Love Games, diverse erotische spelletjes voor twee

Liefdespellen, ze bestaan, er zijn verschillende soorten. Erg leuk om eens met je partner te spelen. Het geeft een boost in je relatie en je leert elkaar veel beter kennen. Als je denk dat je elkaar al goed kent, dan kom je erachter dat er nog veel meer te leren valt van elkaar. Tegenwoordig is er een breed aanbod op de markt op het gebied van erotische spellen. Deze spellen zijn vaak bordspellen. Je kunt deze spelletjes spelen met zijn tweeën, maar het kan ook met meerder mensen. Zo'n spel is erg leuk om als kado te krijgen of te geven, denk aan iemand die net is gaan samenwonen of aan een vrijgezellenfeest. Het spelen van zo'n spel is erg leuk. Je leert elkaar beter kennen en komt dingen over elkaar te weten welke je misschien anders nooit te weten was gekomen. De spellen zijn verkrijgbaar bij winkels zoals Expo of via internet.

In Love

Dit is een romantisch spel voor twee. Dit spel bevat intimiteit, gezelligheid en plezier. Je verdiept je in elkaar en komt dingen over elkaar te weten. Je beantwoord vragen en voert opdrachten uit in de categorieën Mind, Body en Soul. Zo krijg je inzicht in elkaars gevoelens en wensen op zowel romantisch als erotisch gebied. Er zijn vragen mogelijk als 'Wat is jou fijnste herinnering aan mij?', maar er zijn ook opdrachten bij zoals wie zich het snelste uit kan kleden. Van alles wat op een normale en leuke manier. Wat vooral erg leuk is aan dit spel is dat er kadokaartjes in zitten. Voor je aan het spel begint pakken beide spelers een kaartje. De winnaar zal dit kado krijgen. Dit kado kan zijn een ontbijt op bed, maar ook een dagje uit, een liefdesverklaring in de media of iets anders.

Ultiem Verlangen

Dit spel is wat meer gericht op erotisch gebied. Met dit spel kun je je relatie naar een ander niveau brengen, je komt dingen te weten van elkaar die je nog niet eerder wist. Er zitten vragen en opdrachten in het spel. Het spel is erg uitgebreid en je komt dus niet snel dezelfde vraag of opdracht tegen. De opdrachten zijn direct, eerlijk, gedurfd, hilarisch en altijd met respect. Aan het eind van het spel mag de winnaar zijn of haar wens in vervulling laten gaan.

Hart Vol Kamasutra

Dit is een erg leuk spel. Het doosje is een hartvorm en daarin zitten rolletjes papier. Met een pincet pak je een rolletje papier en daar staat dan een standje op welke jullie kunnen uitvoeren. Het Kamasutrahart bevat 69 verschillende standjes en is een oppepper voor de relatie en voor het seksleven.

Hart Vol Romantiek

Dit spel is ook in de vorm van een hart met rolletjes papier. Op deze rolletjes staan allerlei romantische opdrachten en ideeën. Als je je partner wilt verrassen pak je een rolletje en dan zal de verrassing zeker slagen. Het hart bevat 100 rolletjes. Denk aan opdrachten als het vertellen van je meest romantische droom, een mooi gedicht schrijven, een spoor maken van rozenblaadjes naar een verrassing of een romantische date organiseren.

Partnerlink

Dit spel bevat zes categorieën en deze brengen je naar een fantasiewereld op het gebied van liefde. Denk hierbij aan spannende spelletjes, erotisch genot en sensuele opdrachten. Met Partnerlink speel je een liefdesspel dat je een uur of zelfs een weekend bezig kunt houden. Als je relatie in een dip zit is dit zeker een goed spel om eens te spelen.

Love Cubes

Er zijn verschillende versies verkrijgbaar in de serie Love Cubes, het zijn bordspellen welke je met zijn tweeën kunt spelen. Zo is er een versie Romeo en Juliet, dit is een romantische en avontuurlijke reis op het gebied van liefde. Het spel zit vol spannende vragen en opdrachten voor jou en je partner.

Chocolade Bodypaint

Wil je je geliefde eens verrassen. Koop dan een keer chocolade bodypaint. Met het bijgeleverde kwastje kun je tekeningen en teksten maken op het lichaam van je partner. Op het laatst kun je dit eraf likken, want de chocolade is eetbaar.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?Wanneer je een game-console wilt kopen voor je kind, dan is het belangrijk om zorgvuldig na te gaan welke game-console b…
Zylom: online spelletjes spelenZylom: online spelletjes spelenZylom is een Nederlandse website waar je online spelletjes kunt spelen en (meestal tegen betaling) downloaden.
Mi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificatiesMi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificatiesDe Mi2 is een leuke, nieuwe en voordelige spelcomputer, die de strijd aangaat met populaire handheld spelconsoles als de…
Seven games van Parelli - paarden trainenSeven games van Parelli - paarden trainenIedere paardenliefhebber droomt van een hechte band met zijn (bijrijd)paard. De seven games van Parelli bieden een manie…

De seksverslavingDe seksverslavingMet het hebben van een seksverslaving loop je niet te koop en relatief veel mensen die een seksverslaving hebben, hebben…
Seksualiteit: Lesbische seksEr wordt maar weinig aandacht aan homoseksualiteit en biseksualiteit geschonken en als er aandacht aan wordt gegeven is…
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 11-08-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.