Edelstenen en geld

Edelstenen en geld In het oude India adviseerden wijsheren koningen en keizers om bepaalde edelstenen te dragen ter vergroting van hun rijk en rijkdom. Indiërs geloven sterk in de helderheid van stenen. Een barst kan het effect van de edelsteen beïnvloeden zodat het een koning in een bedelaar kan veranderen. Dit wordt ook nu nog geloofd, want veel Indiërs dragen nog steeds edelstenen om hun fortuin te vergroten. Ontdek hier welke steen de specifieke eigenschappen bezit die uw financiële geluk kunnen vergroten.

Rode edelstenen laten onzekere financiële plannen slagen.

Robijnen: worden al duizenden jaren vereerd en zijn vooral goed voor geldzaken en kunnen sneller dan verwacht rijkdom brengen. Een in goud gezette robijn draag je best aan de wijs-of middelvinger, te beginnen op een zondag.
Hessoniet: helpt rijkdom te behouden en beschermt de drager tegen financieel ongelukken.

Gele edelstenen zorgen voor rijkdom in uw leven

Saffier: veel zakenmensen en ondernemers dragen saffier aan hun vinger om de financiële situatie te verbeteren. De beste gele saffier komt uit Sri Lanka en hij moet in het goud gezet zijn. Deze steen moet goed opgeladen zijn en voor het eerst gedragen worden op een donderdag. De drager van een gele saffier kan door eerlijk toedoen rijk worden.
Katoog: deze steen verhoogt de kans om te winnen bij weddenschappen. Hij brengt fortuin aan mensen die op paarden wedden, gokken, loterijen en speculeren op de beurs.

Groene edelstenen creëren voorspoed en overvloed

Smaragd: creëert een sterke drang naar macht en rijkdom. Hij bevordert de ambitie en een zorgvuldige aanpak bij een investeringsbesluit. Deze steen wordt gedragen om de pink en hij moet in het goud gezet zijn.

Blauwe edelstenen zorgen voor financiële stabiliteit

Saffier: is de meest magische steen van alle edelstenen. Hij kan iemands rijkdom veroorzaken en helpt verliezen te compenseren. De drager van deze steen zal zijn status aanzienlijk zien verbeteren. De blauwe saffier moet gezet worden in een wit metaal, zoals platina of staal en aan de middelvinger gedragen worden.

Witte edelstenen brengen de drager veel succes

Diamant: Deze steen zorgt voor rijkdom en luxe. Hij moet gezet zijn in het goud en aan de pink gedragen worden.
Maansteen: helpt bij moeilijke investeringsbeslissingen voor een succesvolle afloop. Deze steen moet gezet worden in zilver of platina en aan de pink gedragen worden.

Geloof

  • Barsten vanuit een punt kunnen langzaam alle eigendommen doen verdwijnen.
  • Donkere stenen zoals een robijn die een druppelvormig insluitsel hebben, kan het huis en de bezittingen van de drager verwoesten.
  • Een steen dat niet zuiver is van kleur, zal al het geld als water laten wegvloeien.
  • Heldere stenen met een donkere vlek zoals een diamant, kan de rijkdom van de drager sterk doen verminderen.
© 2008 - 2024 Worm, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Edelstenen zijn krachtige geluksinstrumentenEdelstenen zijn krachtige geluksinstrumentenEdelstenen zijn de rijkste vruchten van moeder aarde, glanzend, zeldzaam en waardevol. Er bestaan talloze verhalen die d…
Rijk door erfenis: wat doen als je veel geld geërfd hebt?Rijk door erfenis: wat doen als je veel geld geërfd hebt?Rijk worden door erfenis is voor velen een droom die uitkomt. Maar veel geld erven kan je leven danig overhoop halen doo…
5 sleutels tot rijkdom en geluk5 sleutels tot rijkdom en gelukEen leven dat een groot succes gaat worden, wie wil dat niet? Wat zijn de risico´s van het rijkdom en hoe kun je ze over…

De schildklier: schildklierproblemen komen heel vaak voorDe schildklier: schildklierproblemen komen heel vaak voorEen ontregelde schildklier kan tot vervelende seksuele problemen leiden. Niet verwonderlijk, want de schildklier speelt…
Beelddenken; wat is dat?Beelddenken; wat is dat?Iedereen denkt als kind in beelden. Dit komt mede omdat de taal in schrift pas later aangeboden wordt. Wanneer een kind…
Bronnen en referenties
Worm (73 artikelen)
Laatste update: 18-09-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.