Overeenkomsten tussen Weegschaal en Vissen

Overeenkomsten tussen Weegschaal en Vissen Hoewel ze de neiging hebben om zich halsoverkop in een relatie te storten, zijn er niet veel overeenkomsten tussen Weegschaal en Vissen. De passie voor elkaar kan echter de grootste verschillen overbruggen.

Wat trekt hen aan tot elkaar?

Als Weegschaal en Vissen besluiten met elkaar op te trekken krijg je een band tussen twee mensen die zich interesseren voor schoonheid en levenskunst. Weegschaal houdt ervan in een gesprek het voortouw te nemen en het te sturen, wat Vissen heel goed uitkomt. Ook bij Weegschaals zoektocht naar evenwicht in een relatie voelt Vissen zich goed. De verbeelding van Vissen vindt Weegschaal dan weer intrigerend.

Zowel Weegschaal als Vissen vinden in elkaar een toegewijde partner die nooit een poging zal ondernemen om van de kwaliteiten van de ander misbruik te maken. De afspraakjesperiode zal vooral bestaan uit uitstappen naar culturele evenementen of romantische etentjes bij kaarslicht in een knus restaurant. Geen van beiden zal veel tijd willen besteden aan het zoeken naar de basis van een liefdesrelatie, aangezien zowel Weegschaal als Vissen er meteen voor willen gaan.

Er zijn momenten dat Weegschaal en Vissen zich volledig als in een droom laten meedrijven op de levensstroom, hetgeen hun band met luchttekens aangeeft en het leven makkelijker maakt. In deze relatie gebruikt Weegschaal zijn partner als een kompas van zijn persoonlijke identiteit. Met de aanwezigheid van Vissen worden zijn gedachten eerder een grappig huis met vervormende spiegels waardoor Weegschaal zich makkelijk verliest.

De verschillen

Weegschaal heeft de neiging om dieper in te gaan op problemen en niet over één nacht ijs te gaan om tot een oplossing te komen, terwijl Vissen meer voor de problemen vlucht. Het sterke rechtvaardigheidsgevoel van Weegschaal zorgt ervoor dat hij een persoon die verantwoordelijk is voor bepaalde zaken niet gemakkelijk vergeet, terwijl Vissen er moeilijk in slaagt om het karakter van anderen te doorgronden. Vissen leeft mee met anderen ook al hebben ze foute dingen in het leven gedaan.

Vissen voelt dat hij door het dominerend gedrag van Weegschaal zijn gedachten op een rijtje moet zetten en hij de verschillen tussen hen ter sprake moet brengen. Weegschaal opteert voor een lang, vrijblijvend gesprek terwijl Vissen er stukken levenservaring wil instoppen.

Dat Vissen het fijn vindt om alles los te laten en te gaan zweven brengt bij Weegschaal frustraties teweeg. Omdat Weegschaal een dominerend sterrenteken is provoceert hij graag. Om de relatie af en toe wat pit te geven prikkelt Weegschaal Vissen zodat ze ten slotte een kant uitgaan die niet zo bevorderlijk is voor een goede verstandhouding.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Hoewel er tussen Weegschaal en Vissen een harmonieuze band is, kunnen ze met iets meer affectie en begrip deze band nog harmonieuzer maken. Aangezien beide partners zich gevoelsmatig sterk bij deze relatie betrokken voelen moeten ze proberen onnodige twistpunten te vermijden en onenigheid uit de weg gaan.
  • Weegschaal moet de taak van leraar op zich nemen en Vissen leren de kunst zich onbevooroordeeld te gedragen als het erop aankomt belangrijke beslissingen te nemen, terwijl Vissen van zijn kant zijn Weegschaalpartner moet leren kritisch te denken. Vissen moet trachten zich niet te sterk te hechten aangezien dit zijn partner bang maakt voor een relatie op lange termijn.

Hoewel de compatibiliteit tussen deze twee sterrentekens niet te hoog is, kunnen ze tot een geslaagde verhouding komen als ze dezelfde passie voor elkaar kunnen opbrengen.

Bekende koppels in deze combinatie zijn Gwyneth Palthrow (Weegschaal) en Chris Martin (Vissen) en Christopher Reeve (Weegschaal) en Dana Reeve (Vissen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Weegschaal (Libra)Het sterrenbeeld Weegschaal is een teken in de astrologie dat geleid wordt door een oerdrang naar liefde en relatie, en…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Basisinformatie over astrologieBasisinformatie over astrologieAstrologie is een eeuwenoude methode. Vele geleerden hebben zich gebogen over dit fenomeen. Een sceptische persoon zegt…

Overeenkomsten tussen Schorpioen en VissenOvereenkomsten tussen Schorpioen en VissenAls perfectie bestaat, dan is dat het geval met Schorpioen en Vissen. De twee zijn voor elkaar gemaakt en er moet al een…
Overeenkomsten tussen Maagd en VissenOvereenkomsten tussen Maagd en VissenQua persoonlijkheid zijn Maagd en Vissen verschillend, maar aan deze verschillen kan met een beetje goede wil een mouw g…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 31-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.