Liefdeshoroscoop Stier - Match Sex & Relatie

Liefdeshoroscoop Stier - Match Sex & Relatie Relatie, liefde, sex en sterrenbeeld. Wie is een goede match voor het sterrenbeeld Stier (Taurus)? Wie past goed bij dit teken, is geschikt voor de liefde, relatie, als partner? Stier is betrouwbaar in de liefde en kan genieten van sex. Met welk element zal de stier als aardeteken goed samengaan, een waterteken of niet? Welk dierenriemteken zou een goede match zijn? Welk zonneteken is minder geschikt als geliefde? Met wie van de 12 zodiaktekens zou stier een goede liefdescombinatie kunnen vormen?

Relatiehoroscoop Sterrenbeeld Stier - Liefde Sex - Wie past bij dit Zonneteken?

Wie past bij Sterrenbeeld Stier? In dit artikel wordt in zijn algemeenheid besproken met wie Stier (Taurus, 21 april - 20 mei) een goede match kan maken. Een persoonlijk getrokken relatiehoroscoop geeft meer specifieke informatie. De onderstaande beschrijvingen betreffen voornamelijk liefde, relatie en sex, maar kunnen ook iets ruimer gelezen worden in de zin van vriendschappen, en met wie Stier het beste op kan schieten of samenwerken. Er zijn diverse astrologische interpretaties mogelijk bij de duiding van sterrenbeelden en relaties, afhankelijk van o.a. het gehanteerde astrologische model en tevens van welke facetten in de horoscoop worden bekeken. Zo kan er gekeken worden naar de ascendant, de planeten, welke elementen bij elkaar passen e.d. (meer hierover in Match - Liefde Relatie Aspecten). En natuurlijk zijn er ook altijd talloze factoren die van invloed zijn bij partnerkeuze en in de liefde, die helemaal niets met astrologie te maken hebben. Hieronder wordt beschreven welk van de 12 sterrenbeelden het beste bij het Stierprincipe zou kunnen passen. (Noot: er is gekozen voor de schrijfwijze sex en sexualiteit i.p.v. seks en seksualiteit).

Stier Liefde - Relatie
Kernwoorden - Trouw blijven, zorgzaam, lekker thuis, gezelligheid, romantisch, lekker eten, samen mooie dingen bekijken en vergaren. Niet snel verliefd, houdt het lang vol, zeer betrouwbaar en loyaal als het raak is. Stier vindt verplaatsen in de ander erg belangrijk. De stier is op liefdesgebied een gevoelig en zorgzaam type. De zorgzaamheid is voor de partner duidelijk merkbaar, de gevoeligheid in liefde en relatie laat de stier niet altijd even makkelijk zien, behalve dan in veel knuffelen en aanraken. Stieren vinden het erg belangrijk om er voor elkaar te zijn, maar kunnen ook wel te afhankelijk van anderen zijn. Een stier zal zich in de ander verplaatsen en de ander kan altijd een beroep op hem of haar doen. Stieren komen hun belofte om te helpen altijd na en zullen nooit van hun verantwoordelijkheden weglopen, je kunt altijd op ze rekenen. De stier is vriendelijk, tactvol en sociaal, goedaardig en beminnelijk naar anderen toe. Stieren kunnen zich de dingen soms te romantisch voorstellen. De stier is geduldig, heeft een enorm doorzettingsvermogen, maar kan ook lui en nonchalant zijn. De Stier houdt van eenheid, schoonheid en harmonie (planeet Venus), vindt het niet prettig om uitgedaagd te worden en kan nogal koppig en te vasthoudend zijn. Ook kunnen stieren flink bezitterig en jaloers zijn. De stier is toegeeflijk, soms te, en wordt niet snel kwaad. Maar als de stier kwaad wordt, berg je dan maar. Het zal overigens zelden zomaar of onterecht zijn en zal veelal met rechtvaardigheidsgevoel te maken hebben.

Sterrenbeeld Stier - Liefde Relatie & Sexualiteit - Wie is er geschikt voor de Stier?

