Tips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen

Tips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen Gaat er binnenkort een familielid trouwen, bijvoorbeeld je zus of een nicht? Zegt een vriendin binnenkort Ja tegen haar aanstaande echtgenoot en wil je haar nog eens even flink laten feesten? Bij deze vind je tips voor een leuke, maffe en vooral geslaagde vrijgezellen feest.

Humor

Dit is natuurlijk hetgeen wat echt hoort bij een vrijgezellen feest. Zolang de humor centraal staat, dan is het gegarandeerd al een top feest, wat je ook besluit om te gaan doen. Natuurlijk is het wel per persoon verschillend. De één vind het geweldig als ze bijvoorbeeld helemaal verkleed moet lopen, terwijl de ander hier niets van wilt weten. Wel is het leuk om in ieder geval de persoon waar het om draait er goed opvallend bij te laten lopen. Dan is er zeker geen misverstand voor buitenstaanders en je zal zien dat je dan ook van buitenaf leuke reacties gaat krijgen.

Workshop

Een leuk idee is om een workshop te volgen. Denk hierbij aan een middag leren buikdansen, een workshop karikatuur tekenen, zelf je bonbons maken. Ook kan je een middag gaan model tekenen, zowel naakt als aangekleed. Of wat dacht je van een lady's party, waarin erotiek en humor centraal staan of neem een workshop parfum maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen zin in een workshop?

Ben je een beetje creatief, verzin dan zelf iets leuks. Maak een kroegentocht waarin de vrijgezel verkleed gaat en probeer in elke kroeg een gratis drankje te krijgen. Plan een middag bij een glamour fotograaf, dan heb je een leuke middag en ook nog eens een mooie foto die je blijft herinneren aan het vrijgezellen feest. Of verzin een leuke speurtocht over de Amsterdamse wallen. Ook kan je een dagje plannen bij een Hammam waarbij je heerlijk verwend wordt met massages en heerlijke ontspannende baden.

Thema

Je kan natuurlijk ook een thema plannen van het vrijgezellen feest. Houdt de persoon bijvoorbeeld veel van tijgers, verkleed haar dan als een tijger, of ga met zijn allen in tijgervellen lopen en pak een dagje dierentuin. Is de vrijgezel dol op dansen en de kleur roze? Denk dan aan een flamingo feest. Verkleed de vrouw in kwestie helemaal in het roze, ga naar een club waar ze salsa muziek draaien en drink roze cocktails.

Maar pas op

Plan geen dingen waarvan je van tevoren al weet dat het misschien wel fout kan gaan. Niet elke man of vrouw vind het leuk om een stripper te hebben op het vrijgezellen feest. Het beste is om er in ieder geval achter te komen wat de persoon in kwestie absoluut niet wilt hebben op het feest en houd hier dan ook rekening mee. Nogmaals, het moet een leuk feest blijven en niet eindigen op ruzie.

Nog een tip

En nog een leuke tip; wil jij als vrouw zijnde je man eens gek maken op zijn eigen vrijgezellen feest? Spreek dan met zijn vrienden af dat jij die stripper bent. Gegarandeerd dat je aanstaande man dit geweldig vind als hij erachter komt dat jij het was. En dan kan je altijd samen nog met de hele groep aan het einde van de dag lekker doorzakken in de kroeg. Veel feest plezier.
© 2012 - 2024 Meisssie20, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Leuke en bijzondere workshops in NederlandLeuke en bijzondere workshops in NederlandServies beschilderen, digeridoo spelen, wijn maken of graffiti spuiten; dit zijn slechts een aantal voorbeelden van ding…
Cupcakes workshop informatie en prijzenBen je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend? Iets wat ni…
Originele ideeën voor een vrijgezellenfeest met damesOriginele ideeën voor een vrijgezellenfeest met damesJe bent gevraagd om een vrijgezellenfeest te organiseren voor een aanstaande bruid. Hartstikke leuk, maar ook een beetje…

Hoe vind je een soulmateHoe vind je een soulmateVeel mensen hebben het gevoel dat er ergens op de wereld een persoon is die een aanvulling kan zijn op hun leven op een…
Haal de sleur uit je liefdesleven!Haal de sleur uit je liefdesleven!Zit de sleur in je leven? Waaraan kan dit liggen? Hoe haal je de sleur weer uit je leven? Dat hoeft niet heel moeilijk t…
Bronnen en referenties
  • www.vrijgezellenfeest.nl
Meisssie20 (16 artikelen)
Gepubliceerd: 08-01-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.