Overeenkomsten tussen Boogschutter en Vissen

Overeenkomsten tussen Boogschutter en Vissen Hoewel de verschillen tussen Boogschutter en Vissen aanzienlijk zijn, betekent dat niet dat er geen relatie tussen beiden mogelijk is. Een beetje goede wil en diepe genegenheid voor elkaar kan bergen verzetten.

Verschillende aard

Boogschutter en Vissen zijn op romantisch vlak twee verschillende, grillige en aparte persoonlijkheden. Zowel Boogschutter als Vissen hebben een positieve ingesteldheid en als ze elkaar ontmoeten zijn ze bereid een nieuwe wereld vol romantische momenten te betreden. Boogschutter vindt het fijn zonder omwegen met zijn partner te beginnen flirten, waarop Vissen beduusd reageert omdat hij zon directe romantische aanpak niet verwacht.

De vriendelijkheid van Boogschutter schept vertrouwen bij Vissen en helpt hem om zich spontaner te gaan gedragen en een actieve bijdrage te leveren aan het flirten. Elkaar beter leren kennen via afspraakjes kan beide partners charmeren als ze zich beiden volledig openstellen voor romantiek.

Boogschutter is een doenertype. Zijn directheid valt moeilijk bij Vissen hetgeen de vlotheid uit hun relatie haalt. Als Boogschutter zin heeft om de bloemetjes buiten te zetten en plezier te maken, reageert Vissen daar iets of wat onwennig op omdat hij een meer teruggetrokken type is.

Boogschutter heeft een overschot aan energie en door dat dynamische karakter voelt hij zich aangetrokken tot experimenteren en allerlei dingen uit te proberen, terwijl Vissen zijn ervaringen rustig laat bezinken en ze analyseert.

Sociale tekens

Toch zijn beide sterrentekens sociaal van aard, hoewel Boogschutter extraverter is. Vissen heeft een aantal zeer goede vrienden terwijl Boogschutters vriendenkring uitgebreid is en hij van de een naar de ander fladdert. Als de overeenkomstige elementen van de twee tekens, te weten de maan, Mars en Venus elkaar in evenwicht houden, kan de aantrekking tussen Boogschutter en Vissen tot een langdurige relatie leiden.

Aandachtspunten

Een liefdesrelatie tussen Boogschutter en Vissen kan een succes worden als ze serieuze inspanningen leveren om elkaar goed te begrijpen en elkaars verschillende persoonlijkheid te aanvaarden. De extreme vriendelijkheid van Boogschutter kan Vissen onzeker maken. Anderzijds kan Boogschutter zijn interesse verliezen als hij vindt dat dat Vissen emotioneel te veel van hem vraagt.

Boogschutter wenst een liefderijke maar vooral open en dynamische relatie. Vissen is een passiever type en voelt zich soms wat onwennig bij de onrustige natuur van Boogschutter. Boogschutter is voortdurend in beweging omdat hij zijn teveel aan energie kwijt wil hetgeen Vissen bij momenten kan irriteren.

Omdat Vissen van nature uit heel emotioneel en gevoelig is kan hij zich gekwetst voelen door de ongezouten en brutale opmerkingen van Boogschutter. Toch is het Boogschutter zijn bedoeling niet om zijn partner gewild te kwetsen. De combinatie tussen Boogschutter en Vissen is onderhevig aan schommelingen omdat ze niet direct compatibele tekens zijn.

Toch zijn er succesvolle relaties tussen Boogschutter en Vissen mogelijk. Enkele bekende koppels zijn er het sprekende voorbeeld van: Martin Scorcese (Boogschutter) en Julia Cameron (Vissen), Sharon Stone (Vissen) en Gary Shandling (Boogschutter).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Overeenkomsten tussen Boogschutter en WatermanOvereenkomsten tussen Boogschutter en WatermanBoogschutter en Waterman vormen op het eerste gezicht het perfecte koppel omdat ze zo wonderwel overeenkomen. Net dat is…

Overeenkomsten tussen Steenbok en VissenOvereenkomsten tussen Steenbok en VissenEen relatie tussen Steenbok en Vissen is geen evidentie omdat ze fel met elkaar contrasteren, maar ze kunnen wel een per…
Overeenkomsten tussen Schorpioen en VissenOvereenkomsten tussen Schorpioen en VissenAls perfectie bestaat, dan is dat het geval met Schorpioen en Vissen. De twee zijn voor elkaar gemaakt en er moet al een…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 06-06-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.