Overeenkomsten tussen Tweelingen en Kreeft

Overeenkomsten tussen Tweelingen en Kreeft Tweelingen en Kreeft zijn door hun verschillende persoonlijkheid niet het ideale koppel, maar als het klikt kunnen ze tot een mooie, veelkleurige relatie komen.

Een creatieve combinatie

Tweelingen en Kreeft vullen elkaar in die mate aan dat ze als het ware een creatief landschap vormen zoals de zee of de hemel. Tweelingen is open van geest en past zich makkelijk aan aan tal van situaties. Deze eigenschappen kan Tweelingen helpen om een nieuwe wereld, andere contacten, andere opvattingen en ideeën bij Kreeft te introduceren. Aangezien Kreeft een gevoelige en toegewijde persoonlijkheid bezit kan hij op zijn beurt Tweelingen helpen om stabiliteit in zijn huiselijk leven te brengen. Toch moeten ze oppassen voor het venijn van jaloezie alsook voor een zeker escapisme.

Tegenstellingen

Kreeft kan zich tekortgedaan voelen omdat Tweelingen meer interesse betoont in anderen en op het vlak van gevoelsgebonden zaken vrij koel reageert. Vandaar dat Kreeft de neiging heeft om zijn partner te manipuleren om de nodige aandacht en geruststelling te verkrijgen. Anders voelt hij zich te onzeker. Tweelingen kan zich niet zo lekker voelen bij de behoefte aan geruststelling van Kreeft en zijn gebrek aan directheid. Hij kan zelfs op de vlucht slaan om meer ruimte te creëren en afstand te nemen. Beide partners moeten oppassen om elkaars gevoelens niet te kwetsen. Het is belangrijk dat ze loyaal, warm en toegewijd zijn tegenover elkaar.

Kreeft en Tweelingen hebben niet al te veel dingen gemeenschappelijk en door hun tegenstellingen vullen deze zonnetekens elkaar juist goed aan. Kreeft is altijd bereid om Tweelingen in de watten te leggen, zeker als hij thuiskomt na een hectische dag. Tweelingen blaast een verfrissende wind en zorgt voor een flinke dosis gebabbel in het leven van Kreeft. Kreeft is emotioneel terwijl Tweelingen vrij luchtig over alles heenstapt. Terwijl een Kreeft gelooft in actie, houdt Tweelingen het eerder bij simpele woorden. Het vernuft, de geestigheid en de humor van Tweelingen spreekt Kreeft sterk aan. Hierdoor vormen ze een sterk koppel.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Complex maar ook als een vulkaan, dat zijn de termen die uitdrukken wat er tussen Tweelingen en Kreeft gaande is. Tweelingen doet er goed aan om zijn emoties af te bakenen en duidelijker tot uiting te brengen wat eigenlijk ingaat tegen zijn oppervlakkige natuur. Anderzijds moet Kreeft proberen gevoelens van jaloezie te begrijpen. Tweelingen en Kreeft moeten van elkaars fouten leren als ze een stabiele en sterke relatie willen opbouwen. Deze twee tekens kunnen slechts een gelukkig huwelijk aangaan als ze kunnen omgaan met hun onderlinge verschillen.
  • De compatibiliteit tussen Tweelingen en Kreeft kan ondermijnd worden door de achterdochtige aard van Kreeft. Die kan uitmonden in onnodig gekibbel en geruzie en de uitleg van Tweelingen zal er op zulke ogenblikken niet toe doen. Tweelingen kan daarna zonder probleem de draad weer opnemen, maar bij Kreeft laat dit sporen na zodat het beter is dat hij deze negatieve neiging achterwege laat om de rust in de relatie te behouden.
  • Als Tweelingen zijn wijsheid gebruikt om Kreeft te kalmeren en Kreeft leert het wispelturige karakter van Tweelingen te aanvaarden, komt alles dik in orde en kunnen ze een verbazend mooi koppel worden.

Bekende Tweelingen-Kreeftkoppels zijn Tom Cruise (Kreeft) en Nicole Kidman (Tweelingen), Erich Maria Remarque (Kreeft) en Paulette Goddard (Tweelingen) en Ginger Rogers (Kreeft) en Jacques Bergerac (Tweelingen).

Lees verder

© 2013 - 2020 Vosje, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Kreeft (Cancer)De Kreeft is een sterrenbeeld in de astrologie dat geldt voor mensen die geboren zijn van 21 juni tot en met 22 juli. De…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Kreeft?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Kreeft?Kreeft-huisdieren zijn makkelijk om te verzorgen. Het zijn heel trouwe en aanhankelijke dieren die niet liever als in jo…

Overeenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwOvereenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwHoewel Leeuw wat in zijn maag zit met de onafhankelijkheid van Tweelingen ziet hij een relatie met Tweelingen wel zitten…
Twee Stieren in een relatieTwee Stieren in een relatieTwee Stieren die met elkaar optrekken hebben veel gemeen en kunnen een prachtig koppel vormen. Toch moeten ze hun aangeb…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu

Reageer op het artikel "Overeenkomsten tussen Tweelingen en Kreeft"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Vosje
Gepubliceerd: 08-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Special: Tweelingen
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!