Twee Maagden in een relatie

Twee Maagden in een relatie Twee Maagden samen geeft vuurwerk. Ze vormen een prachtig koppel, maar zullen toch moeten uitkijken voor voorspelbaarheid en verveling.

Mooi paar

Twee Maagden samen zien er schitterend uit. Ze dragen fatsoen hoog in het vaandel, hebben zin voor stijl en streven naar perfectie. Op intiem vlak verloopt alles verbazingwekkend goed zodat ze zich goed in hun vel voelen.

Het karakter van de Maagd

Van nature zijn Maagden heel verlegen en bedeesd, zodat ze zich nooit op de voorgrond plaatsen. Het paar verkiest tijd met elkaar door te brengen in privé boven de glamour en glitter van de wereld rondom hen. Omdat ze een aardeteken zijn, zijn ze van nature rationeel, praktisch en gevoelig. Het koppel vult elkaars persoonlijkheid perfect aan omdat ze de enige zijn die het streven naar perfectie en de kieskeurigheid van de ander kan begrijpen.

Maagd heeft een stabiele persoonlijkheid en een sterke wil die aan koppigheid grenst. Hij is altijd extreem in zijn acties: ofwel doet hij iets ofwel doet hij het niet. Een middenweg bestaat niet voor hem. Dit komt door de planeet Mercurius die dit sterrenteken beheerst. Anderen vinden dat Maagd geobsedeerd wordt door netheid maar toch vind je zijn kamer vaak rommelig.

Moreel sterk

Omdat Maagd zo toegespitst is op perfectie kan hij dagelijkse kibbelpartijtjes makkelijk de baas. Als hij verliefd is loopt hij op hete kolen en neemt hij risico’s. Maagd beschikt over zin voor moraliteit en verkiest de maatschappelijke normen te volgen maar als hij denkt dat iets verkeerd loopt, zal hij de eerste zijn om zijn stem te verheffen. Omdat hij een sterke verantwoordelijk tegenover de maatschappij voelt, besteedt hij te veel tijd en steekt te veel energie in onbelangrijke zaken wat wrevel kan veroorzaken. Het belangrijkste voordeel van een relatie tussen twee Maagden is hun aangeboren begrip voor de behoeften van hun partner.

Tips om tot een nog betere verstandhouding te komen

  • Dit duo is het perfecte paar aangezien ze langdurige trouw, toewijding en een ijzersterk engagement hoog in het vaandel voeren. Toch kunnen er enkele vuurhaardjes ontstaan in de huishouding. Het wordt vervelend en zenuwslopend om onder hetzelfde dak te wonen, want te veel netheid en een obsessie voor propere kamers waar geen enkel spatje vuil zichtbaar mag zijn staat een rustig kabbelend gezinsleven in de weg. Ego’s die elkaar voor de voeten lopen, onenigheid over bepaalde dingen en verschillen in mening kunnen elke dag opduiken. Daarom is een goede communicatie tussen beiden de basis voor een succesvolle relatie, omdat beiden van nature graag kritiek uiten en ze eropuit zijn om hun gelijk te bewijzen. Als de band tussen hen sterk genoeg is, zullen ze elkaar opvattingen respecteren en de relatie gezond houden.
  • Maagd is hypergevoelig met betrekking tot trivialiteiten. De makkelijkste manier om wrevel te voorkomen is ruimte geven aan de ander. Elke relatie is maar werkbaar door wederzijds respect, liefde en vertrouwen. Blijf niet constant aan je partner kleven, maar gun hem ook in privé zijn pleziertjes met zijn vrienden.
  • Voorspelbaarheid is een andere factor die roet in het eten kan gooien van de tortelduifjes. Het beste wat je kan doen is je geheime ik meer op de voorgrond te laten treden en dingen te durven die je partner niet verwacht. Zo zul je een onbreekbare band smeden.

Bekende Maagdenkoppels zijn Leonard Cohen en Rebecca De Mornay, Claudia Schiffer en David Copperfield en Ben Lee en Ione Skye.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Overeenkomsten tussen Maagd en BoogschutterOvereenkomsten tussen Maagd en BoogschutterNiettegenstaande Maagd en Boogschutter het op vele vlakken niet eens zijn en sommige karaktertrekken niet echt compatibe…
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…

Overeenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOvereenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOm tot een hechte relatie te komen zullen Weegschaal en Schorpioen zich op verschillen vlakken aan elkaar moeten aanpass…
Overeenkomsten tussen Maagd en SteenbokOvereenkomsten tussen Maagd en SteenbokMaagd en Steenbok vinden elkaar op vele vlakken en vormen daarom een heel goed paar. Als er - zoals in alle relaties- al…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 28-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.