Bijzondere sekslocatie's: Love Hotels

Love of sex hotels in Tokio Seks het kan vrijwel overal maar dat is niet in elk land zo. In het zeer drukke Tokio wonen de mensen zo dicht op elkaar dat privacy soms ver te zoeken is. Mede om deze reden zijn de zogenaamde ‘love hotels’ ontstaan. Hotels bedoeld om seks te hebben met een afgesproken date of met je partner. Van alle gemakken voorzien als een bubbelbad, seksspeeltjes en groot bed zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Tokio.

Seks, maar waar?

In Nederland is het geen taboe en we kunnen op vele manieren onze behoeften vervullen. In andere landen kan het hebben van seks tot grote problemen zorgen. Door extreme drukte en bevolkingsdichtheid zijn momenten van privacy ver te zoeken. Een bekend land, waar een van de metropolen der aarde ligt, is Japan. De hoofdstad van Japan: Tokio, is een stad met zeer veel inwoners (ongeveer 12 miljoen, afhankelijk van de meetwijze) is hiermee een van de grootste en dichtstbevolkte steden ter wereld. Het is een stad met grote contrasten van Boeddhistische tempels tot torenhoge wolkenkrabbers. De ontwikkelingen in de stad gaan razendsnel en voor alles wordt een oplossing gevonden.

Tokio

Tokio: een van de metropolen van de aarde. Deze zeer grote stad vol met chaotische drukte kent weinig tijd voor ontspanning. Door de beperkte woonruimte wonen de mensen vaak met meerdere familieleden in een appartement. Naast tijd voor ontspanning is er dus ook vaak weinig ruimte voor privacy, maar Tokio zal Tokio niet zijn of ze hebben er iets voor uitgevonden. De behoefte aan seks kan worden ingevuld in daarvoor speciaal ingerichte hotels. De zogenaamde ‘love hotels’.

Love hotels

De ene kamer ziet er typisch Japans uit en de andere kamer is kleurrijk, heeft een groot bed en felle neonlampen kleuren de ruimte. Love hotels bieden vaak meerdere kamers aan met elk een eigen stijl. Technische snufjes vullen de kamer en de condooms liggen klaar. De kamers zijn bedoeld voor geliefden en anonimiteit staat hoog in het vaandel. Omdat de Love hotels vaak tussen alle andere ‘normale’ gebouwen te vinden zijn is ook de balie vaak een afgeschermd geheel. In plaats van de kamer te boeken bij een medewerker geeft een verlicht paneel of televisie met allemaal afbeeldingen van kamertjes deze mogelijkheid. Op deze manier kunnen gasten vaak anoniem in het hotel verblijven. Een groot voordeel van love hotels is dat de kamers voor een korte tijd (een tot drie uur) geboekt kunnen worden en relatief goedkoop zijn in tegenstelling tot de ‘normale’ hotels. Om deze reden kan het ook nog weleens vorkomen dat een backpacker gebruik maakt van het hotel als goedkoop alternatief voor een slaapplek. Een paar uurtjes slaap en ze kunnen hun reis weer voortzetten.

De toekomst van love hotels

In de toekomst gaan de love hotels waarschijnlijk steeds meer op in het straatbeeld van Tokio. De stad blijft groeien en de behoefte naar locaties om seks te hebben blijft hiermee ook groeien. De gemiddelde tijd die de mensen in de kamer verblijven is ongeveer anderhalf uur, net genoeg tijd want buiten staat waarschijnlijk alweer een volgend paar te wachten. De Hotels worden steeds moderner ingericht en uit allerlei apparaten kunnen de meest gevarieerde seksspeeltjes en voorbehoedsmiddelen worden gekocht. Van vibrators tot glijmiddel en condooms in de meest bijzondere vormen en kleuren. Ook worden er speciale kamers ingericht voor seks met drie personen. De grotere kamers worden voorzien van een extra groot bed en een luxe groot bad voor drie personen. Technische snufjes maken de kamers modern en van alle gemakken voorzien. Het love hotel blijft op deze manier voldoen aan het steeds groter wordende eisen pakket van de bezoekers.
© 2010 - 2020 Kropslavinken, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Aanvragen Bijzondere BijstandAanvragen Bijzondere BijstandHet kan iedereen voorkomen. U komt in een bijzondere situatie terecht waarin u noodzakelijke kosten niet meer kunt betal…
Winterzonvakantie, bijzondere zonvakanties tijdens de winterWinterzonvakantie, bijzondere zonvakanties tijdens de winterHeerlijk op vakantie in de zon terwijl het winter is in Nederland. Waar schijnt de zon voor een perfecte strandvakantie?…

Te moe voor seks, wat kun je er tegen doen?Te moe voor seks, wat kun je er tegen doen?Vermoeidheid, veel mensen hebben er last van en het uit zich op de meest vreemde manieren. Men wordt prikkelbaar, is min…
Afrodisiaca: vergroot uw zin in sexEen afrodisiacum iedereen heeft er weleens van gehoord, maar wat is het nu eigenlijk? Een afrodisiacum is een middel dat…

Reageer op het artikel "Bijzondere sekslocatie's: Love Hotels"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Kropslavinken
Gepubliceerd: 15-06-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!