Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os?

Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os? Chinese Horoscoop Liefde - Relatie. Welk dierenteken past het beste bij de os (buffel) qua vriendschap, echte liefde of een relatie? Over het algemeen kan er een match zijn van een os met een slang. De kans op een goede relatie met een tijger is niet zo groot. Een os is op liefdesgebied loyaal en zorgzaam. Seksueel gezien barst een os van de energie. Welk van de 12 Chinese diertekens is geschikt voor een liefdesrelatie of als partner? En met welk dierteken kan de os goed overweg als maatje?

Chinese Astrologie Liefde - Os (Buffel) met welk Dierenteken?

Wie past bij Dierenteken Os? De os wordt ook wel buffel (en soms stier) genoemd. In dit artikel wordt een overzicht gegeven met wie het Chinese dierenriemteken os een goede of minder goede vriendschap of relatie zou kunnen hebben. In astrologisch opzicht zijn er verschillende horoscoopduidingen en interpretaties mogelijk betreffende liefdescombinaties tussen de dierentekens, omdat er altijd een bepaalde visie aan ten grondslag ligt. De visie dat in de liefde tegenpolen elkaar aantrekken, zal een andere uitkomst qua geschikte partnerrelatie geven, dan wanneer de relationele visie harmonie en gelijkgestemdheid het uitgangspunt is. Naast een astrologische visie spelen natuurlijk ook altijd andere factoren een rol bij de keuze van een partner of relatie. In dit artikel wordt een korte schets gegeven van wie het beste bij de os zou kunnen passen, waarbij alle Chinese dierenriemtekens qua geschiktheid voor een liefdesrelatie of vriendschap met de os in het algemeen omschreven worden.

Liefdeshoroscoop Dierenteken Os - Liefde en Relatie met Wie?

  • Liefde en Os - De os is op liefdesgebied standvastig, loyaal, geduldig, zorgzaam en verantwoordelijk. Ossen zijn zelden jaloers en staan met beide benen stevig op de grond. De os heeft de neiging een partner uit te kiezen die niet erg geschikt is en dan een hele lange tijd te spenderen aan verandering of verbetering van de ander. Op seksueel gebied bezit de Os een tomeloze energie, maar is niet erg fantasievol.
  • Past het beste bij - De os past op relationeel gebied het beste bij de slang
  • Past het minst bij - De os heeft qua relatie het minste kans van slagen met de tijger
  • Vriendschap - De os kan goed overweg met de rat en de haan

Liefde en Relatie met een Rat

De relatie van een os met een Rat kan goed gaan, maar het kan ook een moeilijke relatie zijn, daar de koppigheid van beide diertekens starheid en betweterigheid kan versterken. Deze strijd kan de relatie onder druk zetten. Er kan bij een rat en een os sprake zijn van sleur of saaiheid, maar ook een gevoel van respect voor elkaar.

Liefde en Relatie met een Os

De relatie van een os met een Os kan redelijk soepel verlopen, daar ze veel van elkaar kunnen herkennen. Ze kunnen echter ook te veel op elkaar lijken, zodat ze frustraties op elkaar projecteren, terwijl deze frustratie eigenlijk henzelf betreft.

Liefde en Relatie met een Tijger

De relatie van een os met een Tijger is in principe een goede combinatie. Wel kan een tijger nogal jaloers zijn op de os, waardoor liefdegevoelens om kunnen slaan in afgunst. Indien de tijger zelfvertrouwen heeft en de os niet wil overheersen, kan deze relatie een hele mooie zijn.

Liefde en Relatie met een Haas

De relatie van een os met een Haas kan een goede combinatie zijn. Een verbintenis die door alletwee als ontspannen en soepel wordt ervaren. Zeker als het contact met de wederzijdse familie ook goed en rustig verloopt. Anders kan dit als probleem tussen hen in komen te staan.

Liefde en Relatie met een Draak

De relatie van een os met een Draak lijkt in eerste instantie prima te gaan. De os zal een draak boeiend vinden en de draak bewondert de verstandelijke vermogens van de os. In zware tijden zullen beide echter van geen wijken en toegeven willen weten. Deze liefdescombinatie zal mogelijk niet erg geschikt zijn voor een langdurende partnerrelatie.