Match Stier met Ram

De liefdesrelatie van Stier met een Ram kan goed gaan en is zowel uitdagend als confronterend. De stier zal tot de ram aangetrokken worden vanwege zijn of haar vurige aard, energieke instelling, impulsiviteit, spontaniteit en heftigheid. Andersom voelt Ram zich aangetrokken tot de stabiele en betrouwbare stier. Stier heeft eigenschappen als o.a. geduldig, rustgevend, degelijk, huiselijk, doorzettingsvermogen, die ram niet heeft. Ram heeft behoefte aan een krachtige persoonlijkheid naast zich, zal hierdoor ook aangetrokken worden tot een Stierpartner, maar ram wil ook de sterkere zijn en de leiding nemen. Stier zal niet op zijn of haar strepen staan en zal te toegeeflijk zijn. Een lastig punt zal de verschillende benadering van stier en ram zijn ten aanzien van conflicten. De stier houdt niet van ruzie, heftigheid en conflicten kunnen diep raken en de stier kan dan een tijdje herkauwen om het te behappen. Voor de ram zijn conflicten en ruzie heel normaal en deze zal alles dan ook heftig uiten. De heftigheid van de ram kan in combinatie met de kalmte en hang naar harmonie die een stier kenmerkt, aanvullend of compenserend zijn, maar op den duur ook gaan irriteren. Ook kunnen stieren koppig zijn en een beetje te koppig naar de zin van de ram, die hoe dan ook wil winnen. En omdat er uiteindelijk maar eentje echt de baas kan zijn, zal dit over het algemeen de ram zijn en zal de stier afdruipen; ook omdat zijn of haar gevoel voor rechtvaardigheid en harmonie aangetast zal worden. Al met al is de ram met een stier een confronterende liefdescombinatie. Op langere termijn kunnen dezelfde trekken die in het begin zorgden voor aantrekkingskracht een bron van irritatie en verwijdering worden. Indien dit koppel de fundamentele verschillen in aard en benadering wil leren accepteren, zal dit de nodige tolerantie kosten. Belangrijk hierbij zal ook zijn dat de stier niet te toegeeflijk is naar de ram en of ram rekening leert houden met de stierpartner.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen Stier en ram zal gekenmerkt worden door aantrekkingskracht en ook goede sex, alleen is de stier een genieter en vindt sensualiteit, strelen, aanraking, tederheid en overgave een belangrijk onderdeel van sexualiteit. De ram heeft echter, vanwege zijn of haar krachtige energie en hartstocht vaker zin in een korte vrijpartij of snelle wip dan stier. Ram zal de knuffel- en streelbehoefte van stier niet altijd even makkelijk vinden en zal dit soms als passief, luiheid of te weinig actie ervaren.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Stier

Match Stier met Stier

De relatie van een Stier met een Stier kan een goede match zijn. Beide zijn trouw, betrouwbaar, gevoelig, standvastig en gemoedelijk. De stier zal het prettig vinden om in de andere stier het een en ander te herkennen en gemeenschappelijke trekken en interesses te hebben. Er zal sprake zijn van sterke wederzijdse trouw en het gevoel op elkaar te kunnen rekenen, altijd voor elkaar klaar te staan. De stieren kunnen samen hun voorliefde voor esthetiek en schoonheid delen zoals kunst, theater e.d. Maar ook de meer zinnelijke zaken als lekker (bourgondisch en romantisch) eten, warmte, gezelligheid en knus thuis met mooie spulletjes om hen heen. Tegelijkertijd kan dit alles ook juist het probleem zijn; dat er hierdoor te weinig uitdaging is en het stierkoppel te weinig zal ondernemen en elkaar niet voldoende kan stimuleren. Voor een stier met een stierpartner is het belangrijk om ieder andere hobby’s en hun eigen vrienden te hebben. En ook om minder aan elkaar vastgeklonken te zitten en niet steeds samen weg te kruipen binnenshuis c.q. in de huiselijke sfeer te blijven. Een stier heeft een hekel aan ruzie en conflicten en vindt harmonie heel belangrijk. Dit geldt met twee stieren dubbelop, waardoor de kans groot is dat wanneer er conflicten zijn, deze omzeild of opgespaard worden. In een relatie van de stier met een stier is het belangrijk om ruzie te leren maken, zodat beide kunnen ontdekken dat ruzie maken niet altijd negatief hoeft te zijn en ook iets op kan leveren of op kan luchten. Wat ook niet al te makkelijk zal zijn is koppig tegen koppig, een trek waarvan sommige stieren danig last kunnen hebben. Dit zal een aandachtspunt zijn in het geval van een relatie tussen twee stieren. Het moment van ontmoeting tot het beginnen van een relatie, zal bij deze combinatie rustig aan gaan. Stieren worden niet zo snel of hals over kop verliefd. Eenmaal verliefd zullen de stiertekens elkaar niet zo makkelijk of snel meer loslaten. In een vaste relatie op de langere duur zijn veiligheid en zekerheid belangrijk voor de stieren. En ze zullen erg loyaal en trouw zijn en blijven aan elkaar.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen Stier en stier zal heel prettig, sensueel en ook hartstochtelijk zijn. De sexuele behoefte van de stier en de manier van sex bedrijven bevat zowel intimiteit, sensualiteit, aanraken, strelen, tederheid en hartstocht. Beide zullen qua sexualiteit volledige overgave ervaren. Verlangens zullen goed met elkaar harmoniëren en de sex zal aanvoelen als geboren minnaars en voor elkaar geschapen zijn.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Tweelingen

