Overeenkomsten tussen Schorpioen en Vissen

Overeenkomsten tussen Schorpioen en Vissen Als perfectie bestaat, dan is dat het geval met Schorpioen en Vissen. De twee zijn voor elkaar gemaakt en er moet al een aardverschuiving plaatsvinden om dit stel uit elkaar te drijven.

Het ideale koppel

Een relatie tussen Schorpioen en Vissen is een geschenk uit de hemel. Vissen trekt zich graag terug in zijn schelp maar biedt Schorpioen een zachte landing als het op emoties aankomt. Op die manier krijgt hij een intens contact met zijn partner of met wie dan ook. Vissen haalt graag mensen aan, is gevoelig, maar ook koppig en ambitieus. Vissen en Schorpioen samen is de beste match die je je kunt voorstellen en Schorpioen zal altijd Vissen steunen terwijl Vissen zijn uiterste best zal doen om Schorpioen met alle affectie en liefde die hij in zich heeft te omgeven.

De erotische band tussen deze twee is sterk en hun seksueel leven is geweldig en verslavend.

Een eventueel minpunt in deze relatie is de possesieve en jaloerse kant van Schorpioen, maar aangezien Vissen van nature liefdevol en vrijgevig is slaagt hij erin zonder noemenswaardige moeite het hart van de Schorpioen te doen smelten. De combinatie Schorpioen-Vissen is fantastisch en wie het stel samenziet ziet de gelukzaligheid in beider ogen oplichten. Beiden beleven ze hun liefde intens en sterk emotioneel en ze zijn bereid om voor elkaar alles op te offeren, gaan door het vuur voor elkaar, een gegeven dat niet zo evident meer is tegenwoordig. Ze zijn als water en brood voor elkaar, ze geven elkaar alles wat de ander nodig heeft. Ze zien eruit als een tweeling die elkaar nooit lost en constant bij elkaar is. Zie je de een, zie je ook de ander. Niets of niemand kan ooit tussen hen in komen.

Tips voor nog een betere verstandhouding

  • In elke relatie zijn ups en downs. Mogelijk slaat de verveling toe als iets te perfect is. Meningsverschillen en ruzies zijn goed voor een relatie omdat je aanvoelt dat als er problemen opduiken je ze met de glimlach kan oplossen en je met een positieve ingesteldheid en veel liefde zelfs de moeilijkste momenten kan doorstaan.
  • Misschien kunnen elkaars karaktertrekken wat te veel uit de verf komen voor de ander. Vissen is gevoelig. Hij trekt zich in zijn schulp terug als hij gekwetst wordt en spreekt niet voor de rest van de dag. Hij is vergevingsgezind maar vergeet niet wat hem is overkomen. Schorpioen moet dus oppassen wat hij zegt aangezien Vissen niets vergeet. Een aanvaring tussen beiden kan de relatie schaden. Voorzichtigheid is dus aangeraden.
  • Wie afspraakjes maakt met een Schorpioen mag verzekerd zijn van een hele fijne tijd omdat Schorpioen gul met liefde is. Maar anderzijds moet je je er bewust van zijn dat Schorpioen ook bijzonder possesief en jaloers is en het vergt een zekere handigheid en goede wil om ermee te kunnen omgaan. Schorpioen van zijn kant moet vooral zijn kalmte bewaren als hij vermoedt dat zijn partner hem bedriegt, terwijl zijn partner er best aan doet om geen vermoedens te doen ontstaan.

Schorpioen en Vissen beleven een avontuur als het koppel in de Titanicfilm behalve dan dat er geen dramatisch einde aan hun relatie komt. Schorpioen en Vissen zullen altijd een happy end beleven.

Een bekend Schorpioen-Vissenkoppel was Bruce Willis (Vissen) en Demi Moore (Schorpioen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Personen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben op relatievlak behoefte aan een partner die loyaal is en zijn liefde uit…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOvereenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOm tot een hechte relatie te komen zullen Weegschaal en Schorpioen zich op verschillen vlakken aan elkaar moeten aanpass…
Sterrenbeeld Schorpioen (Scorpio)Het sterrenbeeld Schorpioen is een teken uit de astrologie welke geldt voor mensen die geboren zijn van 23 oktober tot e…

Overeenkomsten tussen Boogschutter en VissenOvereenkomsten tussen Boogschutter en VissenHoewel de verschillen tussen Boogschutter en Vissen aanzienlijk zijn, betekent dat niet dat er geen relatie tussen beide…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en VissenOvereenkomsten tussen Weegschaal en VissenHoewel ze de neiging hebben om zich halsoverkop in een relatie te storten, zijn er niet veel overeenkomsten tussen Weegs…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 03-06-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.