Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Varken?

Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Varken? Chinese Liefde - Relatie horoscoop. Welk Chinees dierenteken past er het beste bij het varken (of zwijn)? Een varken is in een liefdesrelatie sensueel, emotioneel afhankelijk van de ander. Op seksueel gebied houden varkens erg van strelen en knuffelen, niet zozeer van passie of hartstocht. Met welk dierteken is er de beste match qua liefde, vriendschap of een fijne relatie? Welk dierteken uit de Chinese dierenriem zou een geschikte partner voor het varken zijn? Geit, os of een ander dierteken?

Chinese Relatie Horoscoop - Varken (Zwijn) met Welk Dierenteken?

Wie past bij Dierenteken Varken? Een varken wordt ook wel zwijn of everzwijn genoemd. In dit artikel wordt een overzicht gegeven met wie het Chinese dierenriemteken varken een goede of minder goede vriendschap of relatie zou kunnen hebben. Astrologisch gezien zijn er verschillende horoscoopduidingen en interpretaties mogelijk betreffende liefdescombinaties tussen de dierentekens, omdat er altijd een bepaalde visie aan ten grondslag ligt. De visie dat in de liefde tegenpolen elkaar aantrekken, zal een andere uitkomst qua geschikte partnerrelatie geven, dan wanneer de relationele visie harmonie en gelijkgestemdheid het uitgangspunt is. Buiten een astrologische visie spelen natuurlijk ook altijd andere factoren een rol bij de keuze van een passende partner. In dit artikel wordt een korte schets gegeven van wie het beste bij het varken zou kunnen passen, waarbij alle Chinese dierenriemtekens qua geschiktheid voor een liefdesrelatie of vriendschap met het varken in het algemeen omschreven worden.

Relatie Horoscoop Dierenteken Varken (Zwijn) - Liefde en Relatie met Wie?

  • Liefde en Varken - Het varken is op liefdesgebied vreselijk romantisch en kan verliefd zijn als geen ander. Een varken kan vaker meemaken dat een relatie op een teleurstelling uitloopt, maar laat zich echter niet ontmoedigen en zal het blijven proberen. Varkens kunnen erg emotioneel afhankelijk worden van de partner en veel aandacht vragen. Een varken kan niet goed tegen eenzaamheid en alleen zijn, waardoor deze zich soms te veel (absorberend) vastklampt aan de ander en de relatie. Op seksueel gebied kan het varken erg sensueel zijn, kan erg genieten van gewoon strelen, knuffelen en tegen elkaar aan liggen. Een varken vindt warmte en comfort belangrijker dan seksuele hartstocht en passie.
  • Past het beste bij - Het varken past op relationeel gebied het beste bij de hond en de geit
  • Past het minst bij - Het varken heeft qua relatie het minste kans van slagen met de tijger en de slang
  • Vriendschap - Het varken kan goed overweg met de draak, de haas en de geit

Liefde en Relatie met een Rat

Een relatie van een varken met een Rat kan een goede combinatie zijn als je het prettig vindt om elkaar aan te vullen. Een rat en een varken zijn zeer verschillend. Varkens zijn meer de denkers en ratten zijn degenen die de sociale contacten leggen. Beide zullen ook een ander type mensen aantrekken.

Liefde en Relatie met een Os

De relatie van een varken met een Os kan redelijk goed gaan, maar zal niet een spannende of spetterende liefdesrelatie zijn. Zowel de os als het varken kunnen passief of te weinig actief zijn. Bij deze twee dierentekens in combinatie met elkaar kan dit nog sterker worden en uiteindelijk mogelijk uitmonden in overmatige luiheid.

Liefde en Relatie met een Tijger

Een relatie van een varken met een Tijger kan heel aangenaam zijn. Varkens en tijgers kunnen heel goed met elkaar opschieten. De relatie zal echter wel lijken op een soort broer-zus relatie. Wanneer het varken en de tijger in een relatie beste maatjes met de partner beide het belangrijkste vinden, zou deze relatie langdurig kunnen zijn.

Liefde en Relatie met een Haas

De eigenschappen en levensinstelling van het varken en een Haas kunnen een goede match zijn. Deze twee dierentekens vinden het prettig om samen te zijn en kunnen goed samenwerken. De haas zal een sterk ontspannend effect hebben op het varken, die tot rust zal komen en hierdoor ook een prettig thuisgevoel zal hebben in een relatie met dit dierteken.

Liefde en Relatie met een Draak

De liefde en relatie van het varken met een Draak is vaak gebaseerd op uitdagingen. De twee dierentekens samen zijn in staat om veel dingen gezamenlijk te bereiken. Varkens en draken hebben een stimulerende werking op elkaar. Een rustige relatie zal deze liefdescombinatie niet geven.

