Overeenkomsten tussen Boogschutter en Waterman

Overeenkomsten tussen Boogschutter en Waterman Boogschutter en Waterman vormen op het eerste gezicht het perfecte koppel omdat ze zo wonderwel overeenkomen. Net dat is de zwakke plek van de relatie waaraan ze best aandacht besteden willen ze het tot het eind blijven uitzingen.

Een opwindende relatie

Een relatie tussen Boogschutter en Waterman wordt gekenmerkt door vlotheid en open van geest hetgeen typisch is voor de persoonlijkheid van de twee sterrentekens. Beiden zijn extravert, avontuurlijk en goedhartig. Er is een direct contact steunend op wederzijds begrip voor elkaars behoeftes en noden. Ze kunnen over veel discussiëren en samen veel ontdekken en hebben beiden een verfijnde smaak met betrekking tot hun interesses en vrijdetijdsactiviteiten. Boogschutter en Waterman hebben nooit een tekort aan gespreksonderwerpen en weten steeds perfect wat te doen. Van grote ego’s is geen sprake, jaloezie of bezitsdrang is hun vreemd omdat ze beiden dezelfde levensvisie hebben en afstand kunnen nemen van negatieve gevoelens.

Voor dit koppel is seks een opwindende en verslavende ervaring. Beiden houden ze ervan om vanalles uit te proberen aangezien Waterman van nature uit avontuurlijk is ingesteld en Boogschutter altijd in is voor iets nieuws.

Het perfecte stel?

Als stel staan ze bij anderen bekend als partybeesten en heerlijke gastheren en -vrouwen. In feit is deze overeenstemming met betrekking tot het ‘socialiseren’ een prachtig aanvulling van de liefde die ze voor elkaar voelen. Je kunt ze beschouwen als visionair met grootse plannen in het achterhoofd met de bedoeling van de wereld een betere plaats te maken. Als romantische partners voelen ze elkaars behoeftes en prioriteiten tot in de perfectie aan.

Zo lijkt alles rozengeur en maneschijn tussen Boogschutter en Waterman, maar dat is niet helemaal het geval. De stabiliteit en lange levensduur van hun relatie is er tevens de achilleshiel van. Naarmate het comfort binnen hun relatie versterkt wordt bestaat het gevaar dat de interesse in de ander langzaamaan verdwijnt, waardoor ze andere uitdagingen willen aangaan om hun behoeftes te bevredigen. Aldus komt er ofwel in gezamenlijk overleg een einde aan hun verhouding of door ontrouw van een van de partners.

Zo zien we dat een relatie tussen Boogschutter en Waterman een prima zaak is, maar er is een aanzienlijke kans dat ze op de klippen loopt.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Voor Boogschutter en Waterman is het van levensbelang om hun houding te blijven evalueren, hetgeen in wezen tegen hun natuur ingaat, om de relatie op termijn te kunnen blijven aanhouden. Het grote probleem in de verhouding is dat de ongedwongen manier waarop ze met elkaar omgaan kan leiden tot gewenning zonder dat ze zich daarvan rekenschap geven. Daarom is het belangrijk dat ze zich beiden bewust zijn welke richting ze als koppel uitgaan en hoe de toekomst er zal uitzien. Hetgeen ze ervaren en beleven als stel dienen ze duidelijk aan elkaar te vertellen om zo tot een gezamenlijk strategie te komen hoe de relatie verder moet evolueren.
  • Om voor de uiteindelijke overlevingstest te kunnen slagen moeten zowel Boogschutter als Waterman hun twijfel om meer impact te hebben op het leven van de partner trachten te overwinnen en zich beter inzetten voor het welzijn van de ander. Dit kan enkel hun band verstevigen en mogelijk een diepere emotionele en geestelijke betrokkenheid opwekken.
  • Opdat de relatie tussen Boogschutter en Waterman compleet succesvol wordt, moeten ze zich ervan bewust zijn dat de interesse voor de ander niet sowieso aanwezig is. Ze moeten aan hun relatie werken en er meer tijd en aandacht aan besteden zodat ze tot het einde draagt.

Bekende Boogschutter-Waterman koppels: Brad Pitt (Boogschutter) en Jennifer Anniston (Waterman) en Britney Spears (Boogschutter) en Justin Timberlake (Waterman).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Waterman (Aquarius)Wanneer je twee Watermannen met elkaar vergelijkt, zal je waarschijnlijk grote verschillen zien. De Waterman of Aquarius…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Het sterrenbeeld Leeuw past het best bij de sterrenbeelden Boogschutter, Ram en Tweelingen. De Leeuw heeft iemand nodig…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…

Overeenkomsten tussen Steenbok en WatermanOvereenkomsten tussen Steenbok en WatermanSteenbok en Waterman zijn niet elkaars droompartner, maar mits ze wat goede wil en begrip voor elkaar kunnen opbrengen h…
Overeenkomsten tussen Schorpioen en WatermanOvereenkomsten tussen Schorpioen en WatermanSchorpioen en Waterman zijn zuiver afgelijnde sterrentekens: Schorpioen is een zuiver waterteken en Waterman een duideli…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 22-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.