Liefde en Relatie met een Slang

De relatie van een os met een Slang kan een zeer goede liefdesrelatie zijn, daar ze in staat zijn elkaars eigenaardigheden te respecteren. Hoewel wensen en doelen soms wel uiteen kunnen lopen, weten de os en slang elkaar altijd weer heel goed te vinden.

Liefde en Relatie met een Paard

De relatie van een paard met een Paard kan goed gaan en ossen en paarden kunnen een heel eind komen met elkaar. Het paard heeft echter wel steeds het gevoel dat hij/zij moet zorgen dat de relatie dynamisch blijft en niet zal belanden in saaiheid. De os zal het niet zo snel saai vinden, daar rust (en luiheid) de os goed doet.

Liefde en Relatie met een Geit

De relatie van een os met een Geit kan goed gaan, daar de os en de geit aan elkaar gewaagd zijn. Ossen en geiten kunnen beide behoorlijk koppig zijn, hetgeen herhaaldelijk krachtmetingen kan geven. Dit kan voor beide zowel in positieve als in negatieve zin uitpakken voor de liefdesrelatie.

Liefde en Relatie met een Aap

De relatie van een os met een Aap kan een fijne en prettige relatie zijn. Voor beide diertekens is het in een relatie echter wel van belang om duidelijke grenzen te stellen. De aap kan de relatie met de os wat saai vinden. De os vindt de aap soms wat onberekenbaar. Maar ossen en apen kunnen het goed met elkaar vinden.

Liefde en Relatie met een Haan

De relatie van een os met een Haan kan een hele goede combinatie zijn; eentje die tot een standvastige en langdurige liefdesrelatie kan leiden. Belangrijk in de partnerrelatie van de os met de haan is dat ze met elkaars zwakke kanten om leren te gaan en niet altijd confrontaties uit de weg te gaan.

Liefde en Relatie met een Hond

De relatie van een os met een Hond kan goed gaan, maar deze liefdesverhouding kan ook wel wat saai zijn. De os en de hond zijn niet zo gek op nieuwe dingen en grote veranderingen. Voor het ene stel zal dit als rustig en aangenaam voelen, voor een ander als sleur en gevoelens van verveling.

Liefde en Relatie met een Varken

De relatie van een os met een Varken kan redelijk goed gaan, maar zal niet een spannende of dynamische liefdesrelatie zijn. De os, maar ook het varken kan behoorlijk passief zijn. Deze twee dierentekens kunnen dit bij elkaar ook nog versterken, hetgeen kan leiden tot overmatige luiheid of zelfs lamlendigheid.

Dierenteken Os - Kenmerken Overzicht


Relatiehoroscoop Overzicht alle 12 Chinese Dierentekens

In Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop Astrologie vind je een overzicht van alle 12 Chinese Dierentekens op een rijtje. Welke tekens het beste met elkaar overweg kunnen en het beste bij elkaar passen op het gebied van liefde, vriendschap en relatie.
© 2008 - 2024 Jvd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie past bij wie volgens de Chinese astrologie? Welke Horoscopen: Dierentekens (vgl. sterrenbeelden) passen goed bij elk…
Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Varken?Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Varken?Chinese Liefde - Relatie horoscoop. Welk Chinees dierenteken past er het beste bij het varken (of zwijn)? Een varken is…
Chinese astrologie horoscoop - DierentekenstabelChinese astrologie horoscoop - DierentekenstabelDe Chinese astrologie kent 12 dierenriemtekens en 5 elementen. De 12 maanjaren hebben dierennamen: Rat, Os, Tijger, Haas…
Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Aap?Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Aap?Chinese liefdeshoroscoop van de aap. Wie past er bij de aap? Welk dierteken past het beste bij apen op het gebied van vr…
Chinese Horoscoop - Wie Past bij Hond? Relatie - LiefdeChinese Horoscoop - Wie Past bij Hond? Relatie - LiefdeChinese horoscoop - de relaties en liefde van een hond. Wie van de 12 dierentekens past als partner c.q. de liefde het b…
Bronnen en referenties
  • Eigen duiding - Relatie en Liefdeshoroscoop o.b.v. Fryniwyd Shakuntala, N. Chinese astrology and horoscopes. Damer Productions
Jvd (613 artikelen)
Laatste update: 21-07-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.