Overeenkomsten tussen Maagd en Vissen

Overeenkomsten tussen Maagd en Vissen Qua persoonlijkheid zijn Maagd en Vissen verschillend, maar aan deze verschillen kan met een beetje goede wil een mouw gepast worden. Als beiden ervan overtuigd zijn dat ze elkaar nodig hebben, kunnen ze een mooi paar worden.

Aantrekking

Maagd en Waterman mogen hopen op een langdurige relatie hoewel er bij sommigen van beide kanten toch een zekere mate van goede wil nodig zal zijn. Als hun verhouding echt goed uitpakt zijn ze het perfecte voorbeeld van de uitspraak uitersten trekken elkaar aan, want er zijn weinig overeenkomsten tussen de twee sterrentekens. Het mystieke element bij Vissen is voor een Maagd intrigerend, want zij voelt zich bij een eerste ontmoeting direct aangetrokken. Vissen van zijn kant is gecharmeerd door het natuurlijke zelfvertrouwen en het charisma van Maagd. Ook omdat ze beiden de voorkeur geven aan rustig vertier eerder dan wilde uitspattingen voelen ze zich prima in elkaars gezelschap. Beiden vinden thuis een plaats waar ze tot rust komen, zich op hun gemak voelen en bereid zijn naar anderen te luisteren.

De verschillen

In de slaapkamer is Maagd mogelijk wat geremd en conventioneel. Vissen daarentegen houdt van uitdagingen en van alles uit te proberen en zijn onorthodoxe manier van denken kan bij zijn partner wrevel opwekken. Naast het fysieke aspect reageren de twee ook verschillend in crisissituaties. Beiden raken snel geïrriteerd, wat als gevolg heeft dat hun gezamenlijke wrevel leidt tot conflicten en spanningen als er zich een probleem voordoet. Nochtans hebben ze beiden de neiging om elkaar te steunen als hun partner moeilijke momenten doormaakt, hetgeen hen nader tot elkaar brengt.

Het Maagd- en Vissenkoppel zijn het vaak niet eens als het op financiën aankomt. Vissen is iemand die graag geld uitgeeft wat Maagd bijzonder tegen de borst stuit. Terwijl de afstandelijke houding en een zekere vorm van ongeïnteresseerdheid van Maagd tot irritatie bij Vissen leidt. Voor een aantal mensen zijn deze verschillen heilzaam omdat hun dat motiveert om elkaar te helpen bij wat de ander ontbeert, zodat ze van de relatie toch een succes maken. Op die manier, met de correcte houding en de juiste ingesteldheid kunnen Maagd en Vissen wel degelijk samen aan een mooie toekomst bouwen.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Maagd en Vissen moeten werken aan bepaalde aspecten van hun relatie. Ze moeten beiden aanvaarden dat er op karakterieel vlak fundamentele verschillen zijn en voorkomen dat ze elkaar tracht te veranderen. Beide partners, en meer in het bijzonder de gereserveerde Vissen, moeten van in den beginne hun behoeften, verwachtingen en bijzondere wensen aan de ander kenbaar maken. Voor beiden is dat een moeilijke, maar noodzakelijke stap. Ze moeten steunen op hun aangeboren zin voor loyauteit en hun sterke wil om hun relatie te verbeteren.
  • Een goede methode om ervoor te zorgen dat de twee bij elkaar blijven is het afspreken van een systeem. Wat de een ontbeert is een sterk punt van de ander, zodat Maagd en Vissen elkaar behulpzaam kunnen zijn: Maagd kan zijn partner helpen bij het nemen van gevoelige beslissingen en bij het uitwerken van praktische dingen, terwijl Vissen Maagd kan helpen om zich meer open te stellen en zijn gevoelens meer te uiten. Door zo samen te werken kunnen Maagd en Vissen een serieuze basis leggen om moeilijkheden te overwinnen en zo in harmonie samen te leven.

Bekende Maagd-Vissenkoppels zijn Cindy Crawford (Vissen) en Richard Gere (Maagd), en Patsy Kensit (Vissen) en Liam Gallagher (Maagd).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Maagd (Virgo)Het sterrenbeeld Maagd is van toepassing op mensen die geboren zijn van 23 augustus tot en met 22 september. De Latijnse…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Vissen?Welk sterrenbeeld past het best bij de Vissen?Personen met het sterrenbeeld Vissen houden van een partner die net zoals hen empathisch en gevoelig is. Doordat ze zo g…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Weegschaal en VissenOvereenkomsten tussen Weegschaal en VissenHoewel ze de neiging hebben om zich halsoverkop in een relatie te storten, zijn er niet veel overeenkomsten tussen Weegs…
Overeenkomsten tussen Leeuw en VissenOvereenkomsten tussen Leeuw en VissenAls er perfecte koppels bestaan, dan zijn Leeuw en Vissen daar een voorbeeld van. Hoewel ze qua persoonlijkheid niet hel…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 31-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.