Overeenkomsten tussen Tweelingen en Weegschaal

Overeenkomsten tussen Tweelingen en Weegschaal Sommige sterrentekens zijn als het ware voor elkaar voorbestemd. Dit is zeker het geval voor Tweelingen en Weegschaal. Zoals bij alle koppels kunnen er problemen opduiken, maar als ze goed met elkaar communiceren mag dat geen invloed hebben op hun relatie.

Een sprookje

Het leven is mooi als deze twee van amusement houdende en avontuurlijk ingestelde zielen in elkaars gezelschap vertoeven. Ze delen een heleboel gemeenschappelijke interesses zoals uitstappen en vakanties. Noem maar op en ze zullen direct enthousiast reageren, want actie, opwinding en gewaagde ondernemingen maken deel uit van hun persoonlijkheid! De meest positieve aspecten van hun relatie zijn vertrouwen en toewijding. Dit is een sprookje met een gelukkig einde en een band vol liefde en passie die eeuwig duurt.

Tweelingen

Constant in voor iets leuks draait alles rond Tweelingen die opgewekt en uitbundig is en altijd goede punten scoort bij collega’s en superieuren. Toch is het moeilijk om te weten wat er zich in Tweelingen zijn hoofd afspeelt, want zelf is hij nooit zeker van iets. Tweelingen heeft twee gezichten, een gespleten persoonlijkheid als het ware zoals je in de afbeelding van het sterrenbeeld kunt zien. Soms wordt hij voorgesteld als een mysterieuze persoon maar naïef is hij allerminst.

Weegschaal

Een Weegschaal engageert zich makkelijk en heeft een innemende persoonlijkheid, waardoor hij op sociale evenementen een perfecte gastheer of -vrouw is. Zijn behoefte aan aandacht vloeit voort uit zijn aantrekkelijke persoonlijkheid. Het positieve aan een Weegschaal is dat hij nooit bezitterig of jaloers wordt. Daardoor is hij een vertrouwenwekkende minnaar.

Een Weegschaal voelt zich veilig in het gezelschap van Tweelingen en in ruil verschaft Tweelingen zijn betere helft een mengeling van emoties. Samen creëren ze iets magisch. De passie en het enthousiasme ebt nooit weg. Cupido heeft zijn tenten voorgoed opgeslagen bij dit luchtteken.

De verleidingen van Tweelingen

Op fysiek vlak kan Tweelingen geneigd zijn om een scheve schaats te rijden omdat hij altijd nieuwe dingen zoekt en iets nieuws wil beleven. Tweelingen zoekt de spanning en het riskante op om blijvend gestimuleerd te worden terwijl Weegschaal er alles wil aan doen om een relatie te doen slagen, omdat hij naar stabiliteit zoekt.

Tips voor een betere verstandhouding

Je tijd doorbrengen met je partner is positief, maar té veel tijd met hem doorbrengen is te vermijden. Iedereen moet tijd voor zichzelf kunnen uittrekken, zodat je de kwaliteit en sterkte van je relatie kunt testen. Snel leven kan je angstig maken en ergeren. Doe het daarom rustig aan! Begrip en een positieve houding tegenover je partner kan jullie helpen om te gaan met kleine probleempjes die in het leven van alledag kunnen opduiken.

De ander zijn bezorgdheid uiten als er onenigheid ontstaat of conflicten opdagen ligt niet in de aard van Weegschaal noch Tweelingen. Je woede of wrevel onderdrukken leidt tot frustraties. Het is altijd te verkiezen om je gemoed op het gepaste moment te luchten aan je partner. Bij problemen of belangrijke beslissingen die moeten genomen worden mag dit koppel niet vergeten dat ze goed met elkaar moeten communiceren en dat het afwentelen van verantwoordelijkheid zware gevolgen kan hebben. Ga rustig zitten en praat het uit. Dit mag niet moeilijk zijn vermits beiden rationele personen zijn. Alles valt automatisch in zijn plooi als de twee hebben besloten vrij en openlijk met elkaar om te gaan.

Bekende Tweelingen-Weegschaalkoppels zijn Paul McCartney (Tweelingen) en Linda Eastman (Weegschaal), Arthur Miller (Weeegschaal) en Marilyn Monroe (Tweelingen) en Lyndsay Buckingham (Weegschaal) en Stevie Nicks (Tweelingen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Welk sterrenbeeld past het best bij de Weegschaal?Personen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben op relatievlak nood aan rustige activiteiten en intellectuele uitdaging.…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Weegschaal (Libra)Het sterrenbeeld Weegschaal is een teken in de astrologie dat geleid wordt door een oerdrang naar liefde en relatie, en…

Overeenkomsten tussen Tweelingen en SchorpioenOvereenkomsten tussen Tweelingen en SchorpioenDe relatie tussen Tweelingen en Schorpioen is zoals lucht die zich mengt met water. Ze zijn elkaars volledige tegenpolen…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en MaagdOvereenkomsten tussen Tweelingen en MaagdEen spetterende relatie tussen Tweelingen en Maagd zit er niet in omdat deze twee sterrentekens volkomen tegengesteld aa…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 10-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.