeli…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 03-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.