Overeenkomsten tussen Stier en Steenbok

Overeenkomsten tussen Stier en Steenbok Er zijn weinig sterrenbeelden die zo goed met elkaar kunnen opschieten als Stier en Steenbok. Ze passen zo goed bij elkaar als twee ineengeschoven puzzelstukjes. Toch moeten ze oppassen dat de routine van elke dag niet tot verveling leidt.

De perfecte harmonie

Stier en Steenbok passen goed bij elkaar. Ze hebben dezelfde denkbeelden inzake godsdienst en theoretische problemen. Beiden zijn praktisch aangelegd. Stier komt overeen met het dier stier terwijl Steenbok overeenkomt met de geit. De geit is kalm en ambitieus wat de stier goed ligt. De stier zijn overtuigingskracht is sterk hetgeen de geit aanspreekt. Stier en Steenbok begrijpen elkaar prima. Ze zijn loyaal tegenover elkaar voor hun hele leven. Ze voelen zich veilig in elkaars gezelschap. Stier zal zich nooit ongerust maken of bang zijn als hij bij Steenbok is. Steenbok is altijd beschikbaar voor Stier en dat helpt laatstgenoemde om zijn doelen in het leven makkelijk te halen. De kalme en rustgevende natuur van Steenbok maakt hun relatie steeds hechter. De standvastige en sterke natuur van Stier van zijn kant verstevigt de familiale banden.

Geen vuiltje aan de lucht

Stier en Steenbok zijn een gelukkig koppel. Ze zijn aardtekens en denken en voelen op dezelfde manier. Ze zijn beiden bereid om elkaar te steunen. Steenbok kan Stier gemakkelijk vertrouwen en voelt zich steeds op zijn gemak in diens gezelschap. Steenbok sprenkelt al zijn liefde over Stier zodat diens spanningen als sneeuw voor de zon verdwijnen en hij zich volkomen ontspannen voelt. Ze beschikken haast over dezelfde persoonlijkheid. Ook op financieel vlak komen ze wonderwel overeen. Steenbok slaagt erin om Stier aan het lachen te brengen in momenten van stress. Stier van zijn kant geeft Steenbok het gevoel dat hij speciaal en belangrijk is in zijn leven. Heel hun leven worden ze haast nooit geconfronteerd met grote problemen. Als er eens problemen opduiken zijn ze eerder verwaarloosbaar. Hun leven is een leven in harmonie en ze zijn zich ervan bewust dat ze er zijn voor de ander. Het is het perfecte paar.

Een sprookje dat realiteit wordt

De passionele en romantische aard van Stier zorgt ervoor dat Steenbok zijn gevoelens makkelijk kan uiten. Er bestaat geen twijfel over dat als ze samen zijn ze elkaars dromen verwezenlijken. Ze beleven ook een sprookje in de slaapkamer. Stier en Steenbok willen beiden absoluut succesrijk zijn op het vlak van financiën. De liefhebbende Stier zorgt ervoor dat de meer ernstige Steenbok zich compleet kan ontspannen. Steenbok vergeet nooit dat Stier er alles aan gedaan heeft om zijn dromen te helpen verwezenlijken.

Tip voor een nog betere verstandhouding

Op een bepaald ogenblik in hun leven kan het lijken alsof het gemeenschappelijke leven eentonig wordt omdat ze beiden een aanpak hebben die verhindert dat ze van het leven voor honderd procent genieten. Meestal zijn ze bezig geld te verdienen of hun zaakjes te regelen en vergeten ze echt te leven. Geen van beiden kan een routineus leven appreciëren.

Dit is het negatieve aspect in hun relatie waaraan ze moeten werken. Ze moeten trachten om van elk moment samen voluit te genieten, hetgeen bemoeilijkt wordt door hun dagelijkse beslommeringen. Ze moeten leren meer tijd voor zichzelf te nemen en het leven in al zijn facetten te consumeren.

Bekende Stier-Steenbokkoppels zijn Jessica Alba (Stier) en Cash Warren (Steenbok), Cher (Stier) en Gregg Allman (Steenbok), Renee Zellweger (Stier) en Jim Carey (Steenbok) en Martin Luther King Jr. (Steenbok) en Coretta Scott King (Stier).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Stier (Taurus)Het sterrenbeeld Stier is een teken uit de astrologie dat wordt gekenmerkt door een persoonlijkheid vol van vastberadenh…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Steenbok (Capricornus)De Steenbok is een teken uit de dierenriem en astrologie dat wordt getypeerd als recht door zee, eerlijk en direct. De S…

Twee Stieren in een relatieTwee Stieren in een relatieTwee Stieren die met elkaar optrekken hebben veel gemeen en kunnen een prachtig koppel vormen. Toch moeten ze hun aangeb…
Overeenkomsten tussen Stier en BoogschutterOvereenkomsten tussen Stier en BoogschutterEen verhouding tussen Stier en Boogschutter is een schoolvoorbeeld van hoe tegenpolen elkaar aantrekken. Hoewel er enkel…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 07-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.