Match Stier met Tweelingen

Een relatie van de Stier met een Tweelingen kan een goede liefdescombinatie zijn, maar is niet al te makkelijk. De stier zal aangetrokken worden door de speelsheid, levendigheid en beweeglijkheid van Tweelingen. Ook zal stier Tweelingen boeiend vinden vanwege hun vaak originele blik op verschillende zaken. Andersom zal Tweelingen vallen op de gemoedelijkheid van de stier, zijn of haar steun- en rustgevende vermogen en de zekerheid dat stier altijd klaar zal staan, wanneer het nodig is. De betrouwbaarheid en stabiliteit van stier zal de Tweelingen ook als erg prettig ervaren. Stier zal de Tweelingen wel als een beetje oppervlakkig en fladderig ervaren, Tweelingen praten graag en veel, een beetje te veel soms, wat de stier betreft. Een belangrijk verschil tussen beide tekens is het levensritme. Stier houdt van lekker relaxen en de Tweelingen is graag actief bezig. De Tweelingen houdt van verandering en nieuwe dingen uitproberen, de stier niet. Beide sterrenbeelden zijn wel levensgenieters en houden bijvoorbeeld ook alletwee van muziek. De stier zal op langere termijn moeite krijgen met het gegeven dat de Tweelingen zich makkelijk af laat leiden, ook b.v. midden in een gesprek. Een moeilijk punt voor Tweelingen zal zijn, dat stier voor zijn of haar gevoel veel aandacht vraagt of nodig heeft en meer het samengevoel zal willen bevestigen dan Tweelingen prettig zal vinden. Tweelingen houdt van een beetje fladderen en ook flirten. Bij een vaste relatie op langere termijn zal een relatie tussen beide tekens niet snel saai worden. Stier en Tweelingen hebben een heel verschillende benadering en ander temperament. Beide hebben ook een compenserende werking op elkaar. Zo zal de stier stabiliteit en evenwicht brengen in het rusteloze of weifelende van Tweelingen. En andersom zal Tweelingen het logge dat een stier kan hebben met zijn of haar manier van doen soms kunnen doorbreken. Tweelingen zal veel kunnen leren van de praktische inslag, creativiteit en handigheid van de stier.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen Stier en Tweelingen zal niet al te geweldig zijn. Bij Tweelingen staan sexuele verlangens en behoeftes niet superhoog genoteerd. Sexualiteit is bij Tweelingen gerelateerd aan buien en stemmingen. Stier zal de sexuele beleving en uitingen van de Tweelingen als onpersoonlijk ervaren. Dit is voor stier niet makkelijk, daar lichamelijke, intieme, sensuele, romantische verlangens en behoefte aan sex en lekker knuffelen/strelen bij dit teken sterk aanwezig zijn.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Kreeft

Match Stier en Kreeft

De match van Stier met een Kreeft kan een zeer goede liefdescombinatie zijn. Beide tekens zijn gevoelig, maar ieder op een andere manier. Stier en Kreeft hebben beide het geduld om veel of de nodige aandacht aan elkaar te geven. Kreeften zullen naast het goedmoedige en empatische (invoelend vermogen) van stieren, aangetrokken worden door zijn of haar reële en praktische instelling en de kunst om van het leven te genieten. Andersom zal de stier de gevoeligheid en kwetsbaarheid van kreeft waarderen en vertederd raken door het melancholische en ‘wegdromerige’ van kreeften. Beide tekens kunnen elkaar aanvullen en leren van elkaar. De stier kan kreeft leren om wat praktischer te zijn en bewuster in het heden te staan. De kreeft kan stier leren om zijn of haar gevoelsmatige en intuïtieve vermogens meer te volgen (die een stier wel heeft, maar niet vaak naar voren schuift). Kreeft en stier zijn beide gek op lekker thuis, warmte en gezelligheid in de huiselijke sfeer en zullen hoogstwaarschijnlijk ook hun voorliefde voor koken, lekker en romantisch eten kunnen delen en het ook leuk vinden om elkaar hierin te verwennen. Conflicten of ruzies zullen niet vaak voorkomen in een relatie tussen kreeft en stier. Als er al onenigheid is, zal het zelden escaleren in een heftige strijd. Het zal er meer op uitdraaien dat ze beide een beetje lopen te mokken.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen Stier en kreeft zal fijn zijn. De tederheid van stier en zijn of haar hartstochtelijke, liefdevolle en tedere benadering qua sex zal goed matchen met de zachtaardigheid en ‘vrouwelijke’ trekken van kreeft. Kreeft is echter soms wel wat huiverig voor (te veel) intimiteit en zal dan de neiging hebben om in zijn of haar schulp te kruipen. Stier zal dan ook aandacht moeten besteden om het liefdesgevoel expliciet te uiten en kreeft het gevoel van geborgenheid te geven, hetgeen de stier graag zal doen.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Leeuw

