Overeenkomsten tussen Kreeft en Leeuw

Overeenkomsten tussen Kreeft en Leeuw Kreeft en Leeuw kunnen prima met elkaar over de baan en lijken onafscheidelijk. Alles is koek en ei zolang Leeuw de relatie niet te veel wil domineren. Als Leeuw Kreeft in de hoek drumt is er storm op komst.

Opwinding troef

Het waterteken Kreeft heeft een opwindende relatie met het vuurteken Leeuw. Hun relatie wordt gekenmerkt door amusement en opwinding. Beiden zijn ongeneeslijk romantisch en op zoek naar een langdurige relatie. Leeuw en Kreeft bevinden zich naast elkaar op de dierenriem en hebben dus een heleboel eigenschappen gemeen. Beiden vinden ze het fijn hun liefde aan de ander te tonen en elkaar af en toe cadeautjes of attenties te geven die variëren van kleine souvenirs tot extravagante dingen. Kreeft is bijzonder geduldig in tegenstelling tot Leeuw en neemt de verantwoordelijkheid op zich om de relatie hartelijk en vlot te houden. Leeuw houdt ervan om zijn liefde en genegenheid open en bloot te tonen. In tegenstelling tot Kreeft is hij een buitenmens en avontuurlijk.

Leeuw bezorgt de relatie opwindende momenten. Vakanties en speciale gelegenheden zijn onvergetelijke momenten in hun relatie. Omdat ze allebei romantisch en inventief zijn doen ze hun uiterste best om de ander te verrassen met speciale arrangementen. Het is hun manier om hun liefde te betuigen en hun romantische kant in de verf te zetten.

Onafscheidelijk

Het liefdesleven van Leeuw en Kreeft is gevuld met fysieke en emotionele intimiteit. Ze vinden het fijn om elkaar de hele tijd te knuffelen en te vertroetelen, elkaar passioneel te kussen en vaak te vrijen. De twee zijn eerlijk en open tegenover elkaar en kunnen niet zonder elkaar. Je zult ze altijd samen aantreffen. Leeuw heeft een flamboyante persoonlijkheid terwijl Kreeft iets meer teruggetrokken en verlegen is en eigenlijk liever de intimiteit privé opzoekt. Dit is een paar vol verrassingen dat het fijn vindt elkaar de hele tijd ondersteboven te halen.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Kreeft en Leeuw zijn tegengestelde tekens op de astrologische kaart. Kreeft is een waterteken en Leeuw een vuurteken. Toch blijven de conflicten eerder beperkt. Een Kreeft is een beetje onzeker over zichzelf. Hij moet af en toe gerustgesteld worden en zich veilig voelen. Een Leeuw kan bij momenten arrogant en wreed uit de hoek komen zodat de Kreeft zin heeft in een hoekje te kruipen en zich minderwaardig voelt. Kreeften zijn overgevoelig en kunnen makkelijk gekwetst worden door de minachtende houding van Leeuw. Leeuw heeft het in zich om zijn partner dan op te fleuren maar hij vindt het niet leuk om dat te vaak te moeten doen.
  • Beide tekens hebben een verschillende opvatting hoe om te gaan met attenties en emoties. Een Leeuw is extravert en neemt geen blad voor de mond, terwijl een Kreeft eerder verlegen is en altijd hengelt naar de goedkeuring en een geruststellend woord van de Leeuw. Leeuwen geven graag geld uit terwijl Kreeft meer de knip op de portemonnee houdt. Daar voelen ze zich beiden ongemakkelijk bij. Deze problemen kunnen uit de hand lopen als Leeuw zijn arrogantie niet binnen de perken houdt.
  • Een Leeuw moet meer bezorgd zijn om zijn Kreeftpartner en rekening houden met diens behoefte aan veiligheid en gezelschap. Kreeft van zijn kant moet geduldiger zijn tegenover Leeuw en hem de tijd gunnen om zich aan te passen aan zijn kalmere natuur.

Bekende Kreeft-Leeuwkoppels zijn Sylvester Stallone (Kreeft) en Jennifer Flavin (Leeuw), Courtney Love (Kreeft) en Edward Norton (Leeuw) en Emmanuelle Seigner (Kreeft) en Roman Polanski (Leeuw).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is jouw Ascendant? Zoek het hier op ! Iedereen weet wel wat zijn sterrenbeeld of zonneteken is, maar welke ascendant…
Sterrenbeeld Kreeft (Cancer)De Kreeft is een sterrenbeeld in de astrologie dat geldt voor mensen die geboren zijn van 21 juni tot en met 22 juli. De…

Overeenkomsten tussen Kreeft en MaagdOvereenkomsten tussen Kreeft en MaagdEen Kreeft en een Maagd vormen samen een van de best overeenkomende koppels. Ze beleven de liefde van hun leven zonder a…
Twee Tweelingen in een relatieTwee Tweelingen in een relatieTwee Tweelingen in een relatie lijkt op het eerste gezicht een vlotte combinatie, maar vergis u niet: omdat beiden zo eg…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 13-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.