Het succes van Yves Rocher

Het succes van Yves Rocher Yves Rocher is één van de succesvolste cosmetica leveranciers. Yves Rocher is al jaren een begrip voor vele vrouwen in Nederland en in het buitenland.

Wie is Yves Rocher?

Yves Rocher is de oprichter van het gelijknamige cosmeticabedrijf Yves Rocher. Yves Rocher is geboren in Frankrijk, in het dorp La Gacilly. Hij heeft hier in de natuur rondom zijn geboortegrond zijn ideeën voor zijn cosmeticaproducten opgedaan. Belangrijk voor Yves Rocher is het behoud van de natuur en cosmetica fabriceren op natuurlijke basis. Plantaardige producten zijn de basis voor de cosmetica van Yves Rocher.

Wat is Yves Rocher?

Yves Rocher is een bedrijf dat al jaren aan de weg timmert als leverancier van natuurlijke cosmetica. Vele vrouwen zijn al jaren klant van Yves Rocher en ook hebben velen van hen het enthousiasme voor de producten van Yves Rocher van hun moeder meegekregen. Yves Rocher heeft diverse winkels in Nederland waar men terecht kan voor de schoonheidsproducten. Daarnaast heeft Yves Rocher ook een aantal schoonheidsinstituten in Nederland. In het buitenland heeft Yves Rocher vele vestigingen, van Noord-Amerika tot aan Azië.

Naast de winkels werkt Yves Rocher al sinds jaar en dag met leveranties per post. Klanten ontvangen de Yves Rocher aanbiedingen per post en kunnen via een bestelformulier hun bestelling per post aan Yves Rocher doorgeven. Naast het feit dat Yves Rocher natuurlijke cosmetica levert, is er nog een ander aantrekkelijk aspect. Yves Rocher biedt de klant bij iedere aanbiedingsfolder een cadeau en spectaculaire kortingen. Zo kun je je favoriete producten bestellen, wanneer er een mooie aanbieding is, vaak zelfs met 50% korting. De cadeautjes die men bij de bestelling ontvangt zijn echter vaak flutartikelen, zoals sieraden die gauw breken of verkleuren. Duidelijk is hier sprake van lokkertjes om tot aankoop over te gaan. Desalniettemin blijft het leuk een extraatje bij de bestelling te ontvangen.

Sinds de komst van het digitale tijdperk is ook Yves Rocher niet achtergebleven. Inmiddels zijn de aanbiedingen die men vroeger per bestelformulier bestelde ook via de webwinkel van Yves Rocher te bestellen. Men kan dan gebruik maken van dezelfde acties zoals die in de thuisbezorgde folder vermeld staan. Het gemak bij de webwinkel van Yves Rocher is dat je niet meteen hoeft te betalen. Vaak is er zelfs een aanbieding voor 1 tot 3 maanden later kunnen betalen. Men ontvangt bij aflevering van het pakje een factuur.

De producten van Yves Rocher

Yves Rocher heeft een uitgebreid assortiment aan natuurlijke cosmetica. Naast, vaak verbazend lekkere, geurtjes zijn vooral de dag- en nachtcrèmes favoriete producten. Verder zijn de douchegels en de shampoos erg populair. Voor lippenstift, nagellak, mascara e.d. kun je ook bij Yves Rocher terecht, vaak in mooie verschillende kleuren. In de winkels van Yves Rocher kun je terecht voor aardige cadeaupakketten. Bijzonder zijn de fruitige en bloemige geurtjes die veel producten van Yves Rocher hebben. Yves Rocher beschikt ook over een mannenlijn. Al is dit assortiment in vergelijking met de vrouwenproducten erg beperkt.

Zij de producten van Yves Rocher een aanrader?

De producten van Yves Rocher zijn goed en het plantaardige aspect is een positieve bijdrage aan het milieu. Maar je moet wel van de producten van Yves Rocher houden. Sommige geuren van doucheproducten of huidproducten zijn erg uitgesproken en zullen niet iedereen bekoren. De producten zelf zijn kwalitatief goed te noemen. Ook is de variatie bij Yves Rocher groot, waardoor er altijd wat valt te kiezen. Een nadeel kan zijn dat, wanneer je eenmaal iets besteld hebt bij Yves Rocher, je nog jaren achtervolgd wordt door reclamemateriaal in je brievenbus. Wanneer je niet meer van plan bent producten bij Yves Rocher te bestellen, dan kun je je beter uit hun bestand laten verwijderen.
© 2009 - 2024 Ceetee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Yves Rocher en de kruidenHet is jaren geleden dat ik ontdekte dat zelfs cosmetica-giganten zoals Ives Rocher blijkbaar in planten geïnteresseerd…
Beauty webshops & tips: snel cosmetica kopenBeauty webshops & tips: snel cosmetica kopenOnline aankopen doen wordt tegenwoordig steeds populairder. Het is makkelijk, handig als je geen tijd hebt om naar het c…
Yves Saint Laurent, gepest, verslaafd en beroemdYves Saint Laurent, gepest, verslaafd en beroemdYves Saint-Laurent was een van ís werelds beroemdste modeontwerpers. Hij overleed toen hij 71 jaar was aan de gevolgen v…
Plantaardige cosmetica productenPlantaardige cosmetica productenProducten uit de natuur gebruiken voor je lichaam, het klinkt zo van zelfsprekend. Want wat is beter dan dat en helpt de…
Beauty: dameskapsels van kort tot langBeauty: dameskapsels van kort tot langZijn kapsels vaak onderhevig aan mode en als het korte haar net geweest is en we mee willen doen, is lang haar niet even…
Bronnen en referenties
  • www.yves-rocher.nl
Ceetee (242 artikelen)
Gepubliceerd: 25-04-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.