Match Stier en Leeuw

De liefde en relatie van Stier met een Leeuw zal een niet al te makkelijke match zijn. Stier zal aangetrokken worden tot de leeuw door zijn of haar speelsheid, enthousiasme, opgewektheid, zelfbewustheid en charme. Andersom zullen leeuwen vallen op de rust, het bezadigde, de betrouwbaarheid, trouw, het goedmoedige en meegaande van stier. Trekken die de leeuw zelf niet zo sterk heeft. Leeuw heeft behoefte om in het middelpunt te staan en bewonderd te worden door anderen, ook door vrienden en kennissen. Stier is hier veel bescheidener in en hoeft niet zo nodig op de voorgrond, heeft ook een meer intieme en trouwe focus waar het vriendschappen betreft. Leeuw kan met zijn of haar ondernemingslust en hang naar het avontuur de stier wel een beetje aanmoedigen om ook wat meer actie te ondernemen. Andersom kan stier de leeuw stimuleren om meer met het innerlijke gevoel en evenwicht dan scoren naar de buitenwereld toe bezig te zijn. Stier zal moeite hebben met de leeuw, daar je bij leeuwen geen zekerheid hebt of niet zo makkelijk zal weten waar je aan toe bent; andersom weet je bij stier dat je altijd op hem of haar kunt rekenen. Als stier eenmaal van iemand houdt, zal deze de relatie niet snel verbreken en behoefte hebben aan harmonie. Een vaste relatie tussen leeuw en stier zal confronterend zijn en voor stier waarschijnlijk te weinig zekerheid en harmonie geven. Leeuw kan de liefdesrelatie met een stier op langere termijn mogelijk te saai vinden. Dezelfde trekken en eigenschappen die in het begin juist de basis waren voor onderlinge aantrekkingskracht zullen op den duur waarschijnlijk gaan irriteren en voor de nodige frustraties zorgen.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen stier en leeuw kan goed zijn, als beide hun verschil qua sexbeleving kunnen verenigen. Stier is een sensuele genieter op sexueel gebied en vindt aanhalen, tederheid, aanraken of strelen heel belangrijk. Dit zal niet altijd stroken met de sexuele verlangens van de leeuw, die een voorkeur heeft voor spontane, speelse en hartstochtelijke sex en te lang strelen of een uitgebreid voorspel als te passief kan ervaren.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Maagd

Match Stier en Maagd

Stier met een Maagd kan een goede combinatie zijn op liefdes- en relatiegebied. De stier wordt aangetrokken doordat de maagd over het algemeen een goede gesprekspartner is, een goed analytisch vermogen heeft, maagd goed weet wat hij of zij wil (of niet wil) en zijn of haar bescheidenheid. Maagd wordt aangetrokken door de vriendelijkheid, het geduld, de betrouwbaarheid, de warme en rustige uitstraling en benadering van de stier. Stier is een levensgenieter en kan bijvoorbeeld heel erg genieten van gezelligheid, het theater, de natuur, lekker eten en drinken. Maagd zal dit alles uit zichzelf niet snel initiëren, maar wordt door deze genietende en gezellige kant van stier wel meegetrokken. Maagd houdt ervan om veel tijd met stier door te brengen, plannen, afspraakjes, uitstapjes te maken met stier. Maagd kan moeite hebben met het gegeven dat stier wel eens moeilijk op gang komt of soms een nachtje moet slapen alvorens een beslissing te nemen. Maagd slaat graag spijkers met koppen, weet wat hij of zij wil en heeft de behoefte om snel knopen door te hakken en dingen af te handelen. Beide tekens zijn aardetekens en zullen waarde hechten aan financiële en materiele zekerheid en zullen niet snel al te riskante dingen ondernemen of avonturen aangaan. Een vaste relatie tussen stier en maagd zal op langere termijn ook een standvastige relatie, met het gevoel van zekerheid zijn en het gevoel dat de dingen goed geregeld zijn. Ook zullen beide tekens trouw zijn, hetgeen heel sterk voor stier geldt.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen Stier en maagd zal niet altijd even bevredigend zijn. Maagd is over het algemeen niet zo open en sensueel op erotisch en sexueel gebied en heeft moeite zich over te geven aan zijn of haar gevoelens en kan zich door de stier overweldigd voelen. Stier daarentegen heeft sterke sensuele, romantische en sexueel intieme verlangens en geeft zich over aan liefde en sex. Als de stier geduld en begrip op kan brengen voor de maagd kan deze op langere termijn sexueel wat meer los komen.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Weegschaal