Liefde en Relatie met een Slang

Een varken en een Slang zijn elkaars tegenpolen. Dit kan in sommige gevallen tot frustratie en onbegrip leiden. Indien het varken de geschikte slang treft voor hem of haar, kan de liefdesrelatie tussen het varken en de slang zeer innig en intens zijn. Een diepgaande relatie waar sommigen jaloers op zouden zijn.

Liefde en Relatie met een Paard

Een relatie van een varken met een Paard zal veelal redelijk soepel verlopen. In deze liefdesrelatie zal er sprake van veel actie zijn, ook op seksueel gebied. Het varken en het paard kunnen zich wel flink aan elkaar ergeren, hetgeen soms tot langdurende frustraties en periodes met vervelende spanningen kan leiden.

Liefde en Relatie met een Geit

Liefde en een relatie van een varken met een Geit kan heel goed werken. Een geit is in staat om het varken te motiveren, inspireren en stimuleren, op een dusdanige manier dat het -in basis wat passieve varken- tot volle wasdom komt. Deze stimulans kan het varken ook wel eens irriteren.

Liefde en Relatie met een Aap

De liefdescombinatie van een varken met een Aap zal op relationeel gebied vooral in het teken staan van veel lachen en een hoop lol. De keerzijde van de medaille is echter dat dit niet altijd positief van aard is, daar het ook uitlachen en elkaar bespotten kan betekenen. Hierdoor kan het wederzijdse gevoel van respect een flinke knauw krijgen.

Liefde en Relatie met een Haan

De liefde en relatie tussen het varken en de Haan kan getypeerd worden als gezellig voor nu en dan of een poosje, maar moeizaam in het dagelijks contact. De haan is een beetje te veel van het goede voor het varken. Indien beide dierentekens een duidelijk eigen leven los van elkaar hebben, zou deze combinatie wel kunnen werken.

Liefde en Relatie met een Hond

De liefde en relatie tussen het varken en een Hond kan een fijne relatie worden. Er zullen wel frustraties over en weer zijn. Het varken kan zich vervelen in deze liefdesrelatie, en andersom kan de hond zich opgefokt voelen door het varken. Ze kunnen elkaar hiermee echter ook goed aanvullen, dus voor sommigen zal een en ander positief uit kunnen pakken.

Liefde en Relatie met een Varken

Liefde en een relatie van een varken met een Varken kan een behoorlijk moeizaam verlopende verhouding zijn. Wanneer beide varkens elkaar steeds willen overtroeven en competitie of machtsstrijd op de voorgrond staan, zal deze relatie waarschijnlijk op langere termijn niet echt goed werken.

Dierenteken Varken - Kenmerken Overzicht


Relatiehoroscoop Overzicht alle 12 Chinese Dierentekens

In Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop Astrologie vind je een overzicht van alle 12 Chinese Dierentekens op een rijtje. Welke tekens het beste met elkaar overweg kunnen en het beste bij elkaar passen op het gebied van liefde, vriendschap en relatie.
© 2008 - 2024 Jvd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie past bij wie volgens de Chinese astrologie? Welke Horoscopen: Dierentekens (vgl. sterrenbeelden) passen goed bij elk…
Chinese astrologie horoscoop - DierentekenstabelChinese astrologie horoscoop - DierentekenstabelDe Chinese astrologie kent 12 dierenriemtekens en 5 elementen. De 12 maanjaren hebben dierennamen: Rat, Os, Tijger, Haas…
Chinese Relatiehoroscoop - Wie Past bij Haas?Chinese Relatiehoroscoop - Wie Past bij Haas?Chinese Relatie Horoscoop van de haas (konijn/kat). Wie past er het beste bij de haas op het gebied van vriendschap, lie…
Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os?Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os?Chinese Horoscoop Liefde - Relatie. Welk dierenteken past het beste bij de os (buffel) qua vriendschap, echte liefde of…
Chinese Horoscoop - Wie Past bij Hond? Relatie - LiefdeChinese Horoscoop - Wie Past bij Hond? Relatie - LiefdeChinese horoscoop - de relaties en liefde van een hond. Wie van de 12 dierentekens past als partner c.q. de liefde het b…
Bronnen en referenties
  • Eigen duiding - Relatie en Liefdeshoroscoop o.b.v. Fryniwyd Shakuntala, N. Chinese astrology and horoscopes. Damer Productions
Jvd (613 artikelen)
Laatste update: 21-07-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.