Hoe krijg ik m'n lichaam nog in vorm voor de zomer?

In de zomer willen we er graag goed uitzien in ons badpak of zwembroek. Maar vaak zijn we niet tevreden over ons lichaam en proberen we er nog wat van te maken voordat we ons 'showen' op het strand, door middel van een lichte vorm van bodybuilding. Een hulpmiddel om op een snellere manier weer meer vorm in het lichaam te krijgen is het gebruik van een steroide. Maar dat kan gevaarlijk zijn. Hieronder uitleg over een relatief veilig middel. De zomer komt er weer aan en veel mannen en vrouwen willen daarom toch nog iets aan hun figuur doen voordat zij weer in een zwembroek langs de kust lopen. Vetrolletjes weg en ietwat gespierde armen en torso. Hoewel het al rijkelijk laat is om nu nog als Schwarzenegger een 'beach-cocktail' te kunnen bestellen, zijn er toch nog wel mogelijkheden om het lijf wat strakker te maken. Ten eerste moet er natuurlijk wel getraind worden, maar daarnaast zou een 'versterkend' middel uitkomst kunnen bieden. Dat versterkende middel is dan een anabole steroïde. Er zijn vele steroïden op de markt maar de focus ligt hier op Primobolan. Het zorgt voor een snelle spieropbouw en voor definitie in het lichaam. Maar dan moet er uiteraard wel keihard getraind worden. Primobolan is geen wondermiddel, het is een hulpmiddel.

Relatief veilige steroïde

Primobolan is algemeen bekend als een mild en relatief veilige steroïde. Dit komt omdat het androgene niveau aanzienlijk laag is. Het is een zachte drug met een anabolische waarde van 68. Het wordt ook gebruikt als medicijn voor de behandeling van borstkanker en voor aidspatienten. Eén van de goede dingen aan Primobolan is dat het geen estrogene bijwerkingen veroorzaakt, maar daar staat tegenover dat het vaak wel langere tijd gebruikt moet worden om het effect te bereiken. Degenen die niet bereid zijn om de risico's van estrogene bijwerkingen te nemen, zoals vochtretentie, verhoging bloeddruk, borstvorming, depressie, verminderd libido en plaatselijke vettoename, kiezen voor Primobolan. Het is dan ook populair (en daarom niet goedkoop) en niet altijd gemakkelijk te verkrijgen. Ook diegenen die andere steroïden zoals Deca-Durabolin of Equipoise niet kunnen krijgen, gebruiken vaak Primobolan als alternatief omdat het als vervanger geldt voor nandrolone of boldenone stoffen.

De effectieve dosis Primobolan in de vorm van injectie ligt tussen 200-300 mg per week. Als je deze steroïde oraal wilt gebruiken dan is 50-150 mg per dag de beste dosering. Voor vrouwen geldt een effectieve dosis van 10-25 mg per dag. Wanneer gekozen wordt voor injectie van Primobolan geldt voor mannen een maximale dosis van 600 mg per week en voor vrouwen 100 mg per week. Het 'actieve leven' van Primobolan is 10-14 dagen, wat betekent dat het tamelijk lang duurt voor de drug geheel door het lichaam is afgebroken. Voor tabletten geldt een 'actief leven' van 4-6 uur.

Niet gebruiken bij:

Hoewel het een milde steroïde is en er zeer zelden bijwerkingen ontstaan, moeten er toch wel degelijk met een aantal zaken rekening gehouden worden. Als je allergisch bent voor bestanddelen in Methenolone Enanthate of je bent zwanger of wilt dat op korte termijn worden, dan is het gebruik van Primobolan zeer sterk af te raden. Ook tijdens de periode van borstvoeding dient dit steroïde niet gebruikt te worden. Maar ook bij aandoeningen zoals prostaatkanker, hart-, lever- of nierproblemen moet deze drug niet gebruikt worden. Deze opsomming is niet compleet. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel!

Hoe moet je Primobolan bewaren?

Het beste is om de drug op kamertemperatuur te bewaren, tussen 15 en 30 graden Celcius. Bewaar het in een droge en donkere omgeving. Plaats het in ieder geval niet in de felle zon. Let op dat kinderen of huisdieren er niet bij kunnen!

In het geval van een overdosis dient er onmiddellijk een arts geraadpleegd te worden.

Ja, en dan natuurlijk trainen of bodybuilden. Want zonder bloed, zweet en tranen zal ook Primobolan je niet een goed figuur geven. Dus als je het belangrijk vindt om een beetje 'strak' de zomer door te gaan, denk er dan aan: no pain, no gain. Succes!
© 2009 - 2024 Iggy, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De voordelen, nadelen en gevaren van anabole steroïdenDe voordelen, nadelen en gevaren van anabole steroïdenAnabole steroïden zijn veelgebruikte supplementen in de sportwereld. Het zorgt voor verbeterde sportprestaties en het zi…
Anabolen steroïden: wegen de voordelen op tegen de nadelen?Anabolen steroïden: wegen de voordelen op tegen de nadelen?Anabole steroïden zijn middelen die vooral worden gebruikt om groter en sterker te worden. Het zijn ook prestatieverhoge…
Anabole steroïden - gebruik en misbruikAnabole steroïden - gebruik en misbruikAndrogene anabole steroïden, of in het kort anabole steroïden, zijn in 1930 ontwikkeld om de groei van de skeletspieren…
Steroïde acne: Puistjes door gebruik van corticosteroïdenSteroïde acne: Puistjes door gebruik van corticosteroïdenSteroïde acne (acne steroidalis, steroid induced acne) is een vorm van acne, een aandoening waarbij de talgklieren ontst…

Zomerse hitte vaak extra belastend voor bejaarden en ziekenZomerse hitte vaak extra belastend voor bejaarden en ziekenHet KNMI verwacht meer hittegolven vanwege klimaatverandering. Vooral kwetsbare ouderen, (chronisch) zieken, mensen in z…
Niet euthanasie maar sedatie: uit het leven wegglijdenNiet euthanasie maar sedatie: uit het leven wegglijdenSedatie is een proces waarbij iemand met slaapmiddelen en soms morfine in slaap wordt gehouden tot hij of zij overlijdt.…
Iggy (3 artikelen)
Gepubliceerd: 11-05-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.