Match Stier en Weegschaal

Een relatie van een Stier met een Weegschaal zal een combinatie zijn, die de nodige verschillen in benadering en persoonlijkheid blootlegt. Stier zal zich aangetrokken voelen tot de charmes van weegschaal (die deze ook in de strijd kan gooien) en omdat weegschaal de dingen zo mooi kan brengen. Hier is stier heel gevoelig voor. In principe zal de rust, warmte en de betrouwbaarheid van stier matchen met de rationele en observerende weegschaal. Weegschaal zal zich aangetrokken voelen tot de openheid, betrouwbaarheid, oprechtheid en sterke loyaliteit van de stier. De stier heeft indien deze verliefd is, een sterke behoefte aan onderlinge aanhankelijkheid (soms vastklampen) van partners in een liefdesrelatie. De behoefte en waarde die weegschaal hecht aan relaties, en met name een 1 op 1 relatie, kan hierop aansluiten, maar kan ook anders uitpakken. Weegschaal heeft namelijk aandacht en bevestiging nodig, wil aardig gevonden worden en het gevoel hebben de moeite waard of speciaal te zijn en wil dit ook door anderen (anders dan de partner) bevestigd zien. Van hieruit kan weegschaal behoorlijk flirten en ook opportunistisch zijn, waarbij zijn of haar loyaliteit nogal wisselend kan zijn, hetgeen voor de stier moeilijk zal zijn. Stier is gek op gezelligheid en warme vrienden om zich heen, maar niet perse buitenshuis. Weegschaal zal het liefst uitgaan en ergens iets eten of drinken. Zowel stier als weegschaal, die beide onder invloed van de planeet Venus staan, hebben een sterk oog voor esthetiek en houden beide van schoonheid en mooie dingen. Er zal niet vaak sprake zijn van ruzie of conflicten, daar ze beide houden van harmonie. Dit kan ook echter ook voor onuitgesproken en onderhuidse spanningen leiden op langere termijn. Een vaste relatie van deze sterrenbeeldcombinatie zal confronterend zijn. Of stier en weegschaal een hechte, langdurige liefdesrelatie zullen hebben is de vraag en zal mede afhangen van of en hoe ze elkaar tegemoetkomen en samenwerken. De kans is klein dat het vanzelf allemaal soepel zal verlopen.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen stier en weegschaal zal getuigen van een zeer sterke aantrekkingskracht. De sexuele verlangens van Stier en weegschaal matchen goed en ze kunnen beide het gevoel hebben van geboren minnaars voor elkaar. Beider behoefte aan sex, lichamelijke behoeftes en verlangens, zoals knuffelen, aanraken en strelen is sterk. Beide tekens staan onder invloed van de planeet Venus, die schoonheid en innige liefde symboliseert.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Schorpioen

Match Stier en Schorpioen

Liefde en een relatie van Stier (aardeteken) met een Schorpioen (waterteken) zal een heftige, confronterende en niet al te makkelijke, maar wel boeiende relatie zijn. Er bestaat een sterke aantrekkingskracht tussen deze twee tekens. Stier zal zich aangetrokken voelen tot schorpioen door de gevoelsintensiteit die dit teken kenmerkt. Andersom zal schorpioen de goedmoedigheid, betrouwbaarheid en altijd klaar staan voor de ander van stieren bewonderen. Stier wil graag de baas over zijn of haar tastbare omgeving zijn en schorpioen over zijn of haar emotionele omgeving. Schorpioen houdt ervan gevoelens te evalueren en zoveel mogelijk te voorspellen hoe deze worden beïnvloed door de daden of gevoelens van anderen. Stier zal dit vaak als manipuleren ervaren en hoewel stier meegaand van aard is, houdt deze er niet van gemanipuleerd te worden. Het alles of niets principe van schorpioen zal de stier wel bewonderen, maar tegelijkertijd vindt hij of zij het moeilijk om hiermee om te gaan. Verder zal stier moeite hebben met de heftigheid waarmee een schorpioen met conflicten om kan gaan, zijn of haar escalaties, daar een stier behoefte heeft aan een gemoedelijke sfeer en harmonie en ruzie het liefst uit de weg gaat. Iets dat schorpioen niet makkelijk zal laten gebeuren, daar deze strijd nodig kan hebben en direct in de aanval kan gaan. Indien stier en schorpioen te dicht bij elkaar komen, zal minstens één van de twee zich bedreigd voelen. Er zijn zowel verschillen als overeenkomsten tussen beide tekens. Indien het ze lukt om de scherpe kantjes van hun eigen onverzettelijkheid wat af te zwakken zouden ze een heel eind kunnen komen samen. Wil een vaste relatie met deze liefdescombinatie kans van slagen hebben op langere termijn dan is het belangrijk dat ze bereid zijn om elkaar de ruimte te gunnen die ze nodig hebben. Het kan zijn dat deze mix beter geschikt is als vriendschap dan als liefdesrelatie.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie van Stier en schorpioen kan behoorlijk knetteren van hartstocht. Stier is sexueel gezien een genieter, wil graag knuffelen, strelen en verlangt naar tedere aanraking. Schorpioen is hartstochtelijk en vindt erotiek, sexueel genot heel belangrijk en wil graag op sensuele wijze benaderd worden. Stier zal er alles aan doen om schorpioen te veroveren en te verwennen als hij of zij verliefd is en zal sidderen van de intensiteit en gevoelsdiepte van schorpioen.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Boogschutter

