Overeenkomsten tussen Stier en Weegschaal

Overeenkomsten tussen Stier en Weegschaal Zowel Stier als Weegschaal worden gedomineerd door de planeet Venus zodat een samengaan tussen de twee gestuurd wordt door een gemeenschappelijke drang naar materialisme en sensueel genot . De slaagkansen voor een relatie zijn behoorlijk hoog.

Samen genieten

Niettegenstaande beide sterrentekens qua persoonlijkheidskenmerken met elkaar botsen voelen ze zich fysiek heel erg tot elkaar aangetrokken. Voor de Stier is Weegschaal vooral een vrolijke, verfrissende droom die gekenmerkt wordt door een diepgaande waardering voor de communicatiestijl van Stier, zijn modegevoel en zijn sociale gratie. Weegschaal wordt sterk geïntrigeerd door de uitstraling en de stabiliteit van de Stier die hem inspireert om te dromen van een gezamenlijk stabiel huiselijk leven. Het koppel Stier en Weegschaal kan op het vlak van verfijnde pleziertjes een koppel van kenners worden die ze maar al te graag met elkaar willen delen.

De kracht van de diplomatie geeft de doorslag

De starheid van opvattingen van Stier kan niet anders dan in conflict komen met de twijfelende persoonlijkheid van zijn Weegschaalpartner. Nochtans is een wezenlijk kenmerk van dit paar dat het er makkelijk in slaagt om problemen zonder veel kleerscheuren door te komen. Een klein beetje goede wil doet hun relatie makkelijk weer opbloeien. De kracht van de diplomatie is een typische eigenschap van de Weegschaal waarmee hij de starheid van de koppige Stier kan doorbreken. Het gebruik van een beetje logica en heel veel overtuigingskracht kunnen wonderen doen. Zowel Stier als Weegschaal zijn heel romantische mensen en verliezen zich maar al te graag in een luxeleventje.

Twistpuntjes

Problemen in de huishouding kunnen opduiken als het drukke, wat chaotische leventje van Weegschaal botst met de strak geregisseerde levensstijl van Stier. Een Weegschaal kan zichzelf constant in vraag stellen en van het ene moment op het andere compleet iets anders doen dan hij van plan was, terwijl een Stier halsstarrig zal vasthouden aan wat hij zich heeft voorgenomen. Weegschaal zet Stier vaak aan om wat meer afwisseling in de relatie te brengenn, hetgeen de conservatieve Stier nogal moeilijk valt.
Stier houdt niet zo van de flirterige natuur van Weegschaal. Terwijl laatstgenoemde een spraakwaterval is, vindt Stier converseren eerder een vermoeiende bezigheid. Wederzijds begrip en de wil om er iets van te maken is de sleutel tot succes voor een relatie tussen Stier en Weegschaal.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Een liefdesrelatie tussen Stier en Weegschaal kan bijzonder veel voldoening geven omdat ze elkaar op elk vlak mooi aanvullen. Compromissen sluiten om elkaar plezier te doen en de ander zijn wensen en verlangens vervullen is de sleutel tot hun relatie en zal hun band op lange termijn sterk en liefdevol houden.
  • Omdat de persoonlijkheden van Stier en Weegschaal noch gelijklopen noch te veel verschillen heeft dit paar het voordeel elkaar in evenwicht te houden, vooral door de optimistische natuur van Weegschaal. Weegschalen socialiseren graag terwijl Stier daarentegen de voorkeur geeft aan avonden enkel met zijn tweetjes. Op dat vlak moeten de partners zeker toegevingen doen en begrip opbrengen voor elkaars verlangens.
  • In een unieke relatie als deze tussen Stier en Weegschaal verlangt Stier vaak naar meer engagement in de relatie en aandacht van de ander hetgeen Weegschaal jammer genoeg te weinig beseft. De twee partners verkiezen een vredevolle en harmonieuze relatie en daarvoor hebben ze alles over, hetgeen een garantie is voor een langdurige en stevige liefdesband. De slaagkansen van deze relatie zijn optimaal als het paar bereid is om tijdens moeilijke momenten zich kalm en open naar elkaar toe te blijven gedragen.

Bekende Stier-Weegschaalkoppels zijn Orson Welles (Stier) en Rita Hayworth (Weegschaal), Pierce Brosnan (Stier) en Keely Shaye Smith (Weegschaal) en George Clooney (Stier) en Kelly Preston (Weegschaal).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Stier (Taurus)Het sterrenbeeld Stier is een teken uit de astrologie dat wordt gekenmerkt door een persoonlijkheid vol van vastberadenh…
Sterrenbeeld Weegschaal (Libra)Het sterrenbeeld Weegschaal is een teken in de astrologie dat geleid wordt door een oerdrang naar liefde en relatie, en…

Overeenkomsten tussen Stier en SchorpioenOvereenkomsten tussen Stier en SchorpioenAls een Stier en een Schorpioen samengaan wordt hun verhouding gekenmerkt door een innige vriendschap ten gevolge van ge…
Overeenkomsten tussen Stier en MaagdOvereenkomsten tussen Stier en MaagdStier en Maagd komen op talrijke vlakken goed met elkaar overeen en vormen een mooi koppel. Als ze er echt voor gaan heb…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 06-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.