Twee Tweelingen in een relatie

Twee Tweelingen in een relatie Twee Tweelingen in een relatie lijkt op het eerste gezicht een vlotte combinatie, maar vergis u niet: omdat beiden zo egocentrisch zijn kunnen ze ook heel hard botsen. Toch kan het een goede combinatie worden als ze hun talent op de juiste manier gebruiken.

Praten praten praten

Als twee Tweelingen het met elkaar aanleggen kan dat vlot maar ook gespannen verlopen. Tweelingen zijn extreem individueel ingestelde persoonlijkheden en worden beschouwd als getalenteerd en vindingrijk. Ze worden vaak bekritiseerd omdat ze echte praatvaren zijn en dit vervelend is voor andere sterrentekens die minder communicatief zijn. Tweelingen zijn niet alleen vlotte praters maar kunnen anderen ook manipuleren. Ze zijn het gewoon om urenlang te praten wat in het algemeen uitloopt op verhitte discussies. Ze staan bekend voor hun scherpzinnigheid en inzicht, hun vernuft en vindingrijkheid.

Getalenteerd maar labiel

Twee Tweelingen samen is ideaal op verschillende vlakken omdat ze over een rijke kennis beschikken, intellectueel op niveau acteren, begripvol zijn en een gelijkaardige smaak hebben op vele gebieden. Ze houden vaak van en hebben vaak een hekel aan dezelfde dingen. Tweelingenkoppels zijn schaamteloos, onverschrokken en ondernemend. Ze vinden het spannend om de meest uiteenlopende uitdagingen aan te gaan. Toch is hun relatie niet zo stabiel omdat ze beiden oppervlakkig en onbezorgd van aard zijn en te zich te vaak aangetrokken voelen tot de schone schijn der dingen en uitwendigheden.

Op termijn ligt verveling op de loer

Loyaliteit, trouw en standvastigheid vormen een constant dilemma voor de meeste Tweelingenparen. Dit koppel is vrij lichtzinnig en onevenwichtig en tegelijkertijd uitermate ongeduldig. Toch lijkt een meer flexibele, opgewekte en levendige partner moeilijk voor te stellen. Het ligt voor de hand dat twee Tweelingen steeds goed met elkaar over de baan zullen kunnen, simpelweg omdat ze over zulke goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikken. Ze zijn charmante, bijna hypnotiserende praters, liggen goed in een groep maar kunnen anderen moeilijk voldoende ruimte geven. Hoewel Tweelingenkoppels houden van plezier maken en constant andere dingen willen ervaren zullen ze de relatie vervelend en vermoeiend beginnen vinden als deze te lang duurt. Een definitieve breuk is dan de logische stap.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Een goede manier om verveling in hun relatie te vermijden is het aansnijden van nieuwe discussiepunten en het verzinnen van andere en originele manieren van tijdverdrijf. Omdat verandering en originaliteit bij Tweelingen steeds welkom zijn kunnen verfrissende ideeën wonderen doen.
  • Om een langdurige relatie verse brandstof te bezorgen moeten beide Tweelingen met elkaar samenwerken in de plaats van te kibbelen over verschillen van mening. Een goede verstandhouding ontstaat pas als ze hun talenten op de juiste manier en in functie van hun gemeenschappelijke interesse gebruiken.
  • Aangezien beide Tweelingen vlotte praters zijn en urenlang kunnen doorbomen, is het aangewezen dat een van beiden luistert terwijl de ander spreekt. Zo niet ontstaat er een dovemansgesprek.
  • Niet alleen verschillen maar ook overeenkomsten kunnen tot conflicten leiden en moeten dus uitgepraat worden. Als twee Tweelingen te veel karaktertrekken gemeenschappelijk hebben kan dat soms tot irritatie en jaloezie leiden hetgeen de relatie niet ten goede komt.

Een relatie tussen twee Tweelingen is moeilijk maar niet onmogelijk zo hebben volgende twee koppels het bewezen:
Koning Edward VIII en Wallace Simpson en George H. Bush en Barbara Pierce.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Overeenkomsten tussen Tweelingen en KreeftOvereenkomsten tussen Tweelingen en KreeftTweelingen en Kreeft zijn door hun verschillende persoonlijkheid niet het ideale koppel, maar als het klikt kunnen ze to…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en VissenOvereenkomsten tussen Tweelingen en VissenEen relatie tussen Tweelingen en Vissen is niet onmogelijk omdat ze toch een paar raakpunten hebben, maar de verschillen…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en BoogschutterOvereenkomsten tussen Tweelingen en BoogschutterHoewel ze als tegenpolen geboekstaafd staan, vullen Tweelingen en Boogschutter elkaar goed aan. Hun relatie kan evoluere…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwOvereenkomsten tussen Tweelingen en LeeuwHoewel Leeuw wat in zijn maag zit met de onafhankelijkheid van Tweelingen ziet hij een relatie met Tweelingen wel zitten…

Overeenkomsten tussen Kreeft en LeeuwOvereenkomsten tussen Kreeft en LeeuwKreeft en Leeuw kunnen prima met elkaar over de baan en lijken onafscheidelijk. Alles is koek en ei zolang Leeuw de rela…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en SteenbokOvereenkomsten tussen Tweelingen en SteenbokAls Tweelingen en Steenbok een relatie aangaan ontstaat er een vulkanische uitbarsting, niet vanwege het vuur en de pass…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 12-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.