Overeenkomsten tussen Maagd en Boogschutter

Overeenkomsten tussen Maagd en Boogschutter Niettegenstaande Maagd en Boogschutter het op vele vlakken niet eens zijn en sommige karaktertrekken niet echt compatibel zijn, vormen ze een hecht koppel. De sterke wil om de ander gelukkig te maken dekt de vele verschillen toe.

Tegenover elkaar

Maagd en Boogschutter hebben verschillende opvattingen over het leven. In feite staan ze diametraal tegenover elkaar. De Maagd neemt alles tot op het detail bloedserieus terwijl Boogschutter de dingen op zich af laat komen en wel ziet hoe hij zal reageren. Maagden hebben een specifieke visie op alles terwijl Boogschutter een bredere kijk heeft op het leven en het overzicht bewaart. Beiden zijn ze uitstekende planners en kunnen op dat vlak goed met elkaar overweg omdat er geen reden tot dispuut bestaat.

Met elkaar

De twee sterrentekens willen alle uitdagingen in het leven aangaan en ze intens beleven. Maagden doen dat op een trage en bezadigde manier terwijl Boogschutter ongeduldig is en graag heeft dat de dingen vooruitgaan. Het grote voordeel van beiden is dat zowel Maagd als Boogschutter ten allen tijde bereid zijn om bij te sturen en samen te werken. Ze zijn gul naar elkaar toe en doen er alles aan om de ander het naar de zin te maken. Beide sterrentekens zijn vervuld van zichzelf, hebben zelfvertrouwen en waardigheid. Daardoor kunnen ze goed met elkaar opschieten en voelen ze zich verbonden.

Boogschutter heeft het hart op de tong, is flamboyant en extravert. Hij vindt het fijn te experimenteren en is uitermate avontuurlijk ingesteld. Maagd daarentegen is introvert en houdt zich op de vlakte. Hij kan zich vergenoegen met handjes vasthouden in het openbaar terwijl Boogschutter veel verder kan gaan en zelfs bepaalde grenzen kan overschrijden. Boogschutter is passioneel en Maagd eerder teruggetrokken. Ze vormen een opwindend koppel dat bereid is om opwindende dingen samen te doen.

De liefde verenigt

Aan de behoefte van Maagd om zich op te sluiten wordt door Boogschutter met zijn overdaad aan liefde voldaan. Een Maagd heeft zijn grenzen, terwijl Boogschutter niet getemd kan worden en onafhankelijk handelt. Beide partners geven veel liefde en zijn bezorgd om de ander en ze doen hun uiterste best om aan de verwachtingen van de ander tegemoet te komen. De twee hebben tact te over en vechten voor een relatie. Ze kunnen elke uitdaging aan en elk probleem oplossen. Een Maagd en een Boogschutter hebben conflicten maar kunnen het niet zonder elkaar stellen. Ze zijn een goed op elkaar afgesteld duo dankzij de liefde en genegenheid die ze voor elkaar koesteren.

Hoe ze tot een goede verstandhouding komen

Deze twee sterrentekens zijn complete tegenpolen qua karakter en levensstijl. Maagd is geduldig, gereserveerd en introvert terwijl Boogschutter hartelijk is en van feestjes en grote evenementen houdt. Hun tegengestelde persoonlijkheid kan problemen veroorzaken inzake levensstijl. Daarenboven heeft Boogschutter een dominante natuur en houdt Maagd er ook van de zaken te controleren wat tot grote conflicten kan leiden.

Maagd steekt veel energie in het plannen van dingen, terwijl Boogschutter de dingen neemt zoals ze op hem afkomen. Het is niet makkelijk voor deze twee om samen te werken omdat ze beiden veeleisend zijn en de controle willen houden. Maagd kan niet zo goed overweg met de vrijpostigheid van Boogschutter en laatstgenoemde vindt dat niet zo fijn. Boogschutter is een vuurteken en daarom heeft hij veel problemen met het aardteken Maagd.

Toch zijn deze twee sterrentekens het typevoorbeeld van begrip en zelfopoffering. Ze kunnen alles opgeven voor elkaar om hun partner gelukkig te maken. Hun tegengestelde natuur is de reden waarom ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Het zijn precies de conflicten die hun liefde doen spetteren en spatten. Boogschutter neemt het voortouw voor de intensiteit van de relatie. Het liefdesleven met een Maagd verloopt gezapig en zonder te veel herrie. De eenvoud van de Maagd trekt Boogschutter aan en ze vormen een hecht en stabiel koppel.

Bekende Maagd-Boogschutterkoppels zijn Jay Z (Boogschutter) en Beyonce (Maagd), Annie Lennox (Boogschutter) en Dave Stewart (Maagd) en Sophia Loren (Maagd) en Carlo Ponti (Boogschutter).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is jouw Ascendant? Zoek het hier op ! Iedereen weet wel wat zijn sterrenbeeld of zonneteken is, maar welke ascendant…

Overeenkomsten tussen Maagd en SteenbokOvereenkomsten tussen Maagd en SteenbokMaagd en Steenbok vinden elkaar op vele vlakken en vormen daarom een heel goed paar. Als er - zoals in alle relaties- al…
Twee Leeuwen in een relatieTwee Leeuwen in een relatieTwee Leeuwen samen geeft veel vuurwerk, maar dat kan twee richtingen uitgaan: ze kunnen een schitterend en evenwichtige…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 26-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.