Overeenkomsten tussen Weegschaal en Schorpioen

Overeenkomsten tussen Weegschaal en Schorpioen Om tot een hechte relatie te komen zullen Weegschaal en Schorpioen zich op verschillen vlakken aan elkaar moeten aanpassen. Kunnen ze dat is een fijn leven samen mogelijk.

Verschillende visie op een relatie

Weegschaal en Schorpioen zijn twee sterrentekens die een relatie zoeken om al hun verlangens bevredigd te zien. Weegschaal is altijd bereid om ervoor te gaan terwijl Schorpioen uitkijkt naar de grote liefde. Als ze elkaar ontmoeten is er dus direct een klik en hangt er chemie in de lucht. Er wordt duchtig geflirt, de opmerkingen met dubbele bodem zijn schering en inslag en de twee maken veel plezier met elkaar vooraleer ze aan een echte relatie toe komen. En daar wringt precies het schoentje bij Weegschaal en Schorpioen: hun visie op romantiek en relaties is helemaal verschillend. Terwijl de Schorpioen een innige zielsverwantschap nastreeft beschouwt de Weegschaal romantiek eerder als iets luchtigs, vooral in het begin van het daten. Schorpioen vindt dat ergerlijk en kan eventueel zijn interesse in zijn partner verliezen omdat hij vreest dat hij een spelletje met hem speelt dat hij moeilijk te krijgen is.

Mooie momenten

Eens de relatie op de rails staan de tortelduifjes vele mooie momenten te wachten. De seks is fantastisch aangezien het grote libido van Weegschaal aan de verlangens van de seksueel georiënteerde Schorpioen beantwoordt. Daarenboven zijn beiden warme, spirituele en sociale mensen en hebben ze er geen moeite mee zich aan te passen aan de vriendenkring van de partner of nieuwe mensen te leren kennen.

Welke richting?

De toekomst van dit koppel hangt vooral af van de onderlinge stand van de planeten in hun individuele horoscopen. Het kan alle richtingen uitgaan. Toch staan een aantal dingen vast. Het is nu eenmaal zo dat Schorpioen de neiging heeft om de zaken te willen controleren. Hij is bezitterig en jaloers en dat is een probleem voor Weegschaal die zo op zijn vrijheid is gesteld. De emotionele afstandelijkheid van Weegschaal is daarentegen een doorn in het oog van Schorpioen. Maar buiten deze zekerheden valt de toekomst van de combinatie Weegschaal-Schorpioen moeilijk vast te stellen. Met enig geduld en wat inspanningen van beide kanten kunnen deze twee tekens echter voor een sterke en langdurige relatie gaan.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Weegschaal en Schorpioen hebben een aantal werkpunten. In de eerste plaats moet Schorpioen zich weerhouden om Weegschaal onder druk te zetten om een relatie aan te gaan of de relatie te versnellen. Ze moeten hun partner de tijd geven om over een en ander na te denken, want dat is typisch voor de Weegschaal. Anderzijds moet Weegschaal een inspanning doen om zich emotioneel meer te engageren, ook al betekent dat dat hij tegen zijn eigen natuur moet ingaan.
  • Buiten dat moet het koppel ervan overtuigd zijn dat ze zich bij elkaar op hun gemak voelen zodat ze open en bloot en zonder remmingen met elkaar kunnen communiceren. Om dat te bereiken moet Schorpioen van zijn neiging om te domineren afstappen en Weegschaal moet zijn partner een vorm van geborgenheid geven om aan zijn verlangen naar engagement tegemoet te komen. Compromissen sluiten en zich aanpassen aan de ander zijn essentieel voor Weegschaal en Schorpioen om deze relatie te doen werken.

Bekende Weegschaal-Schorpioenkoppels zijn Vivian Leigh (Schorpioen) en Peter Finch (Weegschaal) en Louis Malle (Schorpioen) en Susan Sarandon (Weegschaal).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen?Huisdieren geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen zijn geen gemakkelijke dieren. Ze zijn bezitterig, eisen alle aanda…
Sterrenbeeld Schorpioen (Scorpio)Het sterrenbeeld Schorpioen is een teken uit de astrologie welke geldt voor mensen die geboren zijn van 23 oktober tot e…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Weegschaal en BoogschutterOvereenkomsten tussen Weegschaal en BoogschutterAanvankelijk lijkt een relatie tussen Weegschaal en Boogschutter een prima match, maar problemen zijn niet ver weg. Het…
Twee Maagden in een relatieTwee Maagden in een relatieTwee Maagden samen geeft vuurwerk. Ze vormen een prachtig koppel, maar zullen toch moeten uitkijken voor voorspelbaarhei…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 29-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.