Een cadeau kopen, originele last minute cadeautips

Een cadeau kopen, originele last minute cadeautips Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: op het laatste moment moet je nog een cadeautje voor iemand kopen. Omdat je geen tijd meer hebt of niet zo snel weet waarmee je de persoon in kwestie blij kunt maken, kies je maar voor het vertrouwde boeketje bloemen of geld in een envelopje. Zodoende kun je in ieder geval een cadeautje overhandigen, maar eigenlijk wilde je graag origineel voor de dag komen. Vanaf nu kun je altijd een origineel en persoonlijk cadeau voor iemand kopen, als je rekening houdt met last minute cadeautips.

Let op de levertijd bij het online kopen van een cadeau

Een cadeau kun je natuurlijk online kopen, maar wanneer je het op heel korte termijn in huis wilt hebben, dan moet je zeker alert zijn op de gebruikelijke leveringstermijn van de verkoper.
  • Houd er ook rekening mee dat in bepaalde perioden, zoals de kerstperiode, de verzendperiode enkele dagen langer kan duren.
  • Heb je dus last minute een cadeautje nodig, check dan de levertermijn en vraag eventueel nog een bevestiging hiervan via een mail.
  • Wanneer je kiest voor een snelle betalingsmethode, zoals PayPal, iDeal of je creditcard, dan bespoedig je overigens ook de levertijd.

Kies voor een originele cadeaubon die je zelf kunt printen

We hebben het hier over originele cadeaus waarmee je de ontvanger kunt verrassen, dus niet over de standaard cadeaubonnen die je bij vele winkels en ook via internet kunt kopen. Hier is overigens niets mis mee, maar origineel is anders! Het is gelukkig ook mogelijk om, zelfs last minute, een originele en persoonlijke cadeaubon te kopen. Je zoekt een passende cadeaubon uit, betaalt online en print hem zelf uit, zodat je 100 % zeker weet dat je je cadeau op tijd in huis hebt.

Websites met cadeaubonnen

Er zijn diverse websites die een scala aan mogelijke cadeaubonnen aanbieden die je zelf kunt printen. Het assortiment is vaak in categorieën onderverdeeld, zodat het gemakkelijker is om een keuze te maken die goed bij de ontvanger van het cadeau past. Onder meer de volgende websites bieden je een uitgebreide keuze aan originele en persoonlijke cadeaubonnen in alle prijsklassen:
  • De site Surprisefactory is een leuke website waarop je door te kiezen voor een categorie, zoals workshops, avontuur of beauty, en een bepaald bedrag, een selectie krijgt te zien van een aantal passende cadeaubonnen. Je kunt de cadeaubon zelf printen, waarna het origineel per post volgt.
  • Bij de site van Kadobononline kies je een thema en een bedrag, waarna je de cadeaubon kunt printen. Uiteraard kun je de bon ook per post laten verzenden. De ontvanger kan de cadeaubon bij een aantal aangegeven online shops inwisselen voor een cadeau naar keuze.

Help! Welk cadeau moet ik kopen?

Stel dat je geen cadeaubon wilt kopen maar een echt origineel kado, en dat je absoluut geen ideeën hebt. Ook hier biedt internet hulp, want er zijn diverse websites waar je door het aangeven van de leeftijd en het geslacht van de ontvanger of de gelegenheid waarvoor je een cadeau wilt kopen, een overzicht met kadotips krijgt voorgeschoteld. Enkele voorbeelden van dergelijke websites zijn:
  • Op de website van 'watmoetiknuweergeven' kun je binnen de categorieën mannen en vrouwen kiezen op leeftijd en daarnaast zijn er ook nog de rubrieken specials, Vaderdag en Moederdag. Door op een link te klikken, kom je vanzelf bij een online verkooppunt van het artikel waarin je geïnteresseerd bent.
  • De site www.kadotips-online.nl toont per categorie, zoals Hem, Haar, kerst en Valentijnsdag, een aantal links naar websites waar je terecht kunt voor het online kopen van passende cadeaus.
  • Op de site Yoursurprise kun je rechtstreeks de meest unieke cadeaus voor vele gelegenheden bestellen. Denk hierbij aan een ingesproken verhaaltje op CD, waarbij het kind zelf de hoofdrol speelt, of een fles champagne met de foto van de ontvanger op het etiket. De levertijd bedraagt vaak maar een dag, zelfs wanneer het een persoonlijk cadeau betreft!
© 2009 - 2024 Annika_schrijft, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vaderdag: Orginele en leuke cadeautips voor mannenVaderdag: Orginele en leuke cadeautips voor mannenLeuke cadeautips voor mannen zijn altijd welkom. Iedere 3e zondag in juni van een jaar vieren we Vaderdag. Vaderdag is e…
Cadeautips man: Een cadeau voor hemCadeautips man: Een cadeau voor hemJe vriend, man, vader, opa, broer(tje) of een andere man die je kent is jarig en je weet niet wat je voor hem moet kopen…
De Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale Bloemenbon zijn cadeaubonnen die je iemand cadeau kan geven. Deze cadeaubonnen kun je b…
Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?Iedereen kent wel zo iemand. Iemand die niets wil, of iemand die alles al heeft. Toch wil je een cadeau geven, voor een…
Een ongeluk zit in een klein hoekjeEen ongeluk zit in een klein hoekjeJe hebt even je aandacht er niet bij en dan gebeurt het: je kind krijgt een ongelukje. Belangrijk in dat soort situaties…
Bronnen en referenties
Annika_schrijft (211 artikelen)
Laatste update: 16-12-2019
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.