Overeenkomsten tussen Tweelingen en Maagd

Overeenkomsten tussen Tweelingen en Maagd Een spetterende relatie tussen Tweelingen en Maagd zit er niet in omdat deze twee sterrentekens volkomen tegengesteld aan elkaar zijn. Respect en begrip voor elkaar kunnen toch een basis zijn voor een goedlopende relatie.

Goede communicatie

Tweelingen en Maagd zijn niet de ideale combinatie omdat ze verschillend omgaan met mensen om zich heen. Hoewel beide partners op intellectueel vlak goed met elkaar communiceren daar ze alletwee nieuwe dingen willen ontdekken, verschillen hun interesses fundamenteel. Terwijl Tweelingen een opgeruimde en luchthartige persoon is die zich vergenoegt met een beetje over vanalles te weten, reiken de ambities van Maagd verder, want hij wil over alles meer weten dan de gemiddelde burger. Als ze elkaar voor het eerst ontmoeten zal het lijken of ze goed met elkaar over de baan kunnen, maar als ze elkaar beter leren kennen zal dat gevoel verdwijnen.

Duidelijke verschillen

Als ze een relatie met elkaar aangaan blijkt dat ze seksueel op dezelfde lijn zitten en dat hun fysieke aantrekkingskracht nooit vermindert. Buiten de slaapkamer stellen zich echter wél problemen. Tweelingen besteedt niet veel aandacht aan details hetgeen Maagd het gevoel geeft dat de kennis van zijn partner eerder oppervlakkig is. De aandachtige Tweelingen merkt de ingehouden kritiek van Maagd makkelijk op en kan deze niet appreciëren omdat ze ongegrond en te overhaast is.

De overeenkomsten tussen deze twee sterrentekens zijn eerder beperkt wegens hun verschillende kijk op het leven. Terwijl Tweelingen graag dingen ontdekt, op het moment zelf dingen beslist en doet, geeft Maagd de voorkeur aan stabiliteit, geplande activiteiten en een gezellig gezinsleven.

Deze uiteenlopende opvattingen maken dat Tweelingen Maagd eerder ziet als een saaie persoon en Maagd Tweelingen als een ongeorganiseerde, impulsieve dwaas. Op basis hiervan mag je besluiten dat een relatie tussen Tweelingen en Maagd altijd op een sisser zal uitdraaien als er geen inspanningen worden geleverd. Toch kan er een lange relatie uit voortvloeien als beide partners besluiten iets aan hun verschillen te doen en water in de wijn te doen.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Tweelingen en Maagd moeten werken aan verschillende aspecten. Om te beginnen moeten ze aanvaarden dat ze volkomen verschillend zijn van elkaar met persoonlijkheden en gedragingen die nauwelijks te verzoenen zijn. Ze moeten deze verschillen respecteren en ervoor zorgen dat ze elkaar niet proberen te veranderen. Maagd moet vermijden minachtende kritiek te spuien terwijl Tweelingen met de goed uitgewerkte strategieën van zijn partner rekening moet houden. Als beide partners proberen van elkaar te leren in plaats van hun energie te steken in het bekvechten, kan hun relatie een toekomst hebben.
  • Omdat compatibiliteit tussen Tweelingen en Maagd niet voor de hand ligt moeten beiden hun tijd en energie steken in het gladstrijken van de plooien. Belangrijk is daarom dat ze hun gevoelens tegenover elkaar open en bloot op tafel gooien en er rustig over discussiëren. Als ze voldoende inspanningen leveren en respect voor elkaar kunnen opbrengen kan een relatie succesvol zijn.

Bekende Tweelingen-Maagdkoppels zijn Hugh Grant (Maagd) en Elizabeth Hurley (Tweelingen), Helena Bonham Carter (Tweelingen) en Tim Burton (Maagd) en David Arquette (Maagd) en Courteney Cox (Tweelingen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld Maagd (Virgo)Het sterrenbeeld Maagd is van toepassing op mensen die geboren zijn van 23 augustus tot en met 22 september. De Latijnse…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Tweelingen (Gemini)De Tweelingen is een sterrenbeeld in de astrologie dat een echte kletskous is. Dit teken in de dierenriem heeft de neigi…

Overeenkomsten tussen Tweelingen en WeegschaalOvereenkomsten tussen Tweelingen en WeegschaalSommige sterrentekens zijn als het ware voor elkaar voorbestemd. Dit is zeker het geval voor Tweelingen en Weegschaal. Z…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwOvereenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwHoewel Leeuw wat in zijn maag zit met de onafhankelijkheid van Tweelingen ziet hij een relatie met Tweelingen wel zitten…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 09-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.