Overeenkomsten tussen Stier en Maagd

Overeenkomsten tussen Stier en Maagd Stier en Maagd komen op talrijke vlakken goed met elkaar overeen en vormen een mooi koppel. Als ze er echt voor gaan hebben ze een schitterende toekomst voor zich.

Schitterend duo

Het samengaan van Stier en Maagd wordt algemeen beschouwd als een prima zaak omdat beide partners in deze relatie op financieel vlak wonderwel overeenkomen en zich zelden in de schulden zullen steken. Vooral de partner geboren onder het Maagdteken beschikt doorgaans over een stevig gespijsde bankrekening zodat hij de behoeften van zichzelf en zijn partner ruimschoots kan bevredigen. Aangezien de planeten zich positief voor hen positioneren en de sterren hen beiden gunstig gezind zijn leidt hun relatie tot succes in alles wat ze doen en klimmen ze snel hoog op de carrièreladder. Niettegenstaande hun aanzienlijke status op professioneel vlak blijven beide partners met beide voetjes op de grond staan en houden ze eraan hun leven tot in de puntjes te organiseren.

Een ideale partner met een klein kantje

Stieren verlangen doorlopend aandacht van hun Maagdpartner en vinden het fijn door hen constant vertroeteld en verwend te worden. Op dat vlak is de Maagd de ideale partner omdat hij de hele tijd voor zijn partners comfort zorgt en er alles aan doen om hem/haar gelukkig te maken.

Nochtans heeft deze troetelfunctie van de Maagd ook zijn keerzijde: hij kan wellicht het toonbeeld van verfijning en aanhankelijkheid zijn, maar je mag hem niet met je gevoelens laten spelen. Onder zijn onschuld sluimert schadelijk venijn dat zelfs de sterkste Stier tot in zijn kern kan treffen en hem met een enorme kater kan opzadelen.

Maagden hebben het talent om de fouten en zwakheden van hun partners te achterhalen en ze laten geen gelegenheid liggen om hen daarop te wijzen. Stier van zijn kant heeft geleerd dit negatief kantje van Maagd te ignoreren hoewel hij er een grondige hekel aan heeft. Hij kan niet anders wil hij zijn relatie met Maagd niet in gevaar brengen. Maagd mag op beide oren slapen met een stabiele, liefhebbende persoonlijkheid als Stier bij wie hij ten allen tijde soelaas kan vinden.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Stier en Maagd kunnen een warme verstandhouding opbouwen op voorwaarde dat ze rekening houden met enkele compatibiliteitstips om de kleine nuances van een complexe relatie te kunnen beheren.
  • Niettegenstaande Maagden sneller en slimmer zijn voelt het bij de Stier aan alsof hij de dingen beter kan aanpakken dan zijn Maagdpartner. Toch mag hij dat niet laten meespelen in zijn gedrag tegenover zijn partner en met een klein beetje goede wil tonen de tortelduifjes de wereld dat hun verhouding er een uit de duizend is.
  • Op het sexuele vlak zijn ze het passioneelste paar omdat ze beiden bijzonder begaafd zijn op fysiek vlak. Stier is de perfecte vrijpartner voor Maagd omdat hij zijn partners behoeftes prima kan bevredigen. Anderzijds voelt de betrokkenheid van Maagd voor Stier op sexueel vlak aan als de sleutel tot zijn hart en maakt hij daar ten volle gebruik van om het beste uit de relatie te halen.
  • Als Stier en Maagd zich ervan bewust zijn dat ze dé levenspartner hebben gevonden en er zich ten volle voor geven kunnen ze een rijk, gezond en liefhebbend gezin vormen en honderd procent van het leven in al zijn aspecten genieten.

Bekende Stier-Maagdkoppels zijn Roberto Rossellini (Stier) en Ingrid Bergman (Maagd) en Faith Hill (Maagd) en Tim McGraw (Stier).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Stier (Taurus)Het sterrenbeeld Stier is een teken uit de astrologie dat wordt gekenmerkt door een persoonlijkheid vol van vastberadenh…
Sterrenbeeld Maagd (Virgo)Het sterrenbeeld Maagd is van toepassing op mensen die geboren zijn van 23 augustus tot en met 22 september. De Latijnse…

Overeenkomsten tussen Stier en WeegschaalOvereenkomsten tussen Stier en WeegschaalZowel Stier als Weegschaal worden gedomineerd door de planeet Venus zodat een samengaan tussen de twee gestuurd wordt do…
Overeenkomsten tussen Stier en LeeuwOvereenkomsten tussen Stier en LeeuwStier en Leeuw zijn twee sterke persoonlijkheden die elkaar op dat vlak perfect vinden. Maar sterke persoonlijkheden hou…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 05-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.