Boomhoroscoop - de appelboom en de spar

Boomhoroscoop - de appelboom en de spar De appelboom is een boomtype dat gekarakteriseerd wordt door liefde. De appelboom is het boomtype dat van toepassing is op mensen die geboren zijn tussen 23 december en 1 januari en 25 juni en 4 juli. De spar is een boomtype dat gekarakteriseerd wordt door geheimzinnigheid.De spar is het boomtype dat mensen hebben die tussen 2 en 11 januari en en 5 en 14 juli geboren zijn.

Boomhoroscoop - de appelboom

De appelboom

De appelboom is een boom die van nature voor komt is het westen van Europa. De appelboom is niet enkel geliefd door zijn vruchten, de appels, maar ook door de mooie bloei. Onder de appels welke geschikt zijn voor consumptie wordt een onderscheid gemaakt tussen vele soorten. Ieder jaar komen er nog steeds nieuwe appelsoorten bij.

De appelboom in de astrologie

Het boomtype appelboom staat in het teken van liefde. Niet alleen ontvangt de appelboom graag liefde, hij geeft ook heel graag liefde. De appelboom helpt anderen graag en is een zeer tolerant boomtype. Daarnaast is de appelboom zeer creatief en inventief: wanneer je het niet meer ziet zitten weet de appelboom wel een oplossing. De appelboom is een boomtype dat leeft bij de dag en niet te ver vooruit plant. De appelboom is een uitstekende denker.

Karakter

Zoals al gezegd is de appelboom een zeer tolerant persoon. De appelboom streeft naar een wereld vol vrede en verdraagzaamheid. De appelboom is een echt gevoelsmens wat vaak botst met de realiteit. De appelboom beschikt over een grote fantasie en heeft een filosofische instelling.

De liefde

De appelboom is een boomtype dat een geboren bemiddelaar is, met name de appelbomen welke in de winter geboren zijn. Wanneer er problemen zijn binnen een groep weet de appelboom wel te bemiddelen door zijn vermogen tegenstellingen met elkaar te verenigen. De appelboom speelt dan ook niet zelden een sleutelpositie in de familie.

Boomhoroscoop - de spar

De spar

De spar is een boom die bij vrijwel iedereen bekend is. De spar kennen we uit de Nederlandse bossen, maar nog veel meer als de kerstboom die we in de kerstperiode in huis halen en versieren. De spar kan zeer hoog worden, tot wel 40 meter hoog. De spar is van nature veel te vinden in Midden-Europa. Er zijn verschillende soorten sparren met een eigen uiterlijk en bloeiwijze. Onze kerstboom is meestal een fijnspar.

De spar in de astrologie

Wanneer je tot het boomtype spar behoort sta je bol van geheimzinnigheid. Mensen die als boomtype de spar hebben hebben vaak een strakke en koele uitstraling die door velen als geheimzinnig beschouwd wordt. De spar lijkt soms onbereikbaar en geeft zich niet gemakkelijk bloot. De spar is meer een luisteraar dan een type dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Karakter

De spar is een zeer behouden type dat niet impulsief zal reageren. Hoewel de spar gemakkelijk alleen kan blijven is de spar graag onder de mensen. De spar is een type dat veel waarde hecht aan mooie spullen en deze dan ook om zich heen verzameld.

De liefde

De spar lijkt in eerste instantie egoïstisch en is in de liefde vaak ontevreden en veeleisend. Wanneer de spar echter een geschikte partner gevonden heeft is hij bereid grote offers te doen en is hij ongelooflijk hartstochtelijk en trouw.
© 2009 - 2024 Melod, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De boomhoroscoopDe boomhoroscoopWanneer je meer inzicht wilt verkrijgen in diverse aspecten van je leven kan je een horoscoop raadplegen. De westerse en…
Boomhoroscoop - de populier en de cederBoomhoroscoop - de populier en de cederWanneer je geboren bent tussen 4 en 8 februari, 1 en 14 mei of 5 en 13 augustus is je boomtype de populier. Het boomtype…
Boomhoroscoop - kastanjeboom en esBoomhoroscoop - kastanjeboom en esDe kastanjeboom is een boomtype dat behoort bij mensen die geboren zijn tussen 15 en 24 mei of 12 en 21 november. Het bo…
Boomhoroscoop  de den en de wilgBoomhoroscoop de den en de wilgHet boomtype den behoort bij mensen geboren tussen 19 februari en 29 februari en 24 augustus en 2 september. De den word…

Boomhoroscoop  de iep en de cipresBoomhoroscoop de iep en de cipresHet boomtype iep wordt gekenmerkt door gevoel. Het boomtype iep is van toepassing op mensen die geboren zijn tussen 12 e…
Inleiding Vedische astrologie (Jyotish)Inleiding Vedische astrologie (Jyotish)De Vedische astrologie de oudste vorm van astrologie en komt oorspronkelijk uit India. De Vedische astrologie wordt ook…
Melod (654 artikelen)
Laatste update: 01-08-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.