Herfst tassentrends

Herfst tassentrends De zomer is plezierig: zon, zee, lekkere cocktails en een mooie bruine huid. Maar de zomer is ook casual en comfortabel wat betreft fashion. Zo loop je op het strand meestal rond in je bikini. Leuk, maar wel erg makkelijk. Daarom zijn fashionista’s dol op de herfst. Wanneer het herfst begint te worden doen we onze simpele zomer tas in de kast en halen onze trendy tassen uit de kast. Omdat de temperatuur daalt en de dagen korter worden, is niets leuker dan rondlopen met een mooie, grote handtas. Het herfstseizoen brengt vaak een hele nieuwe trends naar voren. Vaak kun je rekenen op nieuwe vormen, materialen en stijlen. Met tassen is het zo dat je niet alles precies hoeft te combineren, dus wees niet bang om een beetje kleur aan je outfit toe te voegen. Of als je kiest voor een neutrale kleur zoals grijs of bruin, hoef je niet als je accessoires te matchen. Met handtassen maak je een statement, wees dus niet bang om een opvallende tas te kopen die je look pittiger maakt.

Clutch

Ook de kleine tassen trend zet nog even door. Satijnen clutches zijn erg mooi tijdens de feestdagen bij een leuke jurk. Ze geven je outfit een chique look. Clutches met strikken staan weer erg vrouwelijk. En een clutch van lakleer maakt van een simpele jeans en top een uitgaansoutfit.

Geweven patroon

Een van de grootste trends op tassengebied zijn tassen met een geweven patroon. Meestal hebben de tassen een bloemenpatroon. Omdat dit soort tassen erg drukke printjes hebben, is het mooier om je outfit neutraal te houden.

Krokodillenprint

Dit seizoen zien we verschillende materialen voor tassen. Zo zien we ook veel tassen van krokodillenleer (nep natuurlijk). Tassen met een krokodillenprint staan erg klassiek en stoer tegelijk.

Ruffles

In de lente en zomer zagen we veel ruffles op kleding. Nu zien we de ruffles terug op de tassen. Ruffles staan erg vrouwelijk en glamorous op een tas. Combineer geen ruffle top en ruffle tas dat wordt too much.

Franjes

Nu zien we veel jurken en topjes met franjes. Denk maar aan de bekende zwarte ‘fringe jurkjes’ met sliertjes. Deze ‘fringe’ trend zien we ook in de tassen. Een tas met franjes staat erg bohemian met een wijd vallende jurk of tuniek.

Kleuren

De trendy kleuren voor de handtassen die vaak in de herfst en winter terugkomen zijn: metallic, diep groen en rood. Blauwe tinten en paarse tinten komen ook vaak terug, vaak worden er dan donkere tinten van deze kleuren gekozen. Verder doen de neutrale kleuren zoals bruin, tan, zwart en grijs het altijd erg goed bij een tas.
© 2008 - 2024 Isabella, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tien tips om je handtas te organiserenTien tips om je handtas te organiserenEen zware handtas is niet gezond voor je elleboog. Ook kan een zware tas leiden tot spierproblemen in de nek en rug. Een…
Nieuwe handtas kopen: hoe vind je de ideale tas?Nieuwe handtas kopen: hoe vind je de ideale tas?De ideale handtas. Elke vrouw is er naar op zoek, lijkt het soms wel. Maar wat voor de een ideaal is, is voor een ander…
Kies de juiste handtas en draag hem op een goede manierDe handtas, een mode accessoire waar veel vrouwen dol op zijn, vooral als het gaat om een echte designer handtas. Vrouwe…
Kledingaccessoires maken de outfit afSommige kleding is tijdloos en sommige is sterk aan mode onderhevig, maar voor beide geldt dat het plaatje door accessoi…

Inpakken voor een zakenreisInpakken voor een zakenreisje hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet alleen van het idee af komen dat je hotelkamer je hui…
Uggs: Hoe herken je echte Uggs? Hoe moet je ze schoonmaken?Iedereen heeft er wel eens van gehoord: Uggs. Het zijn die laarzen van schapenleer, die zo lekker lopen dat je ze altijd…
Bronnen en referenties
Isabella (73 artikelen)
Laatste update: 12-09-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.