Overeenkomsten tussen Tweelingen en Boogschutter

Overeenkomsten tussen Tweelingen en Boogschutter Hoewel ze als tegenpolen geboekstaafd staan, vullen Tweelingen en Boogschutter elkaar goed aan. Hun relatie kan evolueren tot een sprookjeshuwelijk.

Prima verstandhouding

Tweelingen en Boogschutter komen uitzonderlijk goed met elkaar overeen omdat ze beiden flexibel zijn en een opgewekte persoonlijkheid hebben Ze hebben gelijkaardige karaktertrekken zoals een humoristische ingesteldheid, helderheid van geest en de vaardigheid om de schaduwkanten van het leven handig op te vangen. Terwijl Tweelingen een levende databank van ideeën is, is zijn tegenhanger Boogschutter een zoeker naar talrijke en leerrijke levenservaringen.

Als koppel bewegen Tweelingen en Boogschutter zich snel vooruit en profiteren maximaal van alle mogelijke avonturen die op hun weg komen en nemen die zoals ze zich aanbieden. Boogschutter zal een energieker aanpak op het vlak van lichamelijke intimiteit tentoonspreiden dan zijn Tweelingenpartner, maar beiden zijn ze uitermate flexibel in de slaapkamer. Hun relatie lijkt wel een sprookje en kan niet anders dan veelbelovend voor de toekomst want voor beiden is elke dag een nieuwe uitdaging hetgeen hun liefde fris en levendig houdt.

Tegenpolen

In de dierenriem staan deze twee sterrentekens aan verschillende uiteindes en zoals het gezegde zegt: tegenpolen trekken elkaar aan. Tweelingen en Boogschutter geloven in het geven van ruimte aan hun partner en ze beseffen goed dat ze niet te plakkerig mogen zijn en de ander dingen te laten doen die hij niet wil. Beide partners laten elkaar voldoende vrijheid en als een van beiden beslist om de relatie stop te zetten zullen ze dit filosofisch opvatten. Ze kunnen vaak uit elkaar gaan maar even vaak de relatie weer opnemen. Zo breeddenkend zijn ze wel.

Communicatie

Tweelingen wordt algemeen beschouwd als een persoon die over sterke communicatievaardigheden beschikt. Bij Boogschutter ligt dat anders: hij helt meer over naar de filosofie en heeft een weg gezocht naar de diepste inzichten van het leven. Precies dit verschil in geestesgesteldheid is de sleutel tot een succesrijke relatie.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Een relatie tussen Tweelingen en Boogschutter is doorgaans harmonieus, maar beiden moeten zich meer toespitsen op simpele dingen om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Er kan zich een groot probleem stellen als beide partners in verschillende richtingen kijken. Doorgaans is de Boogschutter meer bezig met zijn toekomst en gelooft in een gestage evolutie van de mens gedurende zijn leven. Het groeiproces van Tweelingen is evenwel niet lineair wat door zijn Boogschutterpartner als een verbrokkelde en chaotische aanpak wordt beschouwd.
  • Boogschutter heeft de kracht om Tweelingen te leren zich beter te focussen zodat hij meer wijsheid opdoet. Anderzijds voorkomt Tweelingen dat Boogschutter te dogmatisch wordt door hem de andere kant van de medaille te tonen. Tweelingen en Boogschutter zijn goede vrienden vooraleer ze een koppel worden, wat hen helpt om elkaar te begrijpen als ze in een lastige periode verzeild geraken als ze nog niet in relatie zijn.
  • De combinatie Tweelingen-Boogschutter biedt uitzicht op een langdurige relatie met interessante verwezenlijkingen, fascinerende ervaringen, liefde, harmonie en vrede op alle vlakken. Ze hebben de middelen om elkaar aan te vullen en elkaars tekortkomingen op te vangen zodat ze in harmonie verder kunnen leven.

Bekende Tweelingen-Boogschutterkoppels zijn Angelina Jolie (Tweelingen) en Brad Pitt (Boogschutter), Marilyn Monroe (Tweelingen) en Joe DiMaggio (Boogschutter) en Gael Garcia Bernai (Boogschutter) en Natalie Portman (Tweelingen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Het sterrenbeeld Leeuw past het best bij de sterrenbeelden Boogschutter, Ram en Tweelingen. De Leeuw heeft iemand nodig…

Overeenkomsten tussen Tweelingen en SteenbokOvereenkomsten tussen Tweelingen en SteenbokAls Tweelingen en Steenbok een relatie aangaan ontstaat er een vulkanische uitbarsting, niet vanwege het vuur en de pass…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en SchorpioenOvereenkomsten tussen Tweelingen en SchorpioenDe relatie tussen Tweelingen en Schorpioen is zoals lucht die zich mengt met water. Ze zijn elkaars volledige tegenpolen…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 12-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.