Match Stier en Boogschutter

De liefdescombinatie van Stier met een Boogschutter zal op relationeel gebied goed uit kunnen pakken, maar is niet de makkelijkste liefdescombinatie. Stier wordt aangetrokken door de beschouwende instelling van de boogschutter en andersom vindt boogschutter het goedmoedige en sociale van de stier heel prettig. De boogschutter is altijd maar in beweging, op volle snelheid, terwijl de stier houdt van stabiliteit en behoudend is. Stier heeft er een hekel aan wanneer een ander hem of haar probeert te haasten, iets dat boogschutter meestal moeilijk kan laten. Stier en boogschutter zijn heel verschillend, hetgeen kan botsen, maar ook kunnen ze elkaar aanvullen of stimuleren. Boogschutter is vaak bezig met ideeën en grootse plannen, die meestal niet toepasbaar zijn of toegepast worden in de werkelijkheid, stort zich vervolgens op een nieuwe inval en is het vorige vergeten. Stier kan hierbij helpen, daar deze het doorzettingsvermogen, de trouw, het hard kunnen werken en geduld heeft om ideeën in de praktijk om te zetten in daadkracht. Boogschutter ziet stier enerzijds als voorspelbaar en ietwat saai, maar bewondert stier ook om zijn of haar geduld en stabiliteit. Boogschutters hebben behoefte aan vrijheid en stieren willen graag aanhankelijkheid en een gevoel elkaar te bezitten in een relatie. Dit kan boogschutter benauwen, daar deze ook houdt van variatie en flirten, niet zozeer uit ontrouw, maar meer uit het gevoel van beweging, vernieuwing en vrijheid. Zekerheden en geborgenheid die voor de stier een grote rol spelen, zijn voor boogschutter niet zo belangrijk. De relatie tussen beide dierenriemtekens kan confronterend zijn, maar ze kunnen elkaar ook aanvullen of van elkaar leren. Indien er een vaste relatie ontstaat, zullen beide water bij de wijn moeten kunnen doen, zich in elkaar verdiepen en gemeenschappelijke interesses de ruimte geven. Stier zal boogschutter ruimte moeten geven om zijn/haar behoefte aan beweging te bevredigen en boogschutter moet leren begrijpen dat voor stier een veilige en gezellige thuishaven belangrijk is.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie van Stier en boogschutter kan heel fijn zijn, ze kunnen het elkaar sexueel uitstekend naar de zin maken. Beide hebben behoefte aan een harmonische sexuele relatie, ze kunnen beide enorm genieten en er is sprake van een opwindende en een hele sterke fysieke aantrekkingskracht ten opzichte van elkaar.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Steenbok

