Overeenkomsten tussen Kreeft en Steenbok

Overeenkomsten tussen Kreeft en Steenbok Een relatie tussen Kreeft en Steenbok is een lang leven beschoren vermits ze vele dingen gemeenschappelijk hebben. Weinig kan tussen hen in komen, zodat ze tezamen een lang en gelukkig leven kunnen leiden.

Familiale waarden

Voor Kreeft en Steenbok is daten geen spelletje maar pure ernst. Beiden hebben ze eerder gereserveerde persoonlijkheden, maar ze kunnen iets unieks tot stand brengen.

De ambitieuze aanpak van Steenbok trekt Kreeft aan en de drang naar een mooie carrière spreekt Steenbok aan die naar stabiliteit in zijn leven zoekt. De huiselijke aard van Kreeft geeft Steenbok de gelegenheid om hun gemeenschappelijke levensvisie mee gestalte te geven. De traditionele waarden van Kreeft en Steenbok vragen om een duurzame liefde die ze graag in de praktijk brengen door een fijne hofmakerij. Beiden willen ze iets duurzaams neerzetten en hun relatie bouwen op fundamentele familiale waarden.

Een sterke emotionele band

De gewoonte van de aanhankelijke Kreeft om zijn partner te liefkozen en vertroetelen haalt de teddybeer in Steenbok naar boven zodat ze gezellige avonden in hun knusse nestje doorbrengen. Een Steenbok zoekt naar een partner die aan zijn roep om vertrouwen kan tegemoetkomen en Kreeft is de ideale partner om hem een liefdevol thuis te bezorgen terwijl hij zich tegelijkertijd op zijn ambities blijft concentreren. Kreeft en Steenbok vormen een formidabel paar met een aura rondom hen die andere mensen ervan overtuigen dat er een chemie tussen hen hangt die wijst op innige verbondenheid.

Kreeft en Steenbok bevinden zich tegenover elkaar op de dierenriem. Eens deze twee besloten hebben om met elkaar door het leven te gaan mag je ervan uitgaan dat ze een koninklijk koppel zullen vormen met een zodanig sterke band dat het moeilijk zal zijn die nog te verbreken. Beiden zijn ze vastbesloten om een stabiel gezin te stichten. Kreeft heeft begrip voor de werkdruk bij Steenbok. Diens tastbaar succes inspireert Kreeft.

Nochtans maken beide partners moeilijke momenten door op sommige punten in hun leven, maar ze slaan er zich door door wederzijds begrip en wederzijdse steun. Zelfs al verbreken ze de relatie, dan nog zullen ze een prima verstandhouding hebben.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Hoewel er zelden hindernissen zullen opduiken op het gezamenlijke parcours dat Kreeft en Steenbok bewandelen, toch zullen er momenten zijn waarop de tortelduifjes behoefte hebben aan tips om de harmonie in hun relatie te behouden. Kreeft bijvoorbeeld kan van het ene moment op het andere totaal van humeur veranderen. De doorgaans betrouwbare en loyale Steenbok is de oogappel van zijn Kreeftpartner maar soms zijn hun extreme emoties de aanleiding tot enig gekibbel. Dat kan verschillende keren per dag voorvallen, maar ook om de zoveel dagen, zodat Steenbok geduld zal moeten oefenen.
  • Kreeft en Steenbok delen vele interesses en gewoontes, waardoor hun relatie zo gesmeerd verloopt. Maar toch zijn er enige verschillen op het vlak van hun kwaliteiten en voorkeuren die met elkaar in conflict zouden kunnen komen. Als er zich een probleem voordoet moeten de partners vooral kalm blijven en rustig bij elkaar gaan zitten om het uit te praten.
  • Kreeft en Steenbok hebben een romantische relatie, maar Steenbok heeft soms genoeg van dat teveel aan liefde en dan komt het er voor Kreeft op aan om rustig te blijven en Steenbok weer tot zichzelf te laten komen.

Bekende Kreeft-Steenbokkoppels zijn Angela Barnett (Kreeft) en David Bowie (Steenbok), Tom Cruise (Kreeft) en Mimi Rogers (Boogschutter) en Kid Rock (Steenbok) en Pamela Anderson (Kreeft).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Sterrenbeeld Kreeft (Cancer)De Kreeft is een sterrenbeeld in de astrologie dat geldt voor mensen die geboren zijn van 21 juni tot en met 22 juli. De…
Sterrenbeeld Steenbok (Capricornus)De Steenbok is een teken uit de dierenriem en astrologie dat wordt getypeerd als recht door zee, eerlijk en direct. De S…

Twee Kreeften in een relatieTwee Kreeften in een relatieHoewel men zou kunnen veronderstellen dat een samengaan van twee personen van hetzelfde sterrenbeeld tot een mooie relat…
Overeenkomsten tussen Kreeft en BoogschutterOvereenkomsten tussen Kreeft en BoogschutterDoor talloze tegenstellingen in karakter en opvattingen is een relatie tussen Kreeft en Boogschutter niet voordehandligg…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 15-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.