OPI en haar nagellak

OPI en haar nagellak Het wordt tijd om het beroemde nagellak merk OPI eens onder de loep te nemen. OPI is één van de beste nagellak merken en begint aardig bekend te worden. Tijd om wat uitleg te geven over het merk OPI want er zit veel meer achter!

OPI en haar nagellak

Nagellak, je kunt het zo gek niet bedenken, je hebt ze in allerlei kleuren. Nagellak is een product geworden wat de vrouw niet meer kan missen. Draag je een andere kleur kleding? Dan kun je ook een andere kleur nagellak kiezen. Je hebt erg veel merken in de nagellak industrie, maar lang niet alle merken zijn even goed. Een merk dat heel erg bekend is onder de celebrities is OPI. Het is één van de beste nagellak merken op de markt.

Dit is dan ook de reden om dit keer de OPI nagellak onder de loep nemen.

OPI Nagellak geschiedenis

OPI is ontstaan in het jaartal 1989 door de oprichter George Schaeffer. In dit jaartal lanceert het merk OPI haar eerste nagellaklijn. Sindsdien lanceert het merk OPI ieder voor en najaar een geheel nieuwe collectie. Dit met maar liefst 12 kleuren, gebaseerd op de allerlaatste trends van het jaar.
Het ging heel erg snel met het merk OPI. Na een paar keer een collectie te hebben uitgebracht is het merk gegroeid tot wat het nu is. Zelfs de celebrities kunnen het merk niet weerstaan!

Ontwikkeling Kleuren OPI

OPI heeft allerlei soorten kleuren die je maar kunt bedenken. Wat heel erg speciaal is aan het merk OPI is dat ze hun nagellak namen geven. Zo kun je ze gemakkelijk herkennen, sommige kleuren lijken namelijk nog wel eens op elkaar. Natuurlijk zijn het wel verschillende kleuren, maar dan net een tintje lichter of donkerder. Zo kun je ze makkelijk uit elkaar houden en het is ook nog eens leuk!

Eenmalige Seizoenskleuren

OPI is en blijft een heel erg leuk en creatief merk. OPI verzint namelijk elke seizoen een eenmalige lijn met een thema! Ze hebben al verschillende thema’s gehad en verzinnen hierbij dan de kleuren. De namen die de nagellakken krijgen die hebben ook weer te maken met het thema. Vaak wordt er een nieuw thema bedacht die betrekking heeft tot een bepaalde film.

In 2010 is OPI een samenwerking met Disney begonnen. OPI heeft toen nagellakken geproduceerd die bij de film ‘Alice in Wonderland’ pasten. Ook zijn ze in samenwerking aan gegaan met Dreamworks om voor de film ‘Shrek forever after’ nagellakken te produceren. Daarbij komt ook nog eens sony pictures voor de film ‘Burlesque’. De samenwerking met disney werd voortgezet en zo heeft OPI ook een nieuwe lijn op de markt gezet voor de bekende film ‘Pirates of the caribbean on stranger tides’.

OPI kort samengevat

Kortom OPI zit vol creatieve ideeën en is een geweldig merk. Niet alleen de creativiteit is erg goed maar de kwaliteit van de nagellak is ook nog eens geweldig. Een keertje uitproberen dan maar?
© 2011 - 2024 Lisateamo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Nagellak verwijderenNagellak verwijderenNagellak is een veel gebruikt product bij vrouwen. Maar nagellak is ook een gemeen spul, dat zich moeilijk laat verwijde…
Krant-nagels, super gave en originele manier van nailartEen nieuwe en populaire trend onder de nail arts is Newspaper Nail Art, oftewel krantnagels! Probeer het nu en en ga ori…
Nagels lakken, hoe doe je dat?Nagels lakken, hoe doe je dat?Nagels lakken, nagellak aanbrengen op je nagels, het blijkt niet altijd een eenvoudig klusje. Als je niet goed lakt loop…
Mooie handen, hoe doe je dat?Mooie handen, hoe doe je dat?Waarom is goede huidverzorging noodzakelijk voor mooie handen? Hoe kan je de gezondheid van de nagels bevorderen? Zijn m…

De beste Make-up merken op een rijtjeDe beste Make-up merken op een rijtjeMake-up, welke vrouw kent het en gebruikt het niet? Make-up werd vroeger al gebruikt bij de Egyptenaren. Daarbij kun je…
Gezondheidsrisico’s bij tatoeage en piercingGezondheidsrisico’s bij tatoeage en piercingMensen met diabetes, infectieziekten, hemofilie en mensen die een trombosebehandeling ondergaan, moeten liefst geen tato…
Bronnen en referenties
  • http://www.opi.nl
Lisateamo (19 artikelen)
Laatste update: 23-06-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.