Match Stier en Steenbok

De liefde en relatie tussen Stier en de Steenbok kan een goede en bestendige combinatie zijn. Stier en steenbok zijn beide aardetekens en liggen in de dierenriem vier plaatsen van elkaar, hetgeen in het algemeen inhoudt dat de tekens goed matchen en elkaar bewonderen, wat bij deze mix ook het geval is. Stier zal onder de indruk zijn van de manier waarop steenbok respect en erkenning afdwingt met de resultaten die deze boekt; een steenbok is vaak aan de winnende hand. Met het gegeven dat steenbok zijn of haar succes afmeet aan statussymbolen zal stier wat moeite hebben. Stier wil meer genieten van de dingen an sich en hecht niet veel waarde aan de status die het naar buiten toe geeft. Steenbok kan in stier de warmte, betrouwbaarheid en onverzettelijkheid waarderen. Iets wat steenbok alleen maar op kan brengen mits deze hier snel en royaal voor beloond wordt. Stier kan hard werken vanuit loyaliteit en toewijding zonder hier persé erkenning voor te krijgen. Stier kan verder moeite hebben met de wat afwachtende en gereserveerde houding die de steenbok kan hebben; deze zal niet snel uiten dat hij of zij de stier zo lief vindt. Stier is andersom veel opener om positieve of lieve dingen naar de ander toe te uiten. Beide tekens zijn niet zo avontuurlijk ingesteld, maar het zal zeker in een vaste relatie op langere termijn belangrijk zijn om samen dingen te ondernemen om het niet al te veel een saai en bezadigd bestaan te laten worden. Zoals bijvoorbeeld culturele activiteiten, waar stier ook een voorliefde voor heeft. Een vaste relatie tussen beide tekens kan even duren, daar ze beide weloverwogen keuzes maken in de liefde, zich niet snel ergens in zullen storten en belang hechten aan een solide basis alvorens definitief met elkaar in zee te gaan

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie van Stier en steenbok zal niet de meest spetterende relatie zijn. Stier zal moeite hebben met het gemis aan hartstocht van de steenbok; deze kan lichamelijk en sexueel nogal koel en gereserveerd overkomen. Stier zal de steenbok wel tot op bepaalde hoogte mee kunnen trekken om zich meer te openen. En hoewel steenbok niet wezenlijk zal beseffen of begrijpen hoe sterk de sexuele en behoeftes aan sensualiteit en intimiteit van de stier zijn, zal steenbok wel bereid zijn om stier een heel eind tegemoet te komen.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Waterman

Match Stier en Waterman

De relatiecombinatie Stier met een Waterman zal niet van een leien dakje gaan. Stier zal aangetrokken worden door de originele manier van denken, de vrije geest, de onafhankelijkheid, het idealisme en de rationele denkwijze van waterman. Waterman voelt zich het beste thuis in groepen en is de communicatiespecialist van het grote groepsgebeuren, terwijl stier veel meer houdt van het kleinschalige, knusse en persoonlijke face to face contact. Waterman zal de warme betrokkenheid, het sociale en altijd voor iemand klaar willen staan van stier wel bewonderen, maar het zal het gevoel van zijn of haar vrijheid ook aantasten. De beweeglijke geest van de waterman die behoefte heeft aan vernieuwing en de behoefte aan vasthouden aan het oude vertrouwde van de stier kan elkaar compenseren; ze kunnen van elkaar leren, maar de kans is groter dat het tot wrevel en irritatie naar elkaar zal leiden. Stier zal moeite hebben met de neiging van waterman om anders dan anderen te zijn en zijn of haar excentrieke gedrag. En andersom, hoewel waterman de betrouwbaarheid en oprechtheid van stier erg waardeert, kan de vasthoudendheid en voorspelbaarheid (steeds meer van hetzelfde) waterman niet boeien. Stier is meer bezig met genieten in het nu en waterman richt zijn pijlen voortdurend op toekomstige doelstellingen, plannen en ideeën. Stier en waterman die een vaste relatie zijn aangegaan zullen het tegenover anderen opvallend sterk voor elkaar opnemen, ondanks alle verschillen die er tussen hen zijn. Er is sprake van een onderlinge en sterke solidariteit naar buiten toe. In een vaste relatie zal het moeilijk zijn om beider eigenschappen, die in principe positief zijn, in harmonie met elkaar te brengen. Precies die trekken die stier in een waterman bewondert zullen problemen geven als stier en waterman een vaste relatie aangaan. En hier zal stier zich aan moeten passen, want de waterman zal dit andersom echt niet doen. Deze zal dan zijn (levens)motto volgen: ‘er is een tijd van komen en een tijd van gaan’.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie van Stier en waterman zal niet altijd even soepel zijn. Hoewel waterman op sexueel gebied heel open is en ook van experimenteren houdt, zal stier warmte en intimiteit missen bij deze liefdespartner. Stieren zijn zeer sensueel en hebben behoefte aan tederheid en overgave in liefde en sex. Waterman zal zich zelden overgeven of mee laten slepen door emoties en zal altijd enigszins rationeel blijven om de boel onder controle te houden.

Liefde Relatie Sterrenbeeldmatch Stier - Vissen

Match Stier en Vissen

Een relatie van Stier met Vissen kan heel goed gaan. Stier zal de gevoeligheid van vissen prettig vinden en de ook de overgave en het zich verliezen in de liefde van vissen. Andersom kan de stier een houvast of het juiste type partner zijn voor vissen om zich aan vast te houden, daar vissen nogal gevoelig, idealistisch en dromerig zijn en moeite kunnen hebben met de ‘grote harde wereld’. De stier zal het fijn vinden om de vis te beschermen en met genoegen de wensen van een vis in vervulling laten gaan. Er kan in deze match sprake zijn van grote aantrekkingskracht, harmonie en overeenkomstige gevoelens en benadering. Vooral ook waar het genieten en de waardering van esthetische zaken betreft, zoals b.v. kunst, vormgeving, literatuur, muziek, theater. Ook kunnen beide met plezier bezig zijn met bloemen, planten, natuur en lekker tuinieren. Het kan overigens wel enige tijd duren alvorens een vaste relatie ontstaat tussen de stier en vissen. De combinatie van het aardse van de stier en het dromerige, idealiserende van Vissen, heeft tijd nodig om te versmelten. Bovendien kan de vis goed een relatie op afstand c.q. een Lat-relatie aan, terwijl stier hier behoorlijk moeite mee kan hebben en de vis vaker gezellig om zich heen wil hebben.

Sex - Sexuele Relatie

De sexuele relatie tussen stier en vissen, de sex, het bedrijven van liefde is aantrekkelijk voor beide en zal sterk romantisch getint zijn. Stier heeft sterke fysieke verlangens, kan intens in de sexuele beleving opgaan en zal de sensualiteit van de vis erg fijn vinden en ook onder de indruk zijn van vissen, die sex als uitlaatklep ervaren voor hun gevoel en emotie.

De relatiehoroscopen, met wie de andere sterrenbeelden matchen op liefdes- en relatiegebied, zullen binnenkort volgen.

Lees verder

© 2008 - 2022 Jvd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie Past bij Wie? Relatiematch - Liefdeshoroscoop AstrologieWie past bij wie volgens de Chinese astrologie? Welke Horoscopen: Dierentekens (vgl. sterrenbeelden) passen goed bij elk…
Sterrenbeeld Stier (Taurus)Het sterrenbeeld Stier is een teken uit de astrologie dat wordt gekenmerkt door een persoonlijkheid vol van vastberadenh…
Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os?Chinese Relatie Horoscoop - Wie Past bij Os?Chinese Horoscoop Liefde - Relatie. Welk dierenteken past het beste bij de os (buffel) qua vriendschap, echte liefde of…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Personen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben op relatievlak behoefte aan een partner die loyaal is en zijn liefde uit…

Sterrenbeeldmatch Tweelingen - Liefde Relatie & SexSterrenbeeldmatch Tweelingen - Liefde Relatie & SexSterrenbeeldmatch met Tweelingen (Gemini). Met wie matcht Tweelingen op het gebied van relatie, de liefde en sex? Welk t…
Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is je Ascendant? (Ascendantteken Tabel)Wat is jouw Ascendant? Zoek het hier op ! Iedereen weet wel wat zijn sterrenbeeld of zonneteken is, maar welke ascendant…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: PeteLinforth, Pixabay
  • Bewerking , Astrologische duiding en interpretatie o.b.v:
  • Van der Velde, H. Cursus Psychologische Astrologie. Uitgave eigen beheer
  • Janet Leigh. Psychological Astrological aspects. London: Panama Books
Reactie

Sarina, 19-04-2008
Hallo, ik ben Sarina!
Mijn horoscoop is een stier. Ik wil graag elke dag in me hotmail nieuws krijgen over een relatie van stier en tweeling!
En iedeeen hoe ik een tweeling(die broemd is) kan ontmoeten en hoe tweeling in mij intresse zou kunnen krijgen.

dankje wel,
Sarina :-) Reactie infoteur, 24-04-2008
@ Sarina, helaas moet ik je teleurstellen. Dit is een artikel over astrologie en een relatiehoroscoop en geen site die aan daghoroscopen doet. Die zijn wel te vinden hoor op Internet als je met Google zoekt (vaak tegen betaling). Ook kan ik je niet helpen aan beroemde tweelingen of een recept hoe een tweeling interesse in jou zou kunnen krijgen. Hoewel je voor dit laatste misschien even de relatiehoroscoop van tweelingen zou kunnen lezen. Wie weet is er wel een onthulling waar je iets aan hebt.

Veel succes in de liefde (met welk sterrenbeeld dan ook ;>)
Groetjes van Sila (auteur artikel)

Jvd (613 artikelen)
Laatste update: 